Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 4. – Kedden javul a hangulat

A napi horoszkóp szerint a kedd jóval kellemesebb napnak ígérkezik, mint amilyen a hétfő volt. Ma is sokan és sokat beszélnek körülötted, de legalább már te is hallathatod a hangodat. A beszéd–hallgatás egyensúlya persze ma is nagyon fontos...

Kos

Ha bármilyen fontos intézni valód, megbeszélésed lenne, azt mindenképpen érdemes keddre időzíteni. Ma nagyon logikus érvelsz, ellenállhatatlan a fellépésed, és önmagadat adod. Arra azért hajlamos lehetsz, hogy túl hosszan sorold az érveidet. Figyelj rá, a kevesebb időnként sokkal többet ér és jelent.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nincs igazán jó kedved. Valójában magad sem tudod, mi az oka a lehangoltságodnak. Okozhatja a tavaszi fáradtság, a kevés napfény. Jól tennéd, ha kedden alaposan kiszellőztetnéd a fejedet, az otthonodat, a munkahelyedet. A friss levegő jó hatással van rád. Jó lenne, ha nem a városi levegőt kellene ma szívnod.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A hétfőt követően a kedd sokkal jobb napnak ígérkezik a horoszkóp szerint. Visszatér a jó hangulatod, az életkedved, szívesen csinálod a rád bízott feladatokat is. Pletyka ma is a füledbe juthat, jól tennéd, ha nem adnál tovább semmit, bármennyire is késztetést érzel rá. Ez ugyanis a nap kihívása…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Meg kellene húzni a határaidat kedden, és nemet mondani minden olyan kérésre, amihez csöppnyi kedvet sem érzel. Pláne, ha egyébként is tele vagy feladatokkal. Akkor tudsz segíteni másoknak, ha a saját igényeidre is tudatosan figyelsz. A kedd nem az a nap, amikor mások kívánságait kellene lesned.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon okos döntés lenne a részedről, ha ma csak annyi pénzt tartanál magadnál, amennyire feltétlenül szükséged van. A pénztárcádat hagyd inkább otthon, mert vagy meggondolatlanul sokat költenél ma, vagy az is megeshet, hogy ellopják a táskádat, a tárcádat. Hidd el, a bajt mindig könnyebb megelőzni, mint orvosolni.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szinte zsong a fejed, annyi mindent hallasz kedden. Az információkat meg kell szűrnöd, elsőre semmit se fogadj el igazságként. Viszont a sok hír között akad olyan is, ami nagyon fontos a számodra. Ezekre kellene ma igazán nyitottnak lenned. Nem lesz könnyű feladat.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kedden érezhetően jobb lesz a hangulat a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Sosem jó, ha a magánéletedet kevered a munkával. Ez a munkahelyi kapcsolatokra épp úgy vonatkozik, mint amikor az otthoni problémáidról beszélsz a többieknek. Legyél nyitott és megfontolt. Tudnod kell azt is, hogy kinek szavazhatsz bizalmat. Persze a legjobb az lenne, ha próbálnád otthon hagyni a gondokat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Engedd el a késztetést, hogy meg akard oldani mások problémáját. Egyrészt ez nem a te dolgod, másrészt egyáltalán nem is kellene mások életébe avatkoznod, hacsak nem kérnek meg rá kifejezetten. Bőven elég kedden az is, ha a saját életedben teszel rendet.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kedden csupa olyan emberrel találkozol, akik nagyon sokat beszélnek, és akiket képtelenség végighallgatni. Semmi türelmed a vég nélküli csevegésekhez, de azzal is számolnod kell, ha nem hallgatod meg őket, biztosan besértődnek. Próbálj nagyvonalú lenni, már ha ez egyáltalán lehetséges.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kedden nagyon sokat kell beszélned. Könnyen lehet, hogy nemcsak telefonon keresnek sokan, de személyes találkozókra is sor kerül. Nincs mitől aggódnod, ugyanis remekül kommunikálsz, és a fellépésed is határozott lesz. Valójában mindenki egyetért ma veled. Este elégedetten dőlhetsz hátra…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hajlamos lehetsz túl sokat beszélni kedden. Pedig ma minél lényegre törőbbnek kéne lenned. Próbálj csak és kizárólag a tényekre szorítkozni, különben egyszerűen elveszel a gondolatmeneted tengerében. A végén már azt sem tudod, miről is akartál valójában beszélni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Lényegre törően és a lehető legrövidebben kellene ma fogalmaznod. Ha untatod a többieket, és nem figyelnek rád, az olyan, mintha meg sem szólaltál volna. Azt is jól tennéd, ha újra ugyanazt a témákat nem hoznád fel. Amit már korábban megbeszéltetek, fölösleges újra és újra átrágni.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top