nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 04. 13.: Élj a jelenben!

Túl sokat gondolkozol a jövőn, ahelyett, hogy a jelenre koncentrálnál. A napi horoszkóp szerint lépj egy kicsit vissza, és törődj a szeretteiddel!

Kos

Úgy érzed, megoldhatatlan feladattal szembesülsz, és fogalmad sincs, hogy ebben a helyzetben mit kellene tenned. Emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted, hiszen egy helyben toporogsz. Be kellene látnod végre a napi horoszkóp szerint, hogy így semmiképpen nem fogsz előbbre jutni. Szedd össze magad, és készíts gyorsan egy használható tervet. Kétségtelen, hogy sokkal egyszerűbb lenne hátat fordítani az egésznek és elkullogni, de a saját önbecsülésed miatt se add fel!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Néhány hónappal ezelőtt még görcsösen kerestél kiutat az akkori helyzetedből, mert mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára azonban, mindenféle presszió nélkül elértél egy olyan szintre, ami megoldást hozhat arra, hogy nyugodt lelkiismerettel lezárd azt, ami zavar és kinyiss egy olyan ajtót, amely a boldogság és az elégedettség felé vezet. Jó úton jársz, ne fordulj vissza, mert akkor visszasüppedsz abba a mélységbe, ahonnan kiástad magad.

LÁny rózsaszín ruhában lebeg

Lebegés (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma olyasvalakitől kapsz egy kedves gesztust, akitől nem is számítottál rá. Fogadd el és igyekezz viszonozni, hogy ő is érezze, ez a kapcsolat nem egyoldalú, Te is szeretsz adni és meglepni másokat. Így építhetsz fel magad körül hosszú távú kapcsolatokat és talán még az érzelmi szelek is megfújhatnak. Légy nyitott, befogadó és kisugárzásoddal próbáld a világot arról biztosítani, hogy nem vagy gúzsba kötve, hét lakattal lezárva! Neked is jár a boldogság!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Régóta halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, ám szorít az idő, tudod, hogy lassan ki kell mondanod, hogy fekete vagy fehér. Mielőtt azonban végleges döntésre jutnál, sorakoztass fel magadban minden mellette és ellene szóló érvet és jól gondold meg, minek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj kimondani a döntésed, merd felvállalni őszintén, és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj ki magadért!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy melyik lépés mit hoz magával. Ezúttal azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted és fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Nem érdemes azonban mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a helyzetet, amikor nincs végre felelősség rajtad.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Noha jó néhányan akadnak a környezetedben, akik folyamatosan megtesznek mindent azért, hogy felhívják a figyelmed a rád leselkedő veszélyekre, te mégis ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz, amelyen elindultál. Érdemes megnézned, hogy kik ezek a személyek és pontosan mitől is szeretnének megóvni, hiszen, ha ennyien mondják a magukét folyamatosan körülötted, talán lehet benne némi logika.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valaki olyasfajta ígéretet tesz, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókból építettél várat, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt az erdőbe. Most, hogy rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő és te magad gondold végig, hogy egyedül merre tudsz menni!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen!

csésze kávé szív csokival

Egy frissítő kávé (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Még szinte fel sem ocsúdtál az előző időszakból, már rögtön reggel olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki rád hárítja a felelősséget, neked kell kimondani a végső szót és pontot tenni az ügy végére. Nem szívesen vállalod magadra, mert attól tartasz, erőteljesen csökken majd a népszerűségi indexed, de most nem hagynak hezitálni. Épp ezért töröld ki a fejedben lévő rossz érzéseket, állj két lábbal, erősen a talajon és mindenki érezni fogja rajtad, nincs apelláta.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, amelyek megszokottá váltak számára. Annak ellenére sem akarsz kilépni egy-egy szituációból, hogy az már láthatóan és érezhetően a saját hátrányodra válik, egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely jobb mederbe tereli a folyó irányát. Ne akarj azonban ennyire görcsösen szorongatni valamit, mert ez hátráltat abban, hogy előre léphess.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valami olyat találtál akaratodon kívül mondani, ami kissé felborzolta a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak és megsértődnek emiatt, mások inkább csendesen bólogatnak, mert félnek, ha a hangjukat hallatják ez ügyben, nem lesznek túl népszerűek a jövőben. Te ne törődj semmivel, nem mondtál semmi polgárpukkasztó dolgot, egyszerűen fel merted vállalni a saját véleményed, ki merted hangosan mondani azt, amit mások csak suttognak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Időnként azt érzed, jobb, ha behunyod a szemed, befogod a füled és lepedőt húzol a fejedre, hogy ne is vehess tudomást a körülötted lévő problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert úgy közlekedsz, mint egy szellem, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Nyisd ki a szemed, vedd le a lepedőt és nézz szembe mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed! Hisz a nap végén fontos lesz a tudat, hogy legalább megpróbáltad rendezni az ügyeid.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top