Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 2. – Fura ez a hétfő

A csodás hétvége pozitív hangulata sajnos hétfőre teljesen elillan. Ma inkább meg nem értéssel, számos furcsasággal számolhatnak a csillagjegyek. A napi horoszkópból kiderül, hogy pontosan mivel.

Kos – napi horoszkóp

Hétfőn nagyon szeretnél valami számodra igazán fontosat elmondani a környezetednek. Aztán értetlenül állsz, hogy nem értik a mondandódat. A bolygók szerint ma sem találsz egyetértésre és megértésre sem, ezért jobban is teszed, ha nem erőlteted. Néhány nap múlva könnyebb dolgod lesz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Hétfőn a lehető legtöbb, amit tehetsz, hogy csendben, visszafogottan végzed a rád bízott feladatokat. Hidd el, kibabrálsz magaddal, ha mások dolgába akarod ütni az orrodat. Egyszerűen csukd be a füled, és csak arra figyelj, amit éppen csinálsz. Ebben azért te egészen jó vagy.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Hétfőn jól is érezhetnéd magad, ha nem kerülnél folyton ellentmondásba másokkal. Bármennyire is szeretnéd érvényesíteni az akaratodat, nem találsz megértő fülekre. Szíved szerint mondanád és mondanád a jobbnál jobb érveket, de most nem jutsz célba vele. Lakat a szádra, s akkor minden a lehető legjobban alakul.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Kicsit magányosnak érezheted magad hétfőn. Visszahúzódóbb is lehetsz, mint máskor, de most úgy érzed, az a legjobb, ha csak csendben, magadban teszed a dolgodat. Azért, ha a többiek kérdeznek, hogy mi a gond, ne csak annyit válaszolj, hogy „semmi”. Nyugodtan elmondhatod, ma ez a legjobb a lelkednek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Már hétfőn érdemes felkészülnöd a hét többi napjára. Ha teheted, tervezd meg előre az egész hetet. A tudatosság most mindennél fontosabb lesz. Sokkal többet hozhatsz ki a lehetőségekből, ha felkészülten, előre megfontoltan érnek az előtted álló változások.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Hétfőn cipzárt kéne tenni a szádra. Hajlamos lehetsz ugyanis olyan vitákba belefolyni, melyek egyáltalán nem tartozik rád. S ha megteszed, azzal is szembesülsz, hogy végül te jössz ki belőle a legrosszabbul, mert téged vonnak az egészért felelősségre a többiek. Ezt meg nem akarhatod…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Furcsa nap lesz ez a hétfő a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Furcsa nap lesz ez a hétfő a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Mérleg – napi horoszkóp

Talán már jó ideje motoszkál a fejedben, hogy valami újat tanulj. Hétfőn egészen jó lehetőségeket találhatsz, érdemes utánaérdeklődnöd mindegyiknek, s kiválasztani a hozzád leginkább passzoló tanfolyamot. És valójában ez az, amit nem lesz könnyű eldönteni. Ez most tényleg kihívás lesz…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Fura megérzéseid lehetnek hétfőn. Nyugtalan vagy, mert érzed, hogy fontos változások következnek be hamarosan. Nincs okod aggódni, sőt a lehető legjobb, ha elengeded a félelmeket. A változásokat jól érzed, de nincs miért aggódnod, téged nem érintenek kellemetlenül. Sőt…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Hétfőn úgy érzed, két különböző nyelvet beszéltek a pároddal. Megfordul a fejedben talán az is, hogy nem vetted észre eddig, hogy ennyire különbözőek lennétek. Mielőtt meggondolatlan döntést hoznál, vegyél néhány mély levegőt. A horoszkóp szerint ne ma akard helyretenni a vitákat, lesz még rá alkalmasabb időpont a héten.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A hétfőnél volt már sokkal jobb napod is az idei évben. A nyugodt hétvégét követően ismét sokan vitatkozhatnak körülötted. A legjobb, ha egyik „táborhoz” sem csatlakozol, inkább csak kívülről szemléled a történéseket. Sőt, a legokosabb megoldás, ha észrevétlen maradsz…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, ha hétfőn elmegy a hangod. Bármi is okozza a kellemetlen tünetet, fogadd el, maradj csendben, pihentesd a hangszálaidat. Most okod lesz rá, hogy kimaradj a vitás helyzetből. Lelki szinten is pontosan ezt jelenti: ne szólj szám, nem fáj fejem…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Könnyen lehet, valaki épp téged nézett ki magának, hogy beléd köthessen, s valójában mindenen a kákát keresse. Nagyon fontos, hogy ne sértődj meg rajta. Inkább próbáld mosolyogva fogadni a megjegyzéseit. Csak ez az egyetlen ellenszer, amivel le tudod szerelni, és a vitákat is elkerülöd.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top