nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Fókuszálj önmagadra!

Napi horoszkóp 2023. 05. 21.: Fókuszálj önmagadra!

A hét utolsó napja kivételesen szóljon rólad!

Kos

A napi horoszkóp szerint a hét utolsó napja a te napod. Minden úgy történik, ahogy szeretnéd, a párod csak azt lesi, mit tehet érted. Szervezz közös programot, hogy érezze, te is hálás vagy azért, hogy szeret téged és nem utolsó sorban te is szereted őt.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Vasárnap ne hamarkodj el semmit! Minden döntést csak kellő megfontolás után hozz meg. Hajlamos lehetsz könnyelmű döntést hozni, úgyhogy vigyázz ma magadra és a szeretteidre is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap ki akarsz mozdulni otthonról. Hódolj annak, aminek csak szeretnél, neked ma ez a pihenés. Ilyen nap is kell, amikor saját magad helyezed a fókuszba. Ez a te napod!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha nem lassítasz, ha nem törődsz eleget az egészségeddel, végül olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyből már csak nagy nehézségek árán lehet kikecmeregni. Ne hagyd, hogy a dolgok idáig fajuljanak. Ne a megfelelési kényszer irányítson.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A vasárnap töltsd a pároddal vagy családoddal. Ha kettesben akartok maradni és vannak gyerekeitek, kérjetek meg valakit, hogy vigyázzon rájuk. Ha már idősebbek, akkor a probléma megoldott.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A vasárnap első felében csak csendre, nyugalomra és magányra vágysz. A délután viszont, már megfordul mindez. Élénk és lelkes leszel, egyeztess a pároddal, hogy mit szeretnél csinálni, ebből ne legyen vita. Szervezzetek közös programot, az estét pedig töltsétek összebújva.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Tulajdonképpen mindegy, hogy mi történt a héten, te mindenképpen jól jössz ki belőle. Szerencsésnek érzed magad, így kifejezetten boldog és elégedett vagy. A vasárnapot töltsd, amivel csak szeretnéd, kivéve a házi munkát.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Fókuszálj önmagadra!

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Vasárnap a legfontosabb dolog, hogy megkíméld magad mindentől. Felejtsd el a főzés, mosást, takarítást, csak a pihenésre koncentrálj. A nassolással azonban, vigyáznod kell, mert könnyen elronthatod a gyomrod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A mai napod ideális lehet egy problémákkal terhelt kapcsolatod helyreállítására. Talán elegendő idő telt el és minden bizonnyal a másik fél is ugyanúgy érzi: valamit tenni kellene. Dönts helyesen, legyél te az, aki kezdeményez.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kivételesen nem dől össze a világ, ha vasárnap nem házi m unkával töltöd a napot. Néha pihenned is kell, még akkor is, ha aktívan teszed. Mivel mozgékony vagy a futás, biciklizés sem kizárt, de mindent csak mértékkel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Már az egész heted nagyon jól alakult, a vasárnap pedig pontot tehet az i-re. Új lehetőségek nyílnak meg előtted, amire a jövődet is alapozhatod. A higgadtságodat ne felejtsd el megőrizni, most valami pozitív és új veszi kezdetét.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vasárnap reggel úgy érzed, egész nap lógatni szeretnéd a lábad. Délutánra mindez megváltozik, tele leszel energiával, jó lesz a hangulatod. Bármit tégy ma, hosszú ideig érvényes lesz az életedben.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top