nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 08. 20.: Különleges vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 08. 20.: Különleges vasárnap

Az ünnep teljesen átitatja ezt a vasárnapot.

Kos

A napi horoszkóp szerint ünnep ide vagy oda, ma egészen apró dolgokon is kitudsz akadni, pedig semmi okod nincs rá. Ne pattogj, ne durcáskodj, inkább tervezz magadnak és a családnak valami programot, mindenki jobban jár a kedves, vidám éneddel!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma jót tenne neked egy kis környezetváltozás, ehhez pedig minden adott. Országszerte programok vannak, amire érdemes lehet kilátogatni. Vegyél egy nagy levegőt, és irány kirándulni, szórakozni. Ha párkapcsolatban vagy, természetesen menj a pároddal, ha nem, akkor hívd el egy barátod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Akár a délelőttöt is átaludhatod, de a délutánt már töltsd ébren. Este nézzétek meg a tűzijátékot, kóstoljátok meg az ország tortáját. Kiváló napot zárhatsz, ha a családod vagy a barátaid is csatlakoznak hozzád.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Jó napod lesz. Nem kell csinálnod semmit, ha nem akarsz, de ha elhívnak valahova, ne utasítsd vissza az ajánlatot. Hétfőtől ismét kemény munkahét jön, inkább pihenj rá, ráadásul nagyon érzed a nyár végét is, ami szomorúsággal tölt el.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma te választhatsz programot, legyen az bármi, és ez nagy örömmel tölt el. Az Államalapítás ünnepén nem nehéz programot szervezni, szóval mindent bele!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az egész napot lustálkodással szeretnéd tölteni. Ha a párod mozgalmasabb programra vágyik, hagyd, hogy azt tegyen, amit akar. Te döntsd el, hogy vele tartasz vagy sem! Az sem gond, ha néha külön mozdultok ki, nem igaz?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kirándulj, töltsd a napot a szeretteiddel. Ma ennek van itt az ideje, nem pedig a munkának, a a jövő tervezésének. Legalább egy nap hagyd, hogy ne nyomasszanak a problémák.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 08. 20.: Különleges vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A mai nap szóljon a barátokról és a családról. Ennek te maximálisan eleget is teszel. Szuper napod lesz, ami csordultig tölt a jövő hétre.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma eszedbe se jusson a munkán rágódni, ráérsz ezzel holnap vagy a jövő héten foglalkozni. Mozdulj ki otthonról, menj el kirándulni! Párod vagy a barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma különleges emberrel hozhat össze a sors. Nem kell feltétlenül új szerelemre gondolni, lehet, hogy egy igaz barátot ismersz meg az illető személyében. Ez elég nagy motiváció ahhoz, hogy kimozdulj, nem igaz?

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap a meghittség a nyugalom napja lesz. Tégy eleget a párod kérésének és kívánságának. Szenteljétek egymásnak a napot, ő nagyon hálás lesz érte.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az ünnepnapon helyre áll a béke mind a lelkedben, mind pedig a környezetedben is. Ez óriási erőt és pluszt ad neked. Éld meg a mai napot. Ne gondolkodj semmin. A gondok megvárnak holnap is!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top