Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 31. – Múltidéző csütörtök

Október utolsó napja a vidámság, a szórakozás napja lehet. Ha te is szereted a halloweent, érdemes a barátokkal, a gyerekekkel tölteni az estét. Ugyanakkor a horoszkóp szerint ez a hosszú hétvége az emlékezésé is, így könnyen lehet, hogy szíved szerint ma inkább a múltban időznél egy picit.

Kos

Szinte kötelező vidám társaságba menned csütörtökön este. Rád fér a pozitív hangulat, az öröm, a lazaság, mert kicsit hajlamos lehetsz borúsan látni magadat és a jövődet. Neked nem tesz jót a bánat, a szomorúság, mert belőled alapvetően árad a pozitív energia. A környezet segít visszaszerezni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Csütörtökön jól tennéd, ha átgondolnád a hétvégi teendőket. Ha tervet készítesz, sokkal egyszerűbben haladsz mindennel. A bolygók szerint most semmi és senki sem borítja fel a számításodat, szóval akár lépésről lépésre megtervezheted a hosszú hétvégét, a családi, baráti programokat.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Csütörtökön nem érzel kedvet a népes társasághoz. Téged inkább a nosztalgiázás kerít hatalmába. Az ünnep közelsége az emlékeket idézi fel benned, nagyon sok minden eszedbe jut a múltból. Jól teszed, ha a szépre gondolsz, de azért arra is figyelj, hogy a párodnak a jelenben van rád szüksége.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Energikusnak, frissnek érzed magadat. Ez a tempó mégsem ok, hogy ma az összes bevásárló központot végigjárd. Ezen a hosszú hétvégén is csupán egyetlen napra zárnak be a boltok. Szóval, ma sem a hasadra kellene gondolnod, hanem az elhunyt szeretteidre. Ez az időszak erre alkalmas. De te ezt pontosan tudod.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Sokkal optimistább vagy, mint az elmúlt napokban. Ha ma estére halloween-partimeghívást kaptál, érdemes élned vele. Jól fogod érezni magadat a vidám társaságban. De az is nagyszerű ötlet, ha a gyerekekkel járjátok végig a barátokat, és visztek nekik csokit ajándékba. Az is biztos, hogy tőlük még többet kaptok.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Téged is erősen érint a Merkúr a retrográd mozgása, mely ma este kezdődik. Ne lepődj meg, ha régi emlékek elevenednek föl előtted. Megoszthatod a pároddal is a legszebb emlékeket. Most sokat gondolhatsz a gyerekkorodra is, és rájöhetsz, mennyivel izgalmasabb és szebb volt, mint eddig hitted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ma érdemes a szép emlékekre gondolni a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Eszedbe ne jusson egész havi bevásárlást csinálni csütörtökön. Hidd el, semmi értelme mindent megvenni, amikor csupán egyetlen napra zárnak be az üzletek. Ha valami nagyon fontos, halaszthatatlan, persze, mindenképpen szerezd be, de semmiképp se úgy vásárolj, mintha máris karácsony lenne.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Téged is a nosztalgia kerít hatalmába csütörtökön. Még akkor is, ha halloween-buliban veszel részt. Eszedbe jut, mennyire mások voltak régen a baráti összejövetelek. Hogy azok voltak izgalmasabbak vagy a mostaniak? Valójában teljesen mindegy. Úgyis az számít, ahogy most érzed magadat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kapcsolódj ki csütörtökön este. Megérdemled, hiszen sokat dolgoztál a múltban. A mai nap a vidámságé, a bolondozásé, és te mindig benne vagy a mókában. Meg különben is, nélküled egyetlen buli sem az igazi. Szóval, ki ne hagyd a baráti invitálást. Vagy még jobb, ha hozzád jönnek a többiek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csütörtökön te döntesz. Mivel töltenéd a halloween-estét szíved szerint? Engedsz a baráti meghívásoknak, vagy inkább otthon nézed a pároddal a tévét? Bármelyiket is választod, jól választasz. Persze, érdemes lenne kicsit kilépni a komfortzónádból, és olyasmit tenni, amit csak ritkán engedsz meg magadnak.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Kapcsold ki a gondolataidat csütörtökön. Egész héten agyaltál, az új tervekkel, ötletekkel terhelted magadat. Most még nincs itt a megvalósítás ideje, ezért is jobb, ha egyelőre félreteszed, elengeded ezeket. Szabadulj fel csütörtökön este, egyszerűen csak tegyél úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne körülötted, veled.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Legyél óvatos csütörtökön, mert a hosszú hétvégével a forgalom is igencsak megerősödik. Baleset veszélyét jelzik a bolygók az utakon. Ilyenkor nagyon sok a figyelmetlen sofőr, mindenki rohan, hogy idejében a céljához érhessen. Téged a bolygók lassításra késztetnek. Erről az egész hétvégén ne feledkezz el.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top