nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: A nagy tervezések napja

Napi horoszkóp 2023. 07. 08.: A nagy tervezések napja

Ideje kicsit leülni, és megtervezni a jövőt.

Kos

A napi horoszkóp szerint a Kosok egy igazi szombati nap elé néznek: ma a pihenésé, a családé és a kikapcsolódásé lesz a főszerep. Lesz egy mélyebb beszélgetésed is, amiben a pároddal/barátoddal a jövődet vesézitek. Megfogalmazódik benned a gondolat, hogy itt az ideje, kicsit tervezni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha ma is dolgoznod kell, akkor egyáltalán nem vagy feldobva, ami teljesen érthető. Ennek ellenére termékeny nap elé nézel és éppen itt az ideje, hogy élj a kínálkozó lehetőségekkel. Bármilyen céljaid vannak, ma nagyot léphetsz előre a megvalósítás felé.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A tervezés napja lesz számodra. Érdemes átgondolnod a dolgaidat, hiszen már itt a nyár és rengeteg terved van. Mindent számba kell venned, hogy a kínálkozó lehetőségeket ki tudd majd használni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton egyáltalán nem zavar, ha dolgoznod kell. Ne is lógasd a lábad, mert most kihozhatod magadból a legtöbbet! Az este viszont legyen a bulié, a szórakozásé, mert pihenni, lazítani is kell!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma szedd össze a barátaidat és menjetek el bulizni, hiszen már elkezdődött a nyár! Nincs mire várni, ki kell használni a jó időt és a rád váró lehetőségeket. Ha nincs kedved, akkor csinálj otthon kerti partit. Ezer éve nem volt ilyen alkalom, nem igaz?

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szombaton nagyon nyugtalan leszel. Koncentrálj, akkor mindennel időben végezni fogsz és megkezdheted a hétvégi lazítást, például egy nyárindító bulival. Nem is hangzik olyan rosszul, igaz?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma megláthatod valaki álarca mögött a valódi jellemét és bár ez talán annyira nem is meglepő számodra, mégis könnyen lehet, hogy erős felindultság vesz rajtad erőt. Igyekezd a helyzet jó oldalát nézni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: A nagy tervezések napja

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Az elmúlt napokban felhalmozott lemaradást is könnyedén behozhatod, gondolunk itt a házi munkára. Este pedig jutalmazd meg magad, megérdemled a kényeztetést egy ilyen húzós hét után!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Jól tennéd, ha szombaton megterveznéd a jövő hetet. Ezen a hétvégén kicsit pihenj! Strandolj vagy kirándulj, a lényeg, hogy mozdulj ki otthonról!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vigyázz ma arra, hogy csakis olyan dolgokról nyilatkozz mások előtt, amihez valóban értesz és amelyről tudod, hogy teljesen megalapozott, mivel van valaki a közeledben, aki csakis arra vár, hogy hibát kövess el.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rólad mintázták a nyugalom szobrát, vidám, elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Ma hatékonyan fogsz haladni a házimunkával is Este azonban legyen egy ereszd el a hajam buli, ami már nagyon rád férne.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mostanában olyan híreket kaphattál, amely miatt megnövekedhetett benned a félelem, hogy a jól felépített világod egyszer csak összeomlik. Ideje kicsit újratervezni, és egy B tervet kitalálni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top