nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp: Stabilitást igénylő péntek

Napi horoszkóp 2023. 10. 27.: Stabilitást igénylő péntek

Több csillagjegynek is erőt próbáló napja lehet.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma bezárva érezheted magad. Mintha egy kis szigeten lennél és csak körbe-körbe jársz. Ez csak egy illúzió. Az igazság az, hogy túl türelmetlen vagy valamivel kapcsolatban, ezért jött rád ez az érzés!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma rád törhet valami, amitől méregetni kezded magas másokhoz, akár státuszban, akár képességekben. Ez teljesen felesleges. Ne másokhoz mérd magad, minden embernek megvan a saját helye és a kimagasló képességei. Neked is!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma még magadhoz képest is nagyon hebrencs vagy, ami nagy szó. Ez két dologból adódhat vagy nagyon örülsz valaminek, vagy pedig éppen az ellenkezője, nem tetszik valami és így vezeted le a feszültséget.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Akár számítasz rá, akár nem ma örömteli dolgok várnak rád, lehetnek ezek előre megtervezettek, de akár spontának is, például összefutsz valakivel, akit kedvelsz, vagy beülsz egy kávéra a kedvenc helyedre.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma valami olyan dologba bonyolódhatsz, ami sokba fog neked kerülni. Lehet szó konkrétan anyagi dolgokról, de az is lehet, hogy olyan valamit ígérsz meg, amit utána nem lesz kedved megcsinálni. Legyél körültekintő!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kétségek gyötörhetnek ma, még olyan dolgokban is, amikben eddig biztos voltál. Nem lett semmi veszélyesebb, vagy bizonytalanabb, ezek csak a te démonjaid. Próbálj túllépni rajtuk, mert megkeserítik a napodat!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon szeretnél révbe érni, de ez nem fog bekövetkezni, méghozzá azért, mert nagyon idealista és romantikus módon képzeled el a dolgokat. Próbálj egy kicsit reálisabb lenni, az sokat segíthet a stabilitás elérésében!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp: Stabilitást igénylő péntek

(Fotó: unsplash)

Skorpió

Te magad tudod, hogy van egy szelíd, barátságos oldalad is, ami folyamatosan próbál integrálódni, a mai napon különösen. Ideje lenne végre megmutatni a külvilágnak is. Ne aggódj, nem fogja lerombolni az a rólad kialakult képet, csak árnyalja.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma a külsőségek körül forog számodra a nap, lehet, hogy ruhákat kell venned, vagy valamilyen esztétikai dolgot kell megoldani. Nem lelkesedsz túlzottan a feladatért, pont a feladat volta miatt. Vedd kicsit lazábban, jó móka is lehet!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma nehéz dolgok történhetnek a környezettedben és minden bonyolulttá válhat. Próbáld megőrizni a hidegvéred, hidd el, hogy bármit képes vagy megoldani, még a hirtelen problémákat is! Ez egy edzés a számodra.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma türelmetlen lehetsz és durva. Az is lehet, hogy legszívesebben rátaposnál bármire és bárkire, nem dühből, csak, hogy ne kelljen vele foglalkoznod. Ez nem jó hozzáállás. Próbálj empatikus lenni, menni fog!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Váratlan vendég érkezhet ma hozzád, akár a munkád kapcsán, akár a magánéletedben. Hirtelen lehet, hogy meglepődsz és összezavarodsz, de ez egy lehetőség, próbáld meg a legtöbbet kihozni belőle!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top