Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 2. – Felébred az akaraterő

Szerdán egyre inkább érzed, hogy magadra találsz. Mintha újult erővel töltenének fel, és visszakapnád az energiádat. Ha az elmúlt napokban nem találtad a helyedet, ma biztosan egyre tudatosabban tekintesz előre. A horoszkóp szerint nagyon jól teszed...

Kos

Szerdán délelőtt még enerváltnak, kicsit nyomottnak érezheted magadat, délutánra viszont egyre inkább önmagad leszel. Mintha kicseréltek volna: új feladatokat, célokat találsz magadnak. Ha úgy éreznéd, túlteng benned az energia, érdemes délután futnod egy kicsit. De ha nem laksz túl messze a munkahelyedtől, gyalog mehetnél haza. Jót fog tenni…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerdán megtapasztalhatod az emberek rugalmatlanságát. Ma mintha mindenki kötné az ebet a karóhoz, senki sem enged az álláspontjából. Vajon milyen tükröt mutat a többiek viselkedése neked? Lehet, te is ugyanennyire makacs vagy, csak nem veszed észre? Fontos felismerésekre juthatsz…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Folytasd szerdán is a tegnap elkezdett következetes munkát. Ma is csak a feladatokra koncentrálj, ne engedd, hogy bárki és bármi elterelje a figyelmedet. A kitartásodnak nagyon hamar meglesz a jutalma. Talán még nem is sejted, mi vár rád a következő napokban…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szerdán már érzed a változás szelét. Ugyan még várnod kell egy kicsit a konkrétumokra, de máris kezdhetsz felkészülni rá. Ha időd engedi, tervezgethetsz, átgondolhatod, mi mindenben szeretnél változtatni az elkövetkező hetekben. Holnap sok mindenre választ is kapsz…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Vajon van olyan ember a környezetedben, akivel a legmélyebb titkaidat is meg tudod osztani? Akinek valójában gondolkodás nélkül bármit elmondhatsz, mert tökéletesen megbízol benne? Ha van ilyen barát a közeledben, ma érdemes lenne találkoznod vele. Mondd el neki, ami a szívedet nyomja.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Már szerdán tudod, hogy fontos változások történnek a következő napokban, emiatt kicsit feszültebbnek is érzed magadat. Nem kell a legrosszabbra gondolni, hiszen a változások jót is jelenthetnek. Ezúttal rád nézve kifejezetten üdvözítő változások történnek, szóval csak legyél nyitott, és engedd el a negatív érzéseidet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ma sokkal tudatosabb és határozottabb lehetsz (iStock)

Mérleg

Használd ki a szerda nagyszerű lehetőségeit. Egyre aktívabb és energikusabb vagy. Úgy érezheted, bármit meg tudsz ma valósítani. Minden lehetőséged adott, ezért ne is hezitálj a döntéseken. Ami jön, azt fogadd nyitott szívvel, ami megy, azt örömmel engedd el.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Hihetetlenül energikusnak érzed magadat szerdán. Viszont legalább ennyire lobbanékony is lehetsz ma. Nagyon jót tennél magadnak, ha ma úgy igazán átmozgatnál a testedet. Minél többet izzadsz, annál jobb, mert annál nyugodtabb leszel egész nap.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Egyre bizakodóbb vagy a lehetőségeidet illetően. Nem igazán érted, mitől feszültek a többiek, de ma különösebben nem hat rád mások feszültsége. Optimistán tekintesz előre, pontosan tudod, hamarosan pozitív fordulatok történnek az életedben. Legyél is minél pozitívabb ma, jó hatást gyakorolsz a többiekre.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Stresszes lehet a szerdai napod, ha megengeded magadnak, hogy eluralkodjon rajtad a feszültség. Nem lesz könnyű fegyelmezni az érzéseidet, pedig te alapból nagyon fegyelmezett ember vagy. És ha te nem tudsz önuralmat gyakorolni, akkor vajon ki? Mindig megtalálod a módját, hogy talpra ess, akár a macska, ma is erre lesz a leginkább szükséged.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Konfliktusokat hozhat a mai nap. Viszont, csak rajtad múlik, hogy felveszed-e a kesztyűt, vagy egyszerűen kikerülöd a nézeteltéréseket. Mondanunk sem kell, melyik lehetőség hozza a megoldást. Ugye, higgadtan és bölcsen döntesz? De hát rád éppen ez jellemző, nem igaz?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szerdán délelőtt még úgy érzed, minden a legnagyobb rendben van az életedben, délutánra meg jócskán megváltozik a véleményed. Nem tudnak téged követni a többiek, ha hol így gondolkozol, hol meg merőben ellentétesen. Ha teheted, mondd el valakinek a bánatodat. Nem kellene most semmit sem magadban tartani.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top