Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 20. – Remek hétfő, remek lehetőségek

Már hétfőn nagyon különleges lehetőségek várnak a csillagjegyekre. A Nap a Vízöntő jegyébe lép, s felfrissülést, könnyebbséget és számos újdonságot hoz mindenkinek. A napi horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Kos

Szó szerint is fellélegezhetsz hétfőn. Ami eddig nehézséget okozott, akadályt jelentett az életedben, az mostantól zöld utat kap a siker felé. Nem mellesleg már ma is új ismeretség várhat rád. Új barátokat, támogatókat gyűjthetsz magad mellé. Jól hangzik, ugye?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A hétfő nem lesz a kedvenc napod a héten. Viszont vigasztaljon, hogy azt követően minden egyre jobban és jobban alakul. Szóval, valahogy próbáld meg kibírni ezt a napot, s holnaptól már reménykedhetsz az üdvözítő változásokban. Akkor is, ha most nem igazán vágysz változásra…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Ajándékkal ér fel a hétfő. Végre túl vagy az elmúlt hetek nehézségein, mostantól ismét a régi önmagad lehetsz. Frissek a gondolataid, tele vagy új ötletekkel. Mintha számodra most kezdődne 2020, úgy érzed magad. Végül is miért ne lehetne így? Írd fel az ötleteidet, jól jöhetnek még a későbbiek során.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Teljesen fölösleges azon rágódnod, hogy mit gondolnak rólad a többiek. Ne ezzel törődj, hanem csak és kizárólag saját magaddal. Akik igazán szeretnek téged, olyannak látnak, amilyen vagy. Akik meg nem akarnak elfogadni, azoknak úgysem tudsz megfelelni. Meg nem is kell.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hajlamos lehetsz hétfőn irigykedve tekinteni valakire a környezetedben. Hidd el, egyáltalán nem biztos, hogy amit kifelé mutat, az pontosan fedi a valóságot. Sőt, ha jobban ismernéd őt, pontosan tudnád, nem is annyira irigylésre méltó a helyzete. Ráadásul az irigység csak viszi tőled az energiát. Minek pazarolni ilyesmire?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hétfőn még nagyon szorgalmasan végzed a munkádat. De a levegőben már ott vannak a változások, amiket nem kerülhetsz el. Bármennyire is szeretnél a megszokott rendben és módon dolgozni, el kell fogadnod, hogy mostantól sok minden változik. Ha nyitottan tekintesz az újra, csöppet sem ér kellemetlenül.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Új lehetőségeket jelez a horoszkóp hétfőre (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Valósággal megkönnyebbülsz hétfőn, miután a Nap a Vízöntő jegyébe lép. Az elmúlt napokra, hetekre jellemző problémák is oldódni látszanak, vagy legalábbis láthatod már a fényt az alagút végén. A türelmed, a kitartásod meghozza a gyümölcsét. Lehet okod az ünneplésre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Hétfőn a pénzügyekben örömteli változásokra számíthatsz. Új lehetőséget kapsz, avagy a lelkesedésed hoz most pénzt a konyhára. Maradj meg ebben a pozitív életszemléletben. Amikor a pesszimizmus helyett bízol és remélsz, sokkal könnyebben megy minden. Ezt kéne elmélyíteni magadban.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hétfőn nagyon bizakodó leszel. Érzed, hogy valami végre elindul és a pozitív irányba halad az életedben. Amin eddig keményen dolgoztál, mostantól egyre inkább sínre kerülhet. Néha szinte vért kell izzadnod a sikerért, de legalább meglesz az eredménye. Csak erre gondolj mostantól.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ne szomorkodj, mert a Nap hétfőn délután kilép a jegyedből. A bolygók továbbra is támogatnak téged, tényleg nincs okod a kesergésre. Ha ma még picit pesszimista is a hangulatod, a hét további napjaiban egyre bizakodóbb lehetsz. Ez csak egy kisebb változás, de te ebből is jól jöhetsz ki.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Délután a jegyedbe lép a Nap, amellyel együtt elkezdődik a Vízöntő hava. Üdvözítő változás ez számodra, s nem csupán azért, mert közeleg a születésnapod. Könnyedebben, vidámabbnak érzed magad már ma is. S ez még csak a kezdet… Izgalmas hónap kezdődik ezzel a hétfővel.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Csendes és inkább befelé forduló leszel hétfőn. Nem sok kedvet érzel a beszélgetéshez, inkább csak a magad ütemében végzed a rád bízott feladatokat. Tegyél így, ha ezt diktálja a szíved. Tényleg senkivel sem kötelező jópofának, kedvesnek lenned. És jól is teszed, ha nem akarsz mások elvárásának megfelelni.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top