Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 1. – Különleges nap a mai

…és nemcsak az ünnep miatt. A napi horoszkóp szerint elsősorban azért, mert a Vénusz jegyet vált pénteken este, ami különleges szépséget hoz mindenki életébe az egész hosszú hétvégére. Ne lepődj meg, ha most a szép emlékek jutnak eszedbe…

Kos

Nem lehet okod panaszra sem ma, sem az egész hosszú hétvégén. A Vénusz bolygónak köszönhetően szépen lassan kilábalhatsz a mélabús állapotból. Ismét meglátod az élet szépségeit. Még akkor sem önt el a szomorúság, ha az elhunyt szeretteidre emlékezel.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Vajon megfogadtad a horoszkóp tegnapi javaslatát? Eltervezted előre az egész hosszú hétvégét? Ha így tettél, ma semmi okod a kapkodásra, mindenre bőven jut időd. Ha még nem találtad volna ki a hétvége forgatókönyvét, máris kezdd el összeállítani a menetrendet.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Könnyen lehet, most nem igazán érzel kedvet, hogy kimenj a temetőbe. Nem kell magadra erőltetned, amit nem akarsz. Sőt, jobban is teszed, ha elnapolod a látogatást, mert most nagyon nyomasztana a temetői hangulat. Gyújthatsz gyertyát otthon is, és emlékezhetsz a szeretteidre. Ne rontsd el a hangulatodat.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Téged biztosan magával ragad a mindenszentek csendes és visszafogott hangulata. Érdemes gyertyákat gyújtanod, amivel különleges atmoszférát teremthetsz az otthonodban. Válassz ma nyugodt programokat, sehová sem kell ma rohannod. Sőt, épp ez a nap legfontosabb üzenete.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Tudod jól, semmi sem kötelező. Annak ellenére, hogy kifejezetten jól érzed magadat a nagyobb társaságban is, a túl nagy tömeget, a várakozást már csöppet sem viseled jól. Csak azért, mert szokás november elsején temetőbe menni, neked ez nem előírás. Még a jövő héten is mehetsz, amikor jóval kevesebben lesznek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Téged is magával ragad az emlékezés. Sok minden eszedbe jut pénteken a múltból, szép és kevésbé kellemes emlékek egyaránt. Nem véletlenül történik, amit még nem dolgoztál fel magadban, azzal ideje ismét szembe nézned. Add meg magadnak a lehetőséget, hogy elengedd, amire már régóta nincs szükséged.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Igazán különleges nap a mai (iStock)

Mérleg

Hetek óta vártad már a mai napot. Érzed a változást, érzed, hogy végre ismét fellélegezhetsz. Szó szerint és átvitt értelemben is. Ha teheted, tölts minél több időt már ma is a szabadban, szívd tele a tüdődet friss levegővel. Mindegy, milyen az idő, jót fog tenni neked.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Péntektől kevésbé érzed azt az elementáris szenvedélyt, ami az elmúlt hetekben jellemzett téged. Hidd el, nem is olyan nagy baj, hogy épp a mai napon lép ki a jegyedből a Vénusz. Jót fog tenni a lelkednek az átmeneti lassulás. Érdemes ma kicsit magadra figyelve is tölteni az időt.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha valaki, te nagyon átérzed ezt a mostani ünnepet. De nem önt el keserűséggel az elmúlás gondolata, éppen ellenkezőleg, mindenben és mindenkiben a szépet látod meg. A lehető legjobbkor jön ez az optimista hozzáállás. Épp ideje javítani a hangulatodon, mert a környezetednek is kezdett már picit sok lenni belőled.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Te erősen kötődsz a hagyományokhoz, a családi szokásokhoz, ezért biztosan eleget is teszel a szülői (vagy bármilyen más) elvárásnak, és meglátogatod őket is, illetve az elhunyt szeretteidnek is viszel virágot, gyújtasz mécsest. Érdemes picit megállnod, és átgondolnod a saját életedet. Mit értékelsz a leginkább, mi a legjobb, ami veled történhetett?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A pénteki mindenszentek ünnepe téged sem hagy hidegen. Csendesebb lehetsz ma a szokásoshoz képest, de ez így is van jól. Ha közeli rokont, ismerőst veszítettél el, ma biztosan sok emlék és közös élmény jut eszedbe. Engedd meg magadnak a nosztalgiázást, neked is szükséged lehet néha erre.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ez a hosszú hétvége téged is halkabbá és visszafogottabbá tehet. Ne lepődj meg rajta, épp az lenne szokatlan, ha nem így éreznél. Ha kedved tartja, töltheted az egész napot egyedül, és kicsit magadba mélyedbe gondolkodhatnál az életedről, az élet értelméről. Neked mindig nagyon jó gondolataid vannak ezzel kapcsolatosan.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top