Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 16. – Jó nap ez a hétfő

Hétfőre is kedvező lehetőségeket mutatnak a bolygók. A horoszkóp szerint ma sincs késő változtatni. Közeledik ugyan az év vége, de ez nem jelenti azt, hogy ne élhetnél az adódó lehetőségekkel...

Kos

Elemedben leszel hétfőn. Úgy érzed, ma bármit meg tudsz valósítani. S mivel ennyire aktív és energikus vagy, érdemes bevetned a kreativitásodat. Ma ragyogó ötletek pattannak ki a fejedből, de jegyzeteld le valamennyit, mert könnyen elfelejtheted. Márpedig januárban igencsak nagy szükséged lesz ezekre…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Családoddal vagy ingatlanügyekkel kapcsolatosan kaphatsz ma nagyszerű híreket. Bármilyen ajánlat is érkezik, ne hezitálj rajta sokat, hanem ragadd meg az alkalmat. Ez egy visszautasíthatatlan lehetőség, szóval nehogy elszalaszd. Viszont fontos, hogy minden részletet foglalj írásba is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Ha valami nyomja a lelkedet, ne tartsd magadban, hanem beszéld meg a legjobb barátoddal. Okos és kézzelfogható javaslatokkal biztosan tud segíteni neked. Most arra van a legnagyobb szükséged, hogy valaki kívülről és objektíven lásson rá a problémádra. Kérd meg, hogy ne legyen most elfogult veled.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Magabiztos leszel hétfőn. Könnyen lehet, lesznek, akiknek nem tetszik a határozott fellépésed. Ugyanakkor akadnak támogatóid is, akik megerősítenek a véleményedben. Bármilyen helyzetbe is sodorjon ma az élet, következetesen tarts ki az álláspontod mellett. Ne engedd, hogy bárki is le akarjon győzni téged.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Emberedre találsz ma, akivel folyamatosan „ízlelgetitek” egymást. Ez amolyan versenyfutásnak tűnik, hogy ki az erősebb, a jobb, a sikeresebb, az okosabb. Nos, sosem tudod meg, ha nem engedsz te nagyvonalúan. Ha belemész a versengésbe, most könnyen alulmaradhatsz. Ezt meg nem akarod megtapasztalni…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ahelyett, hogy kioktatnád, inkább kerüld jó messzire hétfőn az „okoskodó”, túl hangos embereket. Senkit sem kell végighallgatnod, de a pártfogásodba se kell venned senkit. Ne akarj semmilyen konfliktusba beavatkozni, mert most nem jöhetsz ki belőle jól. Nem tenne jót a lelkivilágodnak a marakodás most sem.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez most egy jó hétfőnek ígérkezik a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

Mérleg

Nagyszerű ötletek pattannak ki a fejedből. Mondhatni, ez a hétfő valóban termékeny napnak látszik. S nemcsak a munkában lehetsz nagyon kreatív, de a párkapcsolatod is igazán harmonikusnak ígérkezik. Ha babára vágynál, most bármi megtörténhet, ha nem aktuális még ez a kérdés, tedd meg a szükséges „óvintézkedéseket”.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon könnyen megbánthatsz ma valakit. És ő nem fogja neked elnézni ezt a sértést. A legjobb lenne, ha minden helyzetben a békés megoldást választanád, és kétszer is meggondolnád, mit mondasz, mielőtt megszólalsz. Nem kéne most ellenségeket gyűjteni magadnak.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Meglepetést tartogat neked a hétfő. De ehhez legyél nyitott és fogadókész, ugyanis nem tudhatod előre, miben és hogyan nyilvánul meg ez az ajándék. Az viszont egészen biztos, hogy kár lenne kihagyni. Szóval bármilyen lehetőség is nyílik meg előtted, mindenképpen mondj rá igent.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Jól indul a heted, ma ismét mindenki a kezedre játszik. Ha létezik olyan, hogy a nap nyertese, kétségtelenül te lehetnél az. Támogatja a környezeted a céljaidat, tehát nem véletlenül érzed máris úgy, hogy sínre került az életed. Nem lehet okod panaszra, szóval még csak véletlenül se keresd a kifogásokat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Párodat érheti hétfőn kellemetlen meglepetés. Talán valaki a munkahelyén őt támadja, és nem igazán tudja magát megvédeni. Nagy szüksége lesz most a támogatásodra, a biztatásra, hogy te ott vagy mellette. Azt elmondhatod neki, hogy engedje el a füle mellett az egészet. Hamarosan kiderül, hogy alaptalanul ítélkeztek fölötte.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A hétvégén olyan sok örömet és inspirációt gyűjtöttél, hogy óriási lendülettel veted magad az utolsó munkával teli hétbe. Energikus és vidám vagy. Mivel igencsak sok feladat vár még az elkövetkező napokban, érdemes listát készíteni, és sorban haladni a munkával. Így egészen biztosan mindent befejezel a jól megérdemelt szabadság előtt.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top