Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. szeptember 30. – Kiderülnek a titkok hétfőn

Hétfőn fény derülhet a titkokra. Ma éppen ezért jobban teszed, ha mindenben őszintén és egyenesen fogalmazol, cselekszel, mert abból biztosan nem származhat problémád. És egyébként is rájöhetsz, mennyire hasznos, amikor nyílt lapokkal játszol.

Kos

Érzékeny pontodra tapinthat ma valaki. Könnyen lehet, olyasvalami derülhet ki hétfőn, amit eddig mélyen titkoltál, és egyáltalán nem akartál megosztani senkivel. Viszont ha kitudódott, akkor hidd el, jobb is így. Csak az kerül a felszínre, ami a felszínre akar törni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Hétfőn könnyen vitába sodorhatod magadat, ha mereven ragaszkodsz az álláspontodhoz. A másik ember pontosan így tesz, ezért valósággal patthelyzet alakul ki köztetek. Vedd észre, ez a feszültség senkinek sem jó. Nem leszel semmivel sem kevesebb, ha engedsz az igazadból. Sőt, kivívod a többiek elismerését.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hétfőn nagyon érzékeny lehetsz. Ma ezért nagyon figyelj az étkezésedre, de arra is, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot igyál. A legjobb lenne, ha nyers gyümölcsöt és zöldséget ennél, és kicsit pihentetnéd az emésztőrendszeredet. Ma semmi esetre se terheld túl a gyomrodat.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Váratlan esemény történhet veled hétfőn. Mivel váratlan, képtelenség előre felkészülni rá. Nem jó, ha egész nap azt lesed, vajon mikor és mi történik veled, mert az már nem váratlan. Akkor történik meg, amikor a legkevésbé számítasz rá. Rajtad múlik, hogyan fogadod, hogyan éled meg.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hétfőn rugalmasságból tesztel az élet. Például hogyan reagálsz bizonyos helyzetekre, mennyire vagy képes alkalmazkodni a változásokhoz, avagy mások igényéhez. Nem lesz könnyű, mert te pontosan az ilyen helyzeteket kerülöd el messzire. Ma muszáj lesz szembenézned magaddal, és a többiekkel is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nyugodt, harmonikus napra számíthatsz hétfőn. Úgy tűnik, ma mindenki a saját dolgával van elfoglalva, és valahogy mindenből kimaradsz. Persze a jóból is, de ne sajnáld, mert a kellemetlen helyzetek is elkerülnek. Különben is szeretsz egyedül lenni, önállóan dolgozni, és ma senki nem borítja fel az elképzeléseidet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Hétfőn kiderülhetnek a titkok (Fotó: iStock)

Mérleg

A hétfő ideális nap a megbeszélésekre, az ügyintézésre. Ma nagyon hatékony a fellépésed, remek a kisugárzásod, jól érzed magad a bőrödben, ami meg is látszik rajtad. Egyetlen mosoly, és mindenki a lábad előtt hever. Használd ki az alkalmat, időzítsd mára a legfontosabb beszélgetéseket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Könnyen lehet, hogy hétfőn újra kell csinálnod valamilyen feladatot a munkahelyeden. Ne légy dühös miatta, inkább fogd fel második lehetőségnek. Lehetséges, hogy nem tudod jobban, szebben megoldani, ennek ellenére érdemes pufogás nélkül újabb próbát tenni. Sokkal jobb, ha te fedezed fel a hibát, és nem mások.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hétfőn is nagyon jól kommunikálsz. Viszont észre kell venned, mikor beszélsz túl sokat. A hallgatás és beszéd egyensúlyára kéne ma a leginkább törekedned. Meg persze arra is, mit mondasz ki, ugyanis könnyen olyasmit is kifecseghetsz, amiről pedig okosabb lenne hallgatni.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Bosszanthat valaki a környezetedben, aki túlzottan is a külsőségekre, a megjelenésre figyel. Nos, ha bosszant a viselkedése, az azt is jelentheti, hogy valahol a lelked mélyén te is többet foglalkoznál magaddal, avagy többet kéne figyelni a megjelenésedre. Miért ne tehetnéd? Miért ne vehetnél új ruhát? Miért ne vágathatnál új frizurát? Már ma délutánra kérj időpontot a fodrásznál.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hétfőn könnyen megbánthatsz valakit, ha túl keményen, határozottan fogalmazol. Bármennyire is nem stílusod az ékesszólás, ma meg kéne próbálnod a lehető legkedvesebben beszélni mindenkivel. Ez még mindig sokkal egyszerűbb, mint később bocsánatot kérni, nem igaz?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn nagyon meglepő, sőt egyenesen meghökkentő információ jut a füledbe. Mielőtt bárkinek továbbadnád a hallottakat, érdemes elgondolkodnod, vajon tényleg lehet-e alapja ennek a pletykának. Te megállíthatod ezt a folyamatot, ha rákérdezel az illetőnél. Meglepő választ kapsz tőle…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top