nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 08. 11.: Lelkis vasárnap

Napi horoszkóp 2024. 08. 11.: Lelkis vasárnap

A mai napon a csillagjegyek nagy része nem lesz jól lelkileg.

Kos

Vasárnap semmilyen extra feladat megoldására nem készültél, mégis egy nagy erőfeszítést igénylő kihívással kell szembenézned. A probléma megoldása teljesen kimerít majd. Nem egészen így tervezted ezt a napot.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Vasárnap nem a heti fáradtság uralkodik rajtad, hanem a tettvágy. Ma képes vagy mindenkit megszédíteni. Rengeteg energiád van, így használd ki, és szervezz valami aktív programot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Vasárnap mérlegre kell tenned az életed, ugyanis a sorban állva sosem jutsz előrébb. Gondolkodj el azon, mire vágysz, mi a legfontosabb az életedben és lépj. Miért vársz? Mire vársz még?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vasárnap váratlan vendég érkezhet hozzád, aki talán egy rég nem látott barát vagy egy olyan ember, akit régóta szeretnél közelebb tudni magadhoz. Ma ott fog állni előtted, és te azt sem tudod, mi tévő légy.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hosszú idő után végre sikerült elhatároznod magad és ezt ma szeretteiddel is megoszthatod. Döntésednek ugyan nem mindenki örül maradéktalanul, de most saját magadat kell előtérbe helyezned.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nagy szükséged van a kikapcsolódásra. Nagyon hosszú és nehéz heted volt. Épp ideje, hogy egy kicsit magaddal is foglalkozz, ne mindig másokkal. Vasárnap van, ez legyen most a te napod!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egyáltalán nem vagy felkészülve arra, ami ma történni fog. Előre eltervezett programot nem hiúsul meg teljesen, de rengeteg időt veszítesz a pihenésből, amit nagyon fogsz bánni, mert a mai napot szeretted volna feltöltésre fordítani.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 08. 11.: Lelkis vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Használd ki a nyarat, ami hamarosan véget ér és akkor bánni fogod, hogy a négy fal rabja voltál. Muszáj kimozdulnod végre. Nem szabad teljesen bezárkóznod. Jót fog tenni egy-két program a barátokkal, családdal.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Már érzed, hogy közel vagy a célodhoz, mégis nem várt akadályba ütközöl. Úgy érzed, tehetetlen vagy, pedig csak le kell higgadnod és tiszta fejjel gondolkodni. Ma ne csinálj semmit, csak és kizárólag magaddal foglalkozz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Néha jobb is nem belefolyni mások dolgaiba, mert abból csak rosszul jöhetünk ki. Próbálj tanácsot adni, de ne szólj bele senki életébe, dolgaiba, mert a végén még te leszel a hibás, hogy segíteni szeretnél.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rendkívül udvarias és higgadt ember vagy, de néha elszakad a cérna. Soha nem hagyod magad befolyásolni, ezt ma se tedd, mert valaki megpróbálkozik ezzel. Ma ne foglalkozz a negatív energiákkal.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha valakit szeretsz, hajlamos vagy görcsösen ragaszkodni hozzá, ami nem jó dolog, hiszen az illető úgy érezheti, hogy megfojtod. Vedd észre magad, és próbálj változtatni ezen a szokásodon, mert nem lesz jó vége.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top