Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 6. – Vasárnap fő a pihenés

Ez a vasárnap most tényleg a pihenésre a legalkalmasabb. Valójában mindegy, hogy aktívan vagy passzívan pihensz, a lényeg, hogy kapcsolj ki mindent a fejedből. Jól tennéd, ha a mobilt és a számítógépet sem kapcsolnád be egész nap.

Kos

Valósággal megszáll a nyugalom vasárnap. Töltsd lehetőség szerint otthon az egész napot. Ma tényleg érdemes pihenned, mert mozgalmas hét kezdődik holnap, és nagyon jól jön majd ez a pluszenergia, amit ma gyűjtesz. Ma csak olyasmit tegyél, amihez igazán kedvet érzel.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Érdemes vasárnapra is aktív programot választanod. Ha kedved van, főzhetsz is valami finomat. De ha ma csak étterembe mennél, kövesd a szíved hangját. A lényeg, hogy tartsd meg a mostani jókedvedet, és csak olyasmit tegyél egész nap, ami igazán tölti a lelkedet. Megérdemled.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A vasárnap lehet a legjobb barátoké. Persze szigorúan csak a pároddal együtt menj baráti összejövetelre, bulizni. Ma érzed a határokat, és úgysem lesz kedved olyasmit tenni, amivel túllépnél a komfortzónádon. Nem baj, hidd el, nagyon tanulságosak az ilyen napok is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Talán úgy látod, rohan a lakás, el vagy maradva egy csomó otthoni feladattal. Mégsem kellene a vasárnapot takarítással töltened. Sokkal jobb ötlet lenne, ha meglátogatnád a szüleidet. A családi környezet feldobja a napodat. Ha kedved van, megsütheted most a kedvenc családi süteményedet is.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Ideje lenne életmódot változtatni. Jól tennéd, ha valamivel több nyers zöldséget és gyümölcsöt ennél. Ha lehetséges, mától minden étkezésedet egészítsd ki salátákkal. Egyél almát, szőlőt, vigyél minél több vitamint a szervezetedbe. Az ősz közepe felé haladva egyre inkább szükséged lesz rá.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Béke és nyugalom járja át a lelkedet vasárnap is. Engedd el mára a maximalizmust, legyél rugalmas és könnyed. Tegyél olyasmit, amivel nagyon szeretsz foglalkozni, de csak ritkán szánsz rá időt. Pedig épp az ilyen tevékenységek pihentetik a leginkább az idegrendszeredet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez a vasárnap a pihenésé… (iStock)

Mérleg

A vasárnap legyen a családé. Talán a szüleidet látogattad meg régen, talán a gyerekeid vágynak a társaságodra már. Nem baj, ha rohan a lakás, most tényleg nem az a fontos, hogy minden tökéletes rendben legyen. Sokkal lényegesebb, hogy megmutasd, mennyire fontosak neked a többiek.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Vasárnap engedd meg magadnak a teljes kikapcsolódást. Érezd úgy magad, mintha nyaralnál, esetleg wellness-hétvégén lennél. Rendelj kaját, merülj el egy kád forró vízben, vagy csak ülj ki a teraszra. Sehová sem kell ma sietned, lassíts, és élvezd végre a lazítást. Rád fér már.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Töltheted a barátokkal is a vasárnapot, ha ehhez lenne kedved. De olvashatsz, tévézhetsz, sőt a biciklidre is felpattanhatsz. Jót tesz neked, amikor megmozgatod magadat, de az is nagyon jó, ha az elmédet lazítod. Döntsd el, mire vágyik ma a leginkább a tested?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nem kellene vasárnap a munkahelyi problémákon agyalnod. Ez a pihenés napja, és most tényleg ki kellene kapcsolnod. Próbálj félretenni minden gondot, mintha nem is léteznének. Egyszerűen csak élvezd a semmittevés örömét. Persze, te nem tudsz „semmit sem csinálni”, de biztosan érted, mire gondolunk.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nyugisnak tűnik a vasárnap. Viszont, hogy az is maradjon, nagyon jól tennéd, ha kikapcsolnád a mobiltelefont, és a számítógépet is messze kerülnéd. Mi lenne, ha egyetlen napig nem olvasnál híreket, nem nyitnád meg a közösségi oldalakat? Nem lesz könnyű, de hidd el, semmiről sem maradsz le, ha legalább egyetlen napig pihenteted az elmédet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Megengedhetnél magadnak valamilyen különlegességet vasárnap. Nem kell nagy dologra gondolnod, például kipróbálhatnád az év fagyiját, vagy az idei országtortából egy szeletet. Egyrészt így kimozdulsz otthonról, másrészt megjutalmazod magadat. Nagyon megérdemled már…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top