nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 05. 12.: Ne feszegesd a határaid!

Napi horoszkóp 2023. 05. 12.: Ne feszegesd a határaid!

A mai jótanács a csillagjegyeknek, hogy ne feszegessék a határaikat! A hét utolsó napja ne erről szóljon.

Kos

A napi horoszkóp szerint pénteken elkap a pánikhangulat, de rá fogsz jönni, hogyha nem kapkodsz, akkor sokkal többre jutsz. Ha valamivel lemaradtál a héten és nincs más fontos dolog, akkor pótold be azokat, a többi a jövő héten is ott lesz még.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem feltétlenül aludtál jól az éjszaka, mégis energikusnak érzed magad. Jó kedvű és optimista vagy, ezt pedig ki is kell használnod. Hatékony leszel a munkádban és az otthoni teendőkben is, így az aktív pihenés is belefér még sötétedés előtt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pozitív és aktív nap lesz a mai. Az egész heted jól alakult, így semmi okod nem lehet a panaszra. Lelkes vagy, minden munkával hamar végezhetsz. Így megengedheted magadnak az aktív pihenést is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénteken visszatér a régi hangulatod, újra jó kedvű és optimista vagy. Arra azért figyelned kell, hogy ne éld bele túlságosan magad az élj a mának elvnek, érezned kell a határaidat. A vidámság és egy kis könnyedség még belefér.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha nem végeztél még vagy el sem kezdted a holmijaid tavaszi szelektálását, akkor épp itt az ideje. Ne gyűjtögesd az olyan holmikat, amire valójában nincs is szükséged. Egyrészt sokat segíthetsz vele másoknak, ha eladományozod, másrészt felszabadul egy kis hely a szekrényedben.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai napod a jó kommunikáció és a hatékony munkavégzés jellemzi. Ennek köszönhetően hamarabb végére érhetsz a teendőidnek. A friss levegő jót fog tenni, vacsorára pedig válassz valamilyen könnyű ételt. Jól indul a hétvége, igaz?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken ugyan sok a munkád, de a családodról se feledkezz meg, hisz ők is igénylik a társaságod. Ha másként nem megy, akkor legalább az estét töltsd velük.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 05. 12.: Ne feszegesd a határaid!

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Pénteken visszatér a jó kedved és pozitív kisugárzásod is. Kifejezetten örülsz, hogy tegnap nem folytál bele semmilyen vitába, így ma nyugodtan végezheted a munkád. A megérzéseid általában be is jönnek, ezt most sem volt másképp.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A csütörtöki feszültség már a múlté, te és környezeted is sokkal optimistább, mint tegnap volt. A pozitív hangulat pedig jó hatással lesz a munkádra is, még akkor is, ha csapatban dolgozol.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma kifejezetten jól érzed magad és flörtölős hangulatba is kerülhetsz. Fogadd és add a bókokat, de véletlenül se értsd félre mások szándékát. Ha valaki komolyabban közeledik feléd, finoman tudasd vele, hogy részedről ez csak egy játék.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Jól érzed magad, hívd fel a szeretteidet vagy akivel lehetséges, találkozz is. Jót fog tenni, ha átölelhetsz valakit és tudatod vele, hogy mennyire szereted. Nemcsak téged tesz ez boldoggá, hanem őket is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénteken újra magadra találsz, visszatér az erőd, a kreativitásod. Lehet, hogy ennek köze van a közeledő hétvégéhez. Valójában mindegy, hogy minek köszönhető ez az az egész, a lényeg, hogy optimistán tekintesz mindenre.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top