Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 25. – A hétfő, amikor minden egyre jobban alakul

A vasárnapi feszültségnek a horoszkóp szerint hétfőre szerencsére semmi nyoma nem lesz, de ugyanígy a szerencsés lehetőségek is elillannak mára. Ennek ellenére nem mondhatni, hogy eseménytelen nap várna rád. Csak másként alakul most egyre jobban minden.

Kos

A türelmedet próbára tehetik még hétfőn a többiek. De az is lehetséges, hogy váratlan események borítják fel a napodat. Te alapból nagyon rugalmas típus vagy, ha így történne, egyszerűen csak fogadd tárt karokkal az újat, ahogy minden más esetben tennéd és szoktad. Bosszankodni tilos ma!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Hétfőn már egészen biztosan oldódnak a párkapcsolati problémák, feszültségek. Már csak ezért is értelmetlen duzzogni, megsértődni. Az viszont továbbra is igaz, ha bántó megjegyzést tettél a párodra, neked kell a helyzetet menteni, és a békülést kezdeményezni. Bizonyítsd neki, mennyire nagylelkű és imádni való ember is vagy.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerencsés találkozásokra hétfőn is számíthatsz. Persze, azt neked kell tudni, mit jelent a szerencsés találkozás. Bárhogyan is alakul a mai napod, gondolj rá, hogy minden találkozás okkal történik veled. Semmi sem a véletlen műve. Szóval érdemes lenne okosan kezelni a lehetőségeket.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Számodra jobban nem is indulhatna ez a hét. Jól érzed magad, és mindent szépnek, jónak látsz magadban és körülötted is. Tudod, amikor pozitívan gondolkozol, valóban megszépül minden körülötted. Ma legyél hálás a munkádért, a munkatársakért, és valójában mindenért, amiből örömet, boldogságot meríthetsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hétfőn nem sok kedved lesz hazarohanni a munka után. Valójában szívesebben töltöd az estét a párod nélkül, a barátok társaságában. Ha jelzed a családnak, a párodnak, hogy később érsz haza, vélhetően nem okozol vele különösebb feszültséget. Ellenkező esetben aggódni fognak érted.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A kommunikáció hétfőn sem lesz még az igazi, bár kétségtelenül egyre jobb. Nincs igazán türelmed ugyanis a hosszú körmondatokban beszélő embereket végighallgatni. Jól tennéd, ha ennek ellenére is uralkodnál magadon, és nem vágnál a szavukba. Te sokkal gyorsabban gondolkozol az átlagnál, amit nem kell ma mindenki tudtára adni.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A hétfő, amikor egyre jobban alakul minden a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

Mérleg

Bolygód, a Vénusz holnap vált jegyet. Ne lepődj meg, ha ezért hétfőn kicsit nyugtalanabb, szétszórtabb leszel. Ma hajlamos lehetsz elúszni az idővel, és úgy általában mindennel. Komoly erőfeszítést kell tenned, ha helyt akarsz állni a munkahelyeden. Jó hír, hogy kedden már valamivel összeszedettebbnek érezheted magadat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Még nincs vége a váratlan helyzeteknek és a párkapcsolati feszültségnek. De legalább már kifelé haladsz belőle. Hidd el, napról napra egyre könnyebb lesz, és hamarosan a türelmed, a jó kedved is visszatér. Hétfőn inkább mozgással, jógával vezesd le a feszültségedet, a felgyülemlett energiákat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A Vénusz holnap hajnalban kilép a jegyedből, de ma még élvezheted a szépséget, a harmóniát, a békét. Törekedj is rá erősen, hiszen te inspirálod ma is a többieket. Ugye milyen jó érzés néha a szeretet középpontjában lenni? Hétfőn valóban pótolhatatlan lehetsz. Áraszd magadból a pozitív energiákat…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nyugalmas hétfőre számíthatsz. Ma a saját ritmusodban haladhatsz a feladatokkal, senki sem siettet téged. Sőt, ma támogatókra is találhatsz a többiek személyében. Ha bármilyen segítségre lenne szükséged – és igen, néha neked is van ilyen napod –, kérd meg őket, örömmel támogatnak ma téged.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Könnyen lehet, ma váratlan elismerésben lesz részed. Azért váratlan csak, mert nem számítasz rá. De az elmúlt időszak kitartó és kemény munkájának köszönhetően valójában már nagyon kijár neked dicséretet. Legyél büszke magadra, tényleg nagyon sokat tettél a sikerért.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kifejezetten energikusnak érezheted magadat hétfőn. Ami különösen jól jön, mert meglehetősen sok feladat vár rád a munkahelyeden. Könnyedén és jól haladsz, ami igazán elégedetté tesz téged. Csak így tovább, közeledik az év vége és a várva várt bónusz. Nem kell izgulnod, biztosan megkapod…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top