nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 03. 10.: Nehézségekkel teli nap

Napi horoszkóp 2023. 03. 10.: Nehézségekkel teli nap

Ma nem lesz egy egyszerű napja a csillagjegyeknek, mindenhol akadályokba ütköznek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma úgy érzed, hogy mindenhol akadályokba ütközöl. Valószínűleg a sors teszteli a türelmed és kitartásod és azt, hogy mennyire hiszel a céljaidban és persze magadban. Engedd el ezt az érzést, ma ennél többet ugyanis nem tehetsz.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma jól teszed, ha megválasztod, kinek mit mondasz. Ma nem kell elmondanod az igazságot mindenkinek, a kegyes hazugság néha jól jön. Ne légy mindenben és mindenkivel őszinte, talán az a legjobb, ha elkerülöd az embereket.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A pénz mindig is központi kérdés nálad, főleg, ha nincs belőle annyi, amennyit igazán szeretnél. Az az igazság, hogy igenis van elég pénzed, de most többet szeretnél költekezni a lehetőségeidnél. Ne feszegesd a határaidat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Párod jóval feszültebb, mint általában szokott, te pedig érzékenyebben reagálsz erre. Ha nem vigyázol, könnyen sértődés vagy veszekedés lehet belőle. Ma te vagy az, akinek türelmesebbnek kell lennie.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ingerlékenyebbnek érzed magad, ugyanis rengeteg feladat vár rád. Szorítanak a határidők, ez pedig frusztrál téged. Vegyél néhány mély levegőt, így elkerülheted a pánikot. Ne görcsölj rá a feladatokra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Napi horoszkóp 2023.03.10.

(Fotó: Getty Images/MinoruM)

Szűz

Ma úgy érzed, a környezeted gyerekesen viselkedik és te vagy az, akinek pesztrálnia kell őket. Igyekezz nagyon türelmes lenni, így megkímélheted magad a mérgelődéstől és nevethetsz a botlásaikon.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken többen is megsérthetnek bántó megjegyzéseikkel. Ahelyett azonban, hogy vérig sértődnél, inkább engedd el a füled mellett, amit mondanak, így megőrizheted nyugalmadat. Mások feszültsége és frusztráltsága csakis az ő dolguk.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A mai nap nem a te napod lesz, mert senki nem akarja megérteni azt, amit mondasz. Úgy érzed, nem egy nyelvet beszéltek. Várj néhány napot, jövő héten már nem lesz gondod ezzel. Meghallgatnak és érezhetően közelednek

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma ne akarj meggyőzni senkit az igazadról, mert nem fog menni. Csak saját magadat bosszantanád fel, ez pedig egyáltalán nem éri meg. Lesz még rá alkalom, hogy értelmesen kommunikálj valakivel, de ez nem az a nap.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nem találod a közös hangot a munkahelyeden. Kollégáiddal nehezen vagy egyáltalán nem tudsz dűlőre jutni. Ne erőltesd a dolgot, talán holnap könnyebb dolgod lesz. Légy egy kis türelemmel, te vagy az érettebb, így nemsokára elérheted a célod.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A nap legnagyobb kihívása, hogy semmiképp ne szólalj meg. Egész nap szívesen beszélhetnél, de jobb, ha a hallgatást választod. A plusz energiáidat inkább vezesd le sétával vagy futással, a beszélgetést pedig hagyd a hétvégére a pároddal és a barátaiddal.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Gondold végig, kinek mit mondasz, számolj el tízig mielőtt megszólalsz. Csak olyan emberekkel beszélgess, akik biztosan nem adják tovább, amit mondtál. Sőt, ha megteheted, ma inkább ne csevegj senkivel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top