Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 7. – Nem lesz könnyű ez a hétfő

Hétfőn mindenkinek szembe kell néznie valamilyen nehézséggel. A horoszkóp szerint csöppet sem indul könnyen ez a hét. Ha átvészeled a mai napot, a következők egyre harmonikusabbnak tűnnek.

Kos

Hétfőn mindenképpen próbáld visszafogni magadat, és ne engedj a csábításnak. Nagyon könnyen megérinthet ugyanis a vásárlás szenvedélye, és olyasmit is megvennél magadnak, amire egyáltalán nincs szükséged. Várj még néhány napot, addig pedig kerüld messze a boltokat, akkor nem lesz baj.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A párkapcsolatodat ma nem látod olyan harmonikusnak, mint az elmúlt napokban. Könnyen vitába keveredhetsz a pároddal, ha semmiben sem engedsz. Hidd el, kompromisszumot kötni nem engedékenység, és nem is a gyengeség jele. Inkább a józan gondolkodásnak, és a valódi szeretetnek kéne felfognod.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hétfőn nagyszerűen kommunikálsz, és ma tényleg nagyon határozottan, magabiztosan mondod el, amit gondolsz. Nagyon jól is teszed, hogy nem fojtod magadba az érzéseidet, a kívánságaidat. Ha pici szeretetet is csempészel a mondandódba, egyszerűen senki sem tud ellenállni neked.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hétfőn a lelki békédet teszi próbára az élet. Szinte biztosan találkozol olyan helyzetekkel, ami kimozdíthat a nyugalmadból. Vagy a kollégák bosszantanak fel, vagy a család áll elő teljesíthetetlen elvárásokkal, a legfontosabb, hogy őrizd meg a hidegvéredet. Nem lesz könnyű, de most ez az egyetlen okos megoldás.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hétfőn meglepően bizonytalannak érzed magadat. Talán még a környezetednek is feltűnik, mennyire nem vagy magabiztos és határozott. Mintha sötétben tapogatóznál, egyszerűen nem találod a kiutat, a megoldást. Mégse ess pánikba, inkább próbálj meg minél türelmesebb lenni. Előbb-utóbb kitisztul a kép.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hétfőn a pénzügyeidet kéne rendezned. Nagyon jól tennéd, ha átgondolnád egészen az év végéig a bevételeket és az elkerülhetetlen kiadásokat is. Ma – és persze egész héten – csak annyit költs, amennyit nagyon muszáj. Jönnek még leárazások, amikor jóval olcsóbban vásárolhatsz. Szóval nem kéne elsietned semmit sem.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint a hétfő csöppet sem tűnik könnyű napnak (iStock)

Mérleg

Hétfőn is nagyon vonzó a fellépésed. Okosan és megfontoltan kommunikálsz, nagyon jól érvényesíted az akaratodat. Csak így tovább, a bolygók továbbra is támogatnak téged, ugyanakkor helyetted nem cselekedhetnek. A döntés mindig is a te kezedben volt, van és lesz…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Indult már a heted jobban is, mint a mostani. Ma ugyanis nem mindenkivel találod meg a közös hangot. A lényeg, hogy ne keveredj fölösleges vitákba. Annyira mindegy, kinek van igaza. Ma egyszerűen csak engedd el a füled mellett a többiek megjegyzéseit. Tudod: okos enged, szamár szenved…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nem érted, miért feszült körülötted mindenki. Nos, szerencsésnek érezheted magadat, mert téged a hétfői kellemetlenségek közvetlenül egyáltalán nem érintenek. Persze a többieken keresztül te is látod, hogy most nincs minden rendben, de dönthetsz úgy, hogy kimaradsz belőle. Ugye, így döntesz?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ritkán fordul elő veled, hogy már hétfőn a hétvégét várod. Persze, most nem lelkesedéssel teli várakozás van benned, hanem inkább vegyes érzelmek. Sejted, hogy valami történni fog, és ez némi félelemmel tölt el. Próbálj inkább a munkára figyelni, és ne teremtsd meg az önbeteljesítő jóslatokat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hétfőn nagyon sok munka szakad a nyakadba. Valójában azt sem tudod, mivel kezdd. Érdemes a legnehezebbel, mert az erőt ad a folytatáshoz. Viszont figyelj rá, hogy ne temetkezz a munkába, a párodnak is szüksége van rád. Nem lesz könnyű, mert most szinte ketté kéne szakadnod, hogy mindenhol helyt állj.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn legyél nagyon óvatos és körültekintő a közlekedésben. Ha autóval közlekedsz, azért, ha gyalogosan, akkor meg azért. Könnyen kifordulhat a bokád, megütheted magad, ha például rohansz a buszra. Inkább indulj el mindenhová előbb, csak ne kelljen sietned.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top