Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 30. – Törékeny az igazság csütörtökön

A bolygók és fényszögeik szerint csütörtökön frissnek, energikusnak érezheted magad. Könnyen lehet, hogy fontos igazságokra bukkansz. De az igazság ma törékeny, ne ragaszkodj hozzá... A napi horoszkópból fontos válaszokat kaphatsz.

Kos

Kifejezetten jó napod lesz a csütörtök. Elemedben vagy, energikusnak érzed magadat, kedved van a munkához, a feladatokhoz is. Könnyen lehet, ma vitás helyzetbe kerülsz, és nagyon szeretnél ragaszkodni az igazadhoz. De nem biztos, hogy nálad van a labda, ma jobban tennéd, ha engednél az igazságérzetedből. Hidd el, jobban jársz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Csütörtökön a hallgatás aranyat ér. Bármilyen helyzetbe is sodor az élet, legyél éber és ne hagyd, hogy megvezessenek. „Csapdába sétálhatsz”, ha könnyelműen döntesz, vagy túl sokat beszélsz. Az igazság sokrétű és sokszínű, s nem tudni, melyik szín rejti a legjobb választást. Semmiben se dönts ma még!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Bármilyen gondod is van, oszd meg a legjobb barátokkal. Többen szeretnek és támogatnak téged, mint sejted. Hívd fel a hozzád legközelebb álló barátodat, akivel bármiről beszélgethetsz. Örömmel hallgat meg, s örömmel javasol megoldást is neked. Kívülről mindig könnyebb rálátni a másik ember helyzetére.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hajlamos lehetsz a panaszkodásra csütörtökön. Jusson eszedbe, téged is mennyire zavar, amikor mások elégedetlenkednek. Nem mellesleg a panaszkodás csak viszi az energiádat, szóval már önmagában ezért se tedd. Nem leszel szimpatikusabb csak azért, mert ömlik belőled a panaszáradat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Valakinek szüksége lesz a támogatásodra csütörtökön. Talán nem sok kedvet érzel majd, hogy meghallgasd a problémáit, hiszen egyelőre te sem vagy még topon. A hangulatod ugyanakkor egyre jobb, s nem szeretnéd, hogy ez a valaki lelombozzon téged. Mégis vegyél erőt magadon, s figyelmesen hallgasd meg, amit mondani szeretne. Inspiráló lesz…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Türelmetlenebb lehetsz ma a munkahelyeden. Egyik munkatárs nagyon bosszanthat, mert nem úgy dolgozik és nem olyan tempóban, ahogyan elvárod tőle. Rá kell jönnöd az igazságra: attól, hogy te maximalista vagy, és a lehető legjobbat adod ki a kezedből, még nem jelenti, hogy mindenki más is hozzád hasonlóan gondolkodik…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Törékeny az igazság csütörtökön. Lehet, jobb, ha nem ma firtatod (fotó: Pixabay)

Mérleg

Párod problémája rád is kihat. Annyiban mindenképpen, hogy téged is ez nyomaszt egész nap. Nem tudsz neki most segíteni, azzal meg főleg nem, hogy izgulsz miatta. Próbáld csütörtökön elfogadni és megérteni, ez csak az is ő gondja, s egyedül neki kell megoldania. Támogatni tudod, de többet nem tehetsz most érte.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon megfontoltnak kell lenned csütörtökön. Főleg a munkahelyeden. Akaratod ellenére ugyanis olyasmit tehetsz vagy mondhatsz, amivel másokat megbánthatsz. S ha ez megtörtént, nem lesz könnyű kimagyaráznod magadat belőle. Inkább előzd meg a bajt, s háromszor is gondold meg, mielőtt bármit is kimondasz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Csütörtökön sokkal jobb a kedved, mint a héten eddig bármikor. Viszont hajlamos lehetsz túlzottan is mereven ragaszkodni a saját igazadhoz. Lehet, hogy tényleg igazad is van, abban amit hiszel, de ez még nem jelenti, hogy a másik ember tévedne. Rá kell jönnöd, az igazság valahol félúton van köztetek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Bosszanthat téged, hogy valaki a környezetedben sokkal többnek, okosabbnak, jobbnak akarja magát láttatni, mint amilyen valójában. Igazság szerint teljesen fölösleges pufognod rajta. Pontosan ismered a saját értékeidet, tudod, mennyit ér a munkád. S az meg mégis minek érdekel, hogy más mennyire akarja ugyanezt bizonyítani saját magáról?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem lehet okod panaszra, nagyszerű napod lesz csütörtökön is. Kimaradsz a vitás helyzetekből, s téged különösebben az sem érdekel, hogy kinek és miben van igaza. Egyszerűen csak dőlj hátra, s élvezd az életedet. Mintha minden tökéletes lenne körülötted. Egyre inkább az is lesz, ha mélyen hiszel benne…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A pénz aggaszt csütörtökön. Úgy érzed, mindenért sokkal többet kell fizetned, mint korábban. Lehet, hogy ez így is van. Ugyanakkor mégsem kéne rágörcsölnöd a pénzre, mert sem jobban nem érzed magadat tőle, és több pénzed sem lesz. A pénz oda megy, ahol szeretik. Ezt kéne most minél többet mantráznod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top