nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 08. 02.: Balhés péntek

Napi horoszkóp 2024. 08. 02.: Balhés péntek

Ma sok vitás helyzet vár a csillagjegyekre.

Kos

Pénteken nem kerülheted el a feszült hangulatot. Óvatosan közeledj ismerőseid felé, mert a kánikula mindenkire rossz hatással van! Semmi értelme a hetet vitával befejezni. Próbáld elkerülni!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Csillapodni látszanak a családi összetűzések, valamint itt az ideje azt is átgondolni, hogy miért történt ez az egész. Egy nagyon nehéz beszélgetés vár rád, ami lelkileg megvisel. A munkahelyeden sem alakulnak jól a dolgaid.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Pénteken egy megerőltető nap következik és te vagy az egyetlen, aki képes arra, hogy rendet tegyen. Mindenképp légy pártatlan és simítsd el a nézeteltéréseket! Nem lesz könnyű, de megoldod.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Izgalmas nap vár rád, de ugyanakkor nagyon feszült is leszel. Eleged van a munkából, semmi kedved dolgozni. Bírd ki, itt a hétvége, töltődj fel, ne foglalkozz majd semmivel.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénteken rendkívül paprikás hangulatban ébredsz. Jól tennéd, ha munka után kiszellőztetnéd a fejed és rendbe tennéd gondolataidat. Semmi értelme mindig, mindenkivel vitázni. Sőt!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Csodásan indul a mai nap, nem is kellene tönkre tenned egy veszekedéssel. Inkább koncentrálj arra, mit fogsz majd csinálni a hétvégén. Nem szabadna állandóan mindenen felhúzni magad.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon nehéz heted volt, és a mai nap sem lesz túlzottan könnyű. Próbáld egyszerűen csak túlélni, és semmivel nem foglalkozni. Próbáld elkerülni a vitákat, mert vitás helyzetekből lesz bőven a mai nap.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 08. 02.: Balhés péntek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra, de egyelőre erre még várnod kell. Ugyan már péntek van, de sehogy nem úszhatod meg ezt a munkanapot. Ráadásul valaki kifejezetten arra játszik, hogy felbosszantson téged. Légy résen!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pénteken könnyen felbosszanthat valaki, mégpedig azzal, hogy képtelen döntést hozni. Lehet akár ez egy barátod is, aki nem tudja eldönteni, mit tegyen meg és mit ne. Ez egy ilyen nap. Nem tudsz ellene mit tenni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyszerű napod van, ellentétben kollégáiddal. Próbáld meg elsimítani a köztük lévő feszültséget. Sajnos ez nem lesz egyszerű, de így a munka sem halad. Tenned kell valamit.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Munka után bele se kezdj semmibe, a házimunka holnap is ott lesz, biztos lehetsz benne, hogy megvár téged. Amúgy is stresszes napod lesz, ma mindenki az agyadra fog menni. Vegyél pár nagy levegőt!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Úgy érzed, valamit vásárolnod kell, megérdemled magadtól az ajándékot. Nincs is ezzel semmi baj, de túlzásba nem érdemes esned. Feszült vagy, ingerült és meggondolatlan. Nem a legjobb idő a vásárlásra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top