nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 07. 13.: Parázs viták napja

Napi horoszkóp 2023. 07. 13.: Parázs viták napja

Nem éppen a móka és kacagás napja lesz a csütörtök.

Kos

A napi horoszkóp szerint a mai napod nagyon érzelmesen indul. Jól sikerült a tegnapi napod, de az nem biztos, hogy a mai is így folytatódik majd. Ne add fel optimizmusodat az eléd gördülő akadályok ellenére sem, mindent meg tudsz oldani, csak akarnod kell.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma összezördülhetsz valakivel, de ha lehet, ne ma akarjátok megbeszélni a félreértéseket. Aludjatok rá egyet, sokkal tisztábban fogjátok látni a helyzetet, ha nem haraggal kezdetek neki a beszélgetésnek. Egy-kettőre kibékültök, az estét pedig romantikus hangulatban töltitek majd el.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Előfordulhat, hogy ma két számodra fontos dolog között kell majd választanod. Ne siesd el a döntést, mérlegelned kell, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass inkább. Jól fontold meg mindkét lehetőséget!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha nem hozod rendbe dolgaidat, elveszíthetsz valakit, akivel eddig mindent meg tudtál beszélni. Az ilyen barátot meg kell becsülni, mert ő lesz az, aki akkor is melletted lesz, ha esetleg szerelmed elhagyna téged. Tedd félre a büszkeséged és találkozz vele minél hamarabb!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az eddig csak gondolatban megfogalmazódott terveid végre meg is valósulhatnak. Nemcsak anyagilag állsz úgy, hogy sikerülhessenek, hanem párod is támogatja minden lépésedet. Beszéljétek meg, mit szeretnétek a jövőben megvalósítani. Sikerülni fog bármit is gondoltatok ki.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma nem igazán lesz jó a kedved, sőt akár szomorú hangulatban is ébredhetsz. De nem kell elkeseredned, lesz aki felvidítja a napod. Ráadásul mindezt olyan ember teszi, aki eddig abszolút nem állt közel hozzád, legalábbis eddig. Ezután fordulatot vesz kapcsolatotok, még akár szerelem is lehet belőle.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyszerű időszak áll előtted: olyan meglepetésre számíthatsz, amilyenre még álmodban sem mertél gondolni. Most végre tényleg elhiheted, hogy családod imád téged, kollégáid és barátaid pedig felnéznek rád. Ugyanis mind összefognak azért, hogy egy felejthetetlen napot szervezzenek neked.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 07. 13.: Parázsviták napja

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Konfliktusokkal teli nap vár rád. Valaki szándékosan bosszant a munkahelyeden, de ne is törődj vele. Te ugyanúgy nagyszerűen fogod végezni a munkád, semmi nem akadályozhat meg ebben.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pároddal ma nagyon megértőnek kell lenned, mert sokkal érzékenyebb a megszokottnál. Lehet, hogy bántja valami, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajta a szomorúság. Ha megfelelő módon közeledsz hozzá, biztos lehetsz benne, hogy elmesél majd neked mindent.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Újabb változás áll be az életben, ami lehet szerelmi vagy munkahelyi is. Ha pároddal minden rendben van, akkor a munkáddal lehetnek problémák. De ez sem tragikus mértékű, egy kis megbeszéléssel egyenesbe jöhetnek a dolgok.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egyértelműen kell ma fogalmaznod minden helyzetben, mert lehetnek, akik félreértik mondanivalódat, ami pedig könnyen konfliktushoz vezethet. Ha így teszel, mindenki megérti majd, amit mondani akarsz, így gördülékenyen tudjátok teljesíteni a mai napra kiszabott feladatokat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kitartónak kell lenned a mai napon, ugyanis nem kevés bonyodalomra számíthatsz. Családtagjaid is egymásnak ugranak már kora reggel, de a munkahelyeden sem lesz rózsás a helyzet. Próbáld meg kibékíteni az összeveszett embereket.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top