nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2024. 08. 16.: Önreflexiós péntek

Napi horoszkóp 2024. 08. 16.: Önreflexiós péntek

Ma a csillagjegyeknek mélyen magukba kell nézniük, észhez kell térniük.

Kos

Pénteken előtör belőled a szenvedély, de furcsa módon nem az iránt, akiről gondolnád. Nagyon zavaros lesz a mai napot emiatt az érzés miatt, de muszáj, hogy figyelj a munkádra is. Nem szabad mindent összekeverned!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem minden az, aminek elsőre látszik. Ne ítélj elhamarkodottan! Ma egy olyan valakiről változik meg a véleményed, akit már rossz embernek könyveltél el. Bár tudod magadról, nagyon előítéletes vagy, és ezen változtatni kell, sajnos még mindig nem megy.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Kinél előbb, kinél utóbb, de feladni soha nem szabad. Nehéz hetek állnak mögötted, de nem szabad, hogy most feladd! Hidd el, meglesz ennek a gyümölcse.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Az ünnep nem mindenkinek telik jól, ma te is ráébredsz, hogy egy múltbéli döntés nem volt életed legjobb választása. Ilyesmi mindenkivel előfordul, ez nem akadályozhatja meg jövőbeli terveid megvalósítását.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénteken nagy társaság és nyüzsgés vár rád és ez nem is baj, élvezed, hogy újra emberek között lehetsz. De előtte a munkát mindenképp le kell zárnod, mert a hosszú hétvégén csak a pihenésre szeretnél koncentrálni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Rendeződni látszik anyagi helyzeted, így egy kis pénzt is félre tudsz tenni. Mindig jó, ha van egy kis tartalék, hiszen nem lehet tudni, mit hoz a jövő. Nyugodtabban alszol, ha van mihez nyúlni, és ez így van rendjén.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon sok dolgod volt a héten, rettentően elfáradtál. Ma sajnos nem kerülnek el a viták sem, a munkatársaiddal valahogy nem találod a közös hangot. Jó lesz már ez a hosszú hétvége, épp itt az ideje, hogy kipihend magad.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2024. 08. 16.: Önreflexiós péntek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Pénteken szükség van egy kis kreativitásra. Engedd szabadjára a képzeleted, de a határt ne lépd át! Nem engedheted, hogy a dolgok visszájára süljenek el. Nagyon sokat dolgoztál, de a bakit nem engedheted meg.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha szingli vagy, akkor találkozhatsz egy régi ismerőssel, akivel anno még volt valami plusz. Új fejezetet nyithattok, ha mindketten valóban így akarjátok. Érdekes hosszú hétvége elé nézel, az biztos.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon rosszul élted meg ezt a hetet, és egyáltalán nem bánod, hogy vége van. Nagyon fárad vagy, és feszült. Ma könnyen összeszólalkozhatsz az otthoniakkal is. Ne engedd, hogy ez megtörténjen.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Időnként szükség van az újratervezésre, mert minden villámgyorsan változik és alkalmazkodni kell a körülményekhez. Más szemszögből kell megközelítened a jövőt és terveidet, így nem érhet váratlanul semmi sem.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Jó, ha az embernek sok barátja van, de ennyi kapcsolatot nehéz fenntartani. Ritkíthatod a találkozókat, ha nem érzel magadban elég erőt hozzájuk. A változás először furcsa lesz, de később megkönnyebbülést érzel majd.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top