Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 24. – Nagyon boldog karácsonyt!

Eljött az év talán leginkább várt napja, a karácsony. Tény és való, nincs egyetlen más olyan nap az évben, amire heteket készülődnél. S hogy igazán áldott és boldog lehessen a szenteste, ahhoz a bolygók is hozzájárulnak. A többi csak rajtad múlik. A napi horoszkóp hasznos ötleteket ad mára.

Kos

Olyan izgalom fog el már reggel, mint talán utoljára gyerekkorodban. Egyre izgatottabban várod a szentestét, s hogy a többiek kibonthassák az ajándékaidat. S persze egyre inkább ébred a kíváncsiságod, vajon téged mivel lepnek meg idén a szeretteid? Kedden nagyon aktív és gyors leszel, szóval pillanatok alatt végzel minden feladattal.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Picit elfoghat a türelmetlenség kedden. Úgy érzed, ezer teendő szakadt még ma is a nyakadba, és fogalmad sincs, hogyan végzel estig mindennel. A mai nap jelszava a türelem. Ha nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, valójában hihetetlenül hatékony leszel egész nap. Nem mellesleg segítenek a többiek, ha kéred…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Egyre több emlék ötlik fel benned a régi karácsonyokról kedden. Azzal semmi baj, ha nosztalgiázol picit, csak ne ragadj le a múltban. Talán egy régi szerelem is eszedbe jut, adj neki hálát a szívedben, aztán engedd el. Gyere vissza gondolatban és testben is a jelenbe, és öleld ma át a párodat. Csodás karácsonyotok lesz, ha rá koncentrálsz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Emlékszel, mit fogadtál meg tavaly ilyenkor? Hogy nem kapkodsz, s nem izgat, ha nem lesz minden tökéletes. Mielőtt kezdenéd felbosszantani magadat és a többieket, vegyél néhány mély lélegzetet, és mondd ki a varázsszót: minden rendben van. Fölösleges kapkodni, hidd el, minden nagyon jó lesz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kedden alig várod, hogy ünneplőbe öltöztesd a tested, a lelked. Már reggel örömmel és lelkesedéssel ébredsz, hiszen tudod, ez ma egy csodásan szép nap lesz, és nemcsak az ajándékok miatt. Együtt lehettek, és most tényleg árad a szeretet, a kedvesség, az öröm közöttetek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Valójában csöppet sem bánod, hogy itt a karácsony. Annyira sok minden történt az elmúlt hetekben, hogy végre jól esik kicsit megpihenni. Ez persze csak akkor sikerülhet, ha nem akarsz mindent egyszerre és tökéletesen megcsinálni. Hagyd a többiekre a karácsonyfa díszítését, az ünnepi asztal megterítését. Neked is jut feladat, ne akarj mindent bevállalni.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodaszép karácsonyt ígér a horoszkóp (iStock)

Mérleg

Energikusnak érezheted magadat kedden, ami az utolsó pillanatokban kifejezetten jól jön. A lényeg, hogy ne izgulj, és ne akarj mindent egyedül megcsinálni. Örömmel segítenek a többiek, és úgy is minden nagyszerűen alakul. Mint minden évben. Akkor meg minek agyonaggódni a napot?

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Reggel inkább nyűgnek érzed az egész karácsonyi felhajtást. Aztán szerencsére estére megjön az ihlet és a valódi karácsonyi hangulat. Látod, csak néhány szép gyertyára volt szükséged, meg a karácsonyi illatokra. Legyél vidám és pozitív, nehogy elronts a többiek jókedvét. Inkább te meríts az ő pozitív energiájukból.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyon izgatottan várod az estét. Sőt, egyre türelmetlenebbnek érzed magad, és valójában képtelen vagy megérteni, minek kell várni estig a karácsonyozással? Nos, valahol igazad van. De ha a többiek követnék a hagyományokat, most te sem tehetsz mást. Esetleg javaslatot tehetsz, hogy idén újítsatok.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Érzed, hogy az idei karácsony egész más, mint a többi. De nem a többiektől más, hanem attól, hogy te érzed magadat egészen másként, mint az elmúlt években. Öröm és valódi boldogság járja át a lelkedet, amit a többiekre is átragasztasz. Nos, ez a valódi karácsony, amikor szeretetben, békében, harmóniában töltitek az ünnepeket.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ha tehetnéd, szíved szerint a sütés-főzés helyett sétálnál, kirándulnál egész nap. Attól, hogy szenteste van, még megteheted, nem igaz? Persze, csak akkor, ha fogod a párod, a gyerekek kezét, és együtt mentek el. Aztán meg összedobtok közösen valami rendhagyó kaját, és megajándékozzátok egymást. Ez sokkal boldogabb lesz mindenkinek.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A szenteste nálad a szeretetről szól. S ma örömmel veted magad az este előkészületeibe. Viszont, ne akarj mindent egyedül a nyakadba venni, mert annak biztosan csak sértődés lesz a vége. És akkor eltűnik a szeretet finom lángja is. A kevesebb sokkal többet jelent ma. Neked is, a többieknek is.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top