nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 06. 09.: Könnyelmű péntek

Napi horoszkóp 2023. 06. 09.: Könnyelmű péntek

A mai nap nem alakul teljesen úgy, ahogy azt a csillagjegyek eltervezték.

Kos

A napi horoszkóp szerint pozitív hangulatod pénteken egy kicsit alábbhagy. Amit eddig biztosnak éreztél, most abban is kételkedni kezdesz. Pedig, ha jobban belegondolsz, nincs is rá okod. Ha valóban hiszel valamiben, azt el is érheted.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hajlamos leszel a könnyelműségre, de jobban teszed, ha megfékezed magad. Sokba kerülhet neked a hanyagság. A vásárlással is csak óvatosan, mert az egész fizetésed eltapsolhatod, ha nem figyelsz eléggé.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A mai nap nem feltétlenül a tiéd, mégsem érzed túlságosan rossznak. A környezeted viszont segítségre szorul, neked pedig támogatni és segíteni kell őket. Először is azért, mert nem vagy önző, másodszor pedig azért, mert a mostani segítséged kifizetődő lesz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A pénteki nap konfliktusokkal teli lehet. Rajtad múlik hogyan alakulnak a dolgok. Ha higgadt maradsz, akkor minden helyzetből kivághatod magad. Ne csinálj a bolhából elefántot, főleg ma ne.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Minden pénzügyi tranzakciót halassz holnapra vagy a jövő hétre. Ma légy az a tudatos vásárló, aki egy forintot sem költ el.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A pénteki találkozókat és megbeszéléseket inkább mondd le, mert nem vagy a topon. Ha megoldható, inkább hétfőre időzítsd ezeket. Ha nem sikerül, könnyen összeveszhetsz valakivel vagy valakikkel, ezt pedig megnehezíti a helyzetet és a mai munkát is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma kicsit nyugtalannak érzed magad, bár okot nem találsz erre. Mivel te magad nem találod a helyed, könnyen összeszólalkozhatsz másokkal, aminek nem lesz jó vége. Ha meg tudod oldani, akkor vonulj félre vagy dolgozz otthonról, így minden feszültséget el tudsz kerülni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 06. 09.: Könnyelmű péntek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Pénteken kifejezetten jó a hangulatod, talán mindez a közelgő hétvégének köszönhető. A többieket ne bosszantsd a viselkedéseddel, ma nem kell a középpontban lenned. Ne figyelj senkire, csakis magadra.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pénteken a többiekhez képest kifejezetten nyugodt vagy. Szükségük lehet a segítségedre, ezt te pontosan látni fogod. Addig azonban, amíg ők maguk meg nem kérnek arra, hogy segíts, ne törd magad, mert csak jobban felidegesíted őket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pénteken feszültebb vagy a kelleténél, de valódi okod nincs rá. Azzal sem foglalkozol, hogy kinek és mit mondasz, így könnyen megbánthatsz bárkit anélkül, hogy valóban ezt akartad volna. Idegesen senkinek se válaszolj.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma minden gondolatod az anyagiak körül jár. Ugyan a bevásárlás napja lehet a péntek, de jobban teszed, ha mégis kihagyod. Nézd át az e havi költségvetést, de agyalj túl sokat rajta, mert még a fejed is belefájdulhat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon figyelmesnek kell lenned, a közlekedésben pedig, rendkívül óvatosnak. Mások vezetését irritálónak találhatod, de a kioktatást inkább felejtsd el, úgysem éri meg és még idegesebb leszel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top