Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 27. – Péntektől mindenki egyre bizakodóbb lehet

Péntektől egyre több pozitív fényszöget alkotnak egymással a bolygók. Mostantól mindenki egyre pozitívabb lehet. A napi horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos

Váratlan lehetőséget kaphatsz pénteken. Ez egy olyan alkalom, amire egyáltalán számítottál, persze, épp ezért is ér váratlanul. Nagyon jónak tűnik, de ne hamarkodd el a döntést. Most a lehető legjobbkor jön a hétvége, mert így lesz időd mindent alaposan átgondolni. Mindenképpen kérj néhány nap gondolkodási időt!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Amit nem kaptál meg az elmúlt napokban, arra bizton számíthatsz mostantól. Pénteken te is érzed, egyre jobbra fordulnak a dolgaid, amitől a hangulatod is nagyságrendekkel jobb lesz. Úgy érzed, eltűntek a fejed fölül a viharfelhők, s végre kisüt a nap. Kezdhetsz bizakodni, hogy a valódi tavasz is rád köszönt végre…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kicsit nehézkesnek érzed magad pénteken. Nem véletlenül, hiszen meglehetősen sűrű volt ez a hét. Sok újdonságot tapasztalhattál meg, s szükség volt a rugalmasságodra, a kreativitásodra is. Ma szó szerint is megpihenhetsz. Mindenképpen tedd is. Töltsd fel magad energiával, mert a hétvége is csodásnak ígérkezik.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Pénteken akár több olyan emberrel is kapcsolatba kerülhetsz, akik támogatnak és segítenek téged. Nemcsak a hangulatodat teszi jobbá, de a gondolkodásodat is kicsit átformálhatják. Okos tanácsokkal látnak el, s kicsit visszahoznak téged a földre. Rád is fér, hogy a helyén kezeld a veled és körülötted történő eseményeket.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Könnyen lehet, hogy már péntektől elindul valamilyen változás a munkahelyeden. Ha eddig bejártál dolgozni, hétfőtől talán te is áttérhetsz a home office-ra. Bármilyen változást is hoz most az élet, mindenképpen fogadd nyitott szívvel. Igaz, rugalmasságot vár tőled, de később rájössz, mennyire jót tesz mindez neked.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken egészen biztosan megnyugszol. S nem azért, mert itt a hétvége. Egyre inkább azt érzed, hogy uralni tudod a jelenlegi helyzetet. Ez a magabiztosság pedig felszabadítja a lelkedet. Hidd el, nincs okod félni. Vigyázz magadra, figyelj az egészségedre, s akkor minden a lehető legjobban alakul.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Péntektől egyre több okod lehet az optimista hangulatra (fotó: Getty)

Péntektől egyre több okod lehet az optimista hangulatra (fotó: Getty)

Mérleg

A hónap vége felé közelítve érdemes összeszámolni a pénzedet. Gondold át, vajon mi mindenre kell még költened a következő fizetésig. Ha átmenetileg nincs bevételed, akkor most még fontosabb, hogy bölcsen, okosan tervezd meg a kiadásokat. Most tényleg csak a legszükségesebb dolgokat vedd meg.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Jót tenne neked a mozgás pénteken. Persze, ne maratoni futásra gondolj, 20-30 perces séta vagy jóga is nagyon feltöltené most a lelkedet. Amikor kikapcsolod a zavaró gondolatokat, a problémák is megszűnnek létezni. S erre most mindennél nagyobb szükséged lehet. Talán túlzottan is hagytad magad, hogy beszippantsanak a hírek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Pénteken elő kell venned a gyakorlatias szemléletedet. Persze, ez nem annyira könnyű, mert te egészen más típus vagy. Mégis próbálj ma két lábbal a földön járni, s mindent, ami veled és körülötted történik, kezelj mértékkel, s kellő nyugalommal. Nincs okod aggódni. Nem mellesleg te mindenben meg tudod látni a szépet. Erre törekedj ma!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pénteken sokkal higgadtabb és nyugodtabb leszel, mint az elmúlt napokban. Kicsit józanabbul látsz már mindent, de az is lehet, egyszerűen csak kezdesz beleszokni a megváltozott életritmusba. Jól teszed, ha elfogadod mindazt, ami veled történik. Nem is igazán tehetsz most mást. De nem is zavar ez most téged…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A mostani változásokkal egyre több feladat jut otthon neked is. Jól teszed, ha kiveszed a részedet, hiszen ez most pontosan egy ilyen „fogjunk össze és segítsük egymást” időszak az életedben. Nem mellesleg a párodat is nagyon boldoggá teszed, ha figyelsz rá, és támogatod, amiben csak lehet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Pénteken délutánra szervezz találkozót a barátokkal. Persze, ehhez most ki sem kell mozdulnod otthonról. Számtalan interaktív lehetőséget nyújt az internet világa, hogy összekapcsolódjatok. A legjobb az lenne, ha látnátok is egymást, s nemcsak írásban beszélgetnétek. Nagyon jót fog tenni a találkozás mindenkinek.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top