Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 26. – Valódi ajándék ez a nap

Karácsony második napja valódi ajándékot tartogat a csillagjegyeknek. A napi horoszkóp szerint a csütörtöki újhold új lehetőséget nyit meg mindenki előtt. S vajon mi mindenben újíthatsz, változtathatsz most? Erre is fény derül.

Kos

Érdemes lenne az újévi fogadalmakat még ma összeírnod. Most teljesen újratervezheted, átalakíthatod az életedet, új célokat, ötleteket tűzhetsz magad elé. Írj össze minél több vágyat, kívánságot, amit 2020-ban nagyon szeretnél megvalósítani. A mai nap tökéletes a kezdéshez…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Te nem igazán szereted a változásokat, az újdonságokat. Ma mégis hajlandó leszel egészen új oldalról szemlélni magadat, az életedet. Látod? Ez már önmagában is változtatás. Ugye, nem is olyan rossz dolog, amikor inspiráló gondolataid támadnak? Érlelgesd magadban ezeket, érdemes.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Amikor elengeded a régi dolgokat, és nem ragaszkodsz többé a múlt eseményeihez, új távlatok nyílnak meg előtted. Karácsony második napján jól tennéd, ha elbúcsúznál gondolatban mindenkitől, és mindentől, aki vagy ami már elmúlt, de valamiért ott ragadt még a lelkedben. Az elengedés érzésével helyet teremtesz az új lehetőségeknek…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Tegyél újévi fogadalmat már ma. Fogadd meg, hogy mostantól nem akarsz mindent egyedül csinálni, nem leszel mártír, s figyelsz a saját igényeidre is. Mától segítséget kérsz a környezetedtől, bevonod őket is az otthoni feladatokba, s nem zsörtölődsz velük, ha szerinted nem csinálnak semmit. És tegyél is próbát már ma…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Valójában te döntöd el, miben szeretnél újítani, változtatni. De nem kell sietned vele. Ha csütörtökön inkább a családra, a karácsonyi ünneplésre koncentrálnál, nagyon helyesen döntesz. Csak akkor gondolkodj a jövőn, ha bőven belefér az idődbe a tervezgetés, a gondolkodás.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Különleges nap a csütörtök. Az újholdnak köszönhetően valójában bármiben újíthatsz, ami csak eszedbe jut. Most mindegy, milyen célokat tűznél magad elé, mert minden sikerül, amit csak eltervezel. Karácsony második napja számodra kifejezetten áldott nap. Élvezd ki minden pillanatát.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodás ajándékot hoz a horoszkóp (Fotó: iStock)

Mérleg

Semmihez se ragaszkodj karácsony második napján. Legyél ma olyan rugalmas és nyitott, mint talán még sosem. Mindenre tekints gyermeki örömmel és nyitottsággal. Ma nagyon sok újdonságban lehet részed, de ehhez észre is kell venned azt a sok szépséget, ami körülvesz téged.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Karácsony második napján kifejezetten jó a hangulatod. És nem azért, mert „kifelé haladsz” az ünnepekből. Inkább azért, mert érzed magadban az új lehetőségeket. Persze a gondolkodás és tervezés mellett a családra is jusson az idődből. A legjobb lenne, ha a pároddal közösen tervezgetnétek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Karácsony másnapján mindenképpen vidám és vicces filmeket válassz, hiszen ezek most nagyon feldobják a kedvedet. Vidám zenéket is hallgathatsz, ha ahhoz érzel kedvet. Szomorú történetekkel véletlenül se fájdítsd a szívedet. A karácsony is vidám ünnep, éld meg örömmel. Te egyébként is olyan pozitív személyiség vagy…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Az év talán legfontosabb napja a mai. Neked az újév csütörtökön kezdődik. A karácsonyi ünneplés mellett is pici időt szánhatnál magadra. Gyújts halványzöld gyertyát, és mondd el közben a kívánságaidat, a terveidet, az új céljaidat. Engedd, hogy növekedésnek, fejlődésnek indulhasson a vágyad.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ha valaki, te imádod az újdonságokat, a változásokat. Csütörtökön bármilyen újítást bevezethetsz a családodban. Minden hagyományt, amelyről úgy gondolod, idejétmúlt, megszakíthatsz, megváltoztathatsz. Lehet mostantól minden másképp az életedben. Ahogy te szeretnéd.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyon higgadt és fegyelmezett vagy csütörtökön. Ma olyan frappáns válaszaid vannak minden felvetésre, hogy a többiek is alig ismernek rád. Használd ki ezt a szuper bolygóállást, ma ugyanis minden a te kívánságaid szerint történik. A többiek mindenben egyet fognak érteni veled.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top