nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 06. 15.: Feldúlt csütörtök

Napi horoszkóp 2023. 06. 15.: Feldúlt csütörtök

A csütörtök kevésbé lesz nyugodt a csillagjegyek számára.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma kiemelkedhetsz a tömegből, bekerülhetsz a reflektorfénybe egy tetteddel, vagy eredményeddel, ami azzal is jár, hogy többen kikérik a véleményedet, mint azelőtt. Ha pedig azt érzed, hogy most többen is szeretnének közelebb kerülni hozzád, az nem a véletlen műve.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma szükséged lehet a fejlett diplomáciai képességedre, amikor egy vitás, vagy kényes ügyet kell elsimítanod. Keresd hát meg azt a megoldást, amely során az igazság győzedelmeskedik és mégis mindenki úgy érzi, hogy valami azért neki is jutott a győzelemből.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Igyekezz ma objektíven megítélni egy helyzetet és lehetőleg ne az érzelmeidet kövesd, amikor véleményt mondasz róla. Legyen ez még akkor is így, ha ez az elején neked okoz némi hátrányt.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Te általában szereted érteni a körülöttünk zajló eseményeket, de ma olyasmi történhet, vagy olyat tehet valaki a környezetedben, amire értelmes és logikus magyarázatot nem tudsz találni. Fogadd el, hogy a világ körülöttünk nem mindig ésszerű.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vannak körülötted emberek, akiknek nem igazán sikerül megmagyaráznod, hogy éppen milyen helyzetben vagy, mert tudják beleélni magukat. Mi lenne, ha ma szerepet cserélnél velük egy időre, felajánlva, hogy végezzék egy kicsit most ők a te munkádat?

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma egy olyan emberrel lehet dolgot, aki a világot egészen másképpen szemléli, mint te. Ne is próbáld hát meggyőzni az igazadról, mert az nem fog sikerülni, inkább fogadd el, még ha nehéz is ez, hogy vannak fogalmak, dolgok, melyek mások számára valami egészen mást jelentenek.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma lehet, hogy inkább kívülálló leszel, hiszen ami körülötted most készülődik, vagy történik, azzal se nem értesz egyet, se nem akarsz részt venni benne. Mondd el őszintén a problémádat és az indokaidat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 06. 15.: Feldúlt csütörtök

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Valószínűleg van olyan hozzád közelálló, akit talán az utóbbi időben elhanyagoltál, vagy egyéb ok miatt elmaradtál a közeléből. Itt az ideje, hogy felújítsd vele a viszonyt és mindezt kezdhetnéd akár ma is.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma jól teszed, ha ellenállsz egy esetleges nyomásnak és elhalasztod a fontos döntéseket, különösen, ha azok pénzügyeket is érintenének. Várj egy kicsit és közben próbáld a dolgokat más szemszögből is szemlélni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagylelkű vagy és általában mindenedet odaadnád annak, akit szeretsz, de kellene, hogy legyenek ebben is határok. Ma például jobb lenne, ha nemet mondanál egy kérésre, amelyet ha teljesítesz, saját magaddal szúrsz ki.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Lehet, hogy ma nehezen tudsz tisztába jönni egy új és váratlan érzéssel, amit egy ismeretlen hoz elő belőled és amellyel elsőre nem is biztos, hogy tudsz mit kezdeni. Várj és figyelj, mert tényleg lehetséges, hogy mindez csak egy fellángolás.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma lehetőséged adódik, hogy egy új szerepkörben is kipróbáld magadat, vagy valami olyasmiben vegyél részt, amelyben eddig nem volt részed. Légy nyitott és próbálj ki mindent! Soha nem lehet tudni, hogy mikor akadsz rá valami izgalmasra!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top