nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 08. 14.: Döcögős hétfő

Napi horoszkóp 2023. 08. 14.: Döcögős hétfő

Van, akinek jobban, és van, akinek katasztrofálisan indul a hét.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma ne vállalj túl sok munkát, ugyanis nem vagy teljesítményed csúcspontján. Csak azt csináld meg, amit nagyon muszáj. Nehezen koncentrálsz, de ne ostorozd magad, ilyen napok is előfordulnak!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hamarosan dicséretre számíthatsz a munkahelyeden, amely ugyan előléptetéssel nem fog járni, legalábbis nem most. Ettől függetlenül légy nagyon büszke magadra, dolgozz tovább, és hidd el elérkezik a várva várt előléptetés is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Itt az ideje, hogy beszélgess azzal, aki mindig jó tanácsokkal tudott ellátni. Kicsit úgy érzed, sok a kérdőjel a fejedben, talán ő segít neked megoldani a problémáid, vagy legalábbis irányt mutat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy érzed, egy helyben állsz, nem jutsz egyről a kettőre. Fektess a dolgaidba egy kicsit több energiát, mert csak így juthatsz előre. Ha szükséges, kérj segítséget. Ez a hét szóljon a lendületről!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Rengeteg idődet elveszi egy olyan ügy, munka, amelyet már régóta halogatsz. Elég volt ebből, ess túl rajta, és egy óriási kő esik majd le a szívedről.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valakiben nagyon hittél, bíztál, de utólag kiderült, hogy nem kellett volna. Lépj tovább, bármennyire is nehéz, muszáj lesz újra felépíteni magad! Nem lesz könnyű, de csak az első lépést kell megtenned!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nehéz időszakon vagy túl mint fizikai, mint pedig érzelmi értelemben is. Senki nem ér annyit, hogy évekig keseregj miatta. Kapcsolódj ki, vegyél egy nagy levegőt és kezdj új életet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 08. 14.: Döcögős hétfő

(Fotó: Getty images)

Skorpió

Nagy munkába ástad bele magad az elmúlt időszakban, de itt az ideje, hogy befejezd. Nem tesz jót sem a testednek, sem a lelkednek a rengeteg munka, ráadásul a család és a barátok is hiányolnak már.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Összeveszel a szerelmeddel, de jobb, ha ez köztetek marad. Nem feltétlenül kell kiteregetni a szennyest. Hidd el, minden jóra fordul, csak kicsit nyugodjatok le, és beszéljétek meg.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hetek óta túlhajtod magad. Ne vállalj több munkát, mint amennyit el tudsz végezni időre. Másrészt itt az ideje elgondolkodni egy kis vakáción, nem gondolod?

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Mostanában nagyon megy a szekér. A munkádban folyamatosan sikereket érsz el, de ne hanyagold el szerelmed sem, mert kapcsolatotok megsínyli majd munkamániádat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma egy hozzád közel álló személy tanácsot kér tőled. Ne tagadd meg tőle a segítséget. Légy hozzá őszinte, még akkor is, ha tudod, hogy nem fog tetszeni neki, amit mondani fogsz. Hálátlan szerep, de ebbe most bele kell állnod.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top