nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 18.: Döntéseket kell hoznod!

Igyekezz rövidre zárni a dolgokat és nem halogatni a döntések meghozatalát. Ha így jársz el, több időd jut a kikapcsolódásra is a napi horoszkóp szerint.

Kos

Túl hamar bizalmat szavaztál egy férfinek, aki nagyon csúnyán visszaélt vele. Emiatt nagyon csalódott vagy szombaton. Nem tudod eldönteni, hogy kiben csalódtál nagyobbat, az illetőben, vagy önmagad emberismerő képességében. Ne vádold magad, előfordul, hogy az ember olyan élethelyzetbe kerül, amikor egyszerűen nincsen más választása, mint bízni valakiben. Sajnos száz esetből egyszer csak később derül ki, hogy kígyót melengettél-e a kebleden vagy sem. A napi horoszkóp tanácsa szerint legközelebb érdemes lesz jobban megfontolnod, ha van időd, mielőtt bárkit is a bizalmadba fogadsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Lány bögrével

Töprengve (fotó: Pixabay)

Bika

Kitűztél egy célt magad elé és ma igyekszel mindenáron elérni, akármilyen nehéz akadályokkal is kell megküzdened az utadon. Készíts egy alapos tervet, próbáld magad tartani hozzá, de ne riadj meg attól sem, ha esetleg porszem kerülne a gépezetbe. Mivel kellőképp talpraesett és találékony vagy, nem okozhat gondot az sem, hogy az esetleges hibákra gyorsan és adekvátan reagálj. Nem lesz egyszerű, de amennyiben sikerül, méltóképp ünnepelheted az elért sikereket. Ehhez azonban fontos, hogy semmiképp ne add fel, bármekkora hétfejű sárkány kerül is az utadba.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Azon leszel szombaton, hogy minden körülmények között megfelelj a környezetedben élőknek és mindenkit boldoggá tegyél. Ez azonban az állandó küzdelem ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség mindig, mindenkiben az elégedettség érzését kelteni. Nem is biztos, hogy megéri folyamatos áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett inkább saját magadat helyezd előtérbe és a saját boldogságodra összpontosíts! Hidd el, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb lesz számodra. Emellett persze nagyon fontosak a barátok is, de nem a saját rovásodra!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagy terveid vannak szombatra, ám akadnak olyan személyek, akik mindenáron meg akarnak ebben akadályozni. Ezt ugyan nyíltan nem merik előtted felvállalni, te mégis látod rajtuk, hogy irigyen tekintenek rád a bátorságodért, a kitartásodért. Ne hagyd magad befolyásolni, ne foglalkozz az irigyeiddel, csakis saját magadra koncentrálj, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, senki nem akadályozhat meg benne. Ne figyelj senkire, csakis saját magadra!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Komoly lehetőséget kínál ma neked a sors, melyet úgy érzed, mindenképp meg kell ragadnod. Minden nap nem botlik az ember ekkora esélybe, melyet kár lenne elszalasztanod. Ne gondolkodj sokat, egyszerűen használd ki a helyzetet és igyekezz a lehető legjobbat kihozni belőle. Most minden körülmény adott ahhoz, hogy sikerre vidd azt, amiről mindig is álmodoztál, épp ezért ne vessz el a részletekben, csak ugorj fejest és majd úszás közben meglátod, milyen hosszú lesz a táv. A lényeg, hogy nem fulladsz vízbe, hisz úszni kiválóan tudsz, az pedig, hogy meddig bírod, az az akaraterődtől függ. Hajrá!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Végre egy nyugis hétvégi nap! Ennek köszönhetően végre van időd magadra, hosszú kávézásokra a barátokkal, sőt ma még egy kis shopping is beleférhet. Kedveskedj magadnak egy új ruhadarabbal, frissítsd fel a gardróbodat, úgyis közelegnek az ünnepek. Az este egy buli is kinézőben van, de jobban teszed, ha ma kihagyod a táncot és inkább otthon bekuckózol. Majd lesz időd még a bulizásra, ma azonban inkább pihend ki magad az utolsó munkaheted előtt az évben!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bár komoly tervrajzod készítettél, mindent kiszámítottál, teljes meggyőződéssel hitted, hogy nem csúszhat hiba a számításodba, most azonban mégis olyan helyzetben találod magad, ami abszolút nem volt beleszámítva a mai menetrendbe. Nem baj, ha le kell térned az ösvényről, csak ne a lábad elé nézz, hanem figyeld azt is, mi az útirány és próbálj olyan döntéseket hozni, amelyek előrébb vihetnek. Választásod terhe ugyanis ezúttal másokra is hatással lesz, épp ezért igyekezz globálisan tekinteni a helyzetre, ne csupán a következő lépést vedd figyelembe!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak akkor adj tanácsot, ha biztosan tudod, hogy döntésének következménye nem fogja az illetőt rosszul érinteni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Úgy érzed, hosszú ideje egy helyben toporogsz. Semmi nem változik körülötted, csak mész előre és ugyanazzal a monotonitással csinálod a dolgod, ahogy eddig is tetted. Emiatt kissé sivárnak érzed az életed és ugyan szíved szerint kitörnél belőle, ennek ellenére egyelőre fogalmad sincs, mi a megoldás. Ha azonban megérett benned az elhatározás, van bátorságod lépni és változtatni szeretnél az életeden, ne késlekedj sokáig, mert nem mindig lesz lehetőséged arra, hogy kilépj ebből a szürkeségből és megtaláld az élet napos oldalát.

Napi horoszkóp

Nyugalom (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy nyugodtabb időszak vár rád, úgy érezheted végre, hogy a karriered és a magánéleted is sínen van! Ettől ma annyira felszabadult vagy, hogy ezt a környezeted, főleg az egyik helyes srác a baráti társaságból azonnal kiszúrja. Ma kiszaladhat a szádon olyan dolog, amit más helyzetben nem mernél kimondani. Ne legyen bűntudatod, mert végre nem nyomtad el magadban a véleményedet, ez az őszinteség ráadásul most jól jöhet!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szombaton olyan helyzet adódik, amely kissé sarokba szorítva olyan döntést kényszerít ki belőled, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint igent vagy nemet mondani és tovább lépni. Időnként sokkal jobb nyomás alatt gyorsan dönteni, mert ha az idegszálaid tépkeded, csak a saját életed fogod vele bonyolítani, ahelyett, hogy kimondanád, amit ki kell és haladnál tovább. Épp ezért teljesen megnyugtat a tudat, hogy ugyan gyorsan kellett döntened, de legalább kimondtad és tovább tudsz lépni! Ne bánd, hogy így alakult, jól döntöttél!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szereted előre kiszámítani a történéseket, ha hiba csúszik a számításaidba, gyakorlatilag rémülten dobsz el mindent a kezedből és kezdesz el futni, mielőtt valaki utolér és felelősségre von emiatt. A kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszel korrigálni az elkövetett hibát, hisz az nem a helyrehozhatatlan kategóriába tartozik. Ha egy kicsit összpontosítasz, könnyedén meg tudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top