Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 1. – A szerda a hét legpozitívabb napja, és ez nem áprilisi tréfa

Szerdán rajzolódnak ki az égen a legharmonikusabb fényszögek a napi horoszkóp szerint. Érdemes ezért szerdára időzíteni minden olyan megbeszélést, feladatot, amivel máskor jóval nehezebben boldogulsz. Egész vidám nap lesz a mai. S szerencsére ez most nem áprilisi tréfa.

Kos

Tűz és víz jellemzi április első napját. Vagyis most az érzelmek és az aktivitás nagyon fontos szerepet kap az életedben. Mielőtt bármit is cselekszel, figyelj a szíved hangjára is. Legyél empatikus és együtt érző mindenkivel. Így jársz ma a lehető legjobban….

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerdán nagyon érzelmes lehet a hangulatod. Most szívhez szólóan beszélsz, kifejezetten vonzó a kisugárzásod, amivel a párodnak különleges pillanatokat szerezhetsz. Munkádat is sokkal nagyobb kedvvel végzed, mint az előző napokban. Érdemes kihasználni a pozitív lehetőségeket.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerdán kicsit érzelmesebb lehetsz, de ez így is van rendjén. Talán picit a pénz miatt aggódsz. Ne tedd! Tökéletesen elegendő, ha az elmúlt napokhoz hasonló megfontoltsággal kezeled az anyagi ügyeket. Csak azt vedd meg, ami nagyon fontos, s akkor nem lesz baj. Sőt, most egész komoly tartalékot is gyűjthetsz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A hét legszebb napja a szerda. Jól érzed magad, és most pozitívan is tekintesz a világra. Jól is teszed, ha a félelem helyett a szeretetre, a pozitív gondolkodásra törekszel. A szorongás semmilyen helyzetet nem oldott még meg, ellenben, ha teszel a lelki békédért, azzal máris nagyot lépsz előre.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nyugodt és kiegyensúlyozott napnak ígérkezik a mai. Bármilyen fontos dolgot is kellene elintézned, érdemes mára időzíteni. Mindennel könnyedén és gyorsan haladsz. Szinte azt érezheted, hogy minden megoldódik magától. Igazság szerint ma jó passzban vagy, és a pozitív kisugárzásodnak köszönhetően nyílnak meg előtted az ajtók.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A legközelebbi barátokra mindenkor és minden helyzetben számíthatsz. Jól tennéd, ha ma felhívnád őket, de legalább üzenetben érdeklődnél a hogylétük felől. Nagyon boldogok lesznek, hogy gondolsz rájuk. A kapcsolatok fontosak, a mostani helyzetben pedig még inkább…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vidám nap a szerda. S ez nem áprilisi tréfa! (fotó: Getty)

Vidám nap a szerda. S ez nem áprilisi tréfa! (fotó: Getty)

Mérleg

Szerdán nincs okod panaszra, mert mindenkivel könnyedén megtalálod a közös hangot. A munkádat végezheted a saját ritmusodban, senki sem zavar, ami harmóniával tölti fel a lelkedet. Használd ki ezt a kedvező napot, mert a csütörtök már kicsit problémásabb lehet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Számodra is különösen pozitívnak tűnik a szerda. Jól érzed magad, nyugodt és békés vagy. Munka után jól tennéd, ha a pároddal közösen töltenéd az estét. Persze, mostanában vélhetően így tesztek, de ez valóban közös beszélgetés, fürdőzés legyen, s ne csak üljetek csendben egymás mellett a tévét bámulva.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdán tedd, amit a szíved diktál. Ha mennél, mozdulj ki egy kicsit otthonról, ha úgy érzed, inkább egyedül töltenéd az időt, akkor tedd ezt. Próbáld minél hatékonyabban beosztani az időt, hogy minden fontos teendőre jusson belőle. Ami mégsem fér bele a napodba, egyszerűen csak engedd el.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán te lehetsz a példakép a többiek számára. Ha teheted, ossz meg minél több pozitív gondolatot, amivel erősíted a hitüket, s pozitívan hatsz rájuk. Nagyszerű, hogy az életörömet keresed, nem pedig a kifogásokat, amivel pozitív példát mutatsz most mindenkinek. Csak így tovább!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szívesen segítesz bárkinek önzetlenül is. A szerda pontosan ilyen nap, amikor felajánlhatod a segítségedet másoknak. Mértéket persze most is érdemes tartanod. Kétségtelenül óriási örömet okol azzal is, ha bevásárolsz az idős szomszédodnak. Neked, neki is nagyon jó érzés lesz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek jegyűeknek

Halak

Szerdán érdemes picit befelé figyelned. Jól tennéd, ha meditálnál, relaxálnál ma. Meglátod, nagyon jót tesz a lelkednek. Így töltekezhetsz ugyanis a legegyszerűbben és a leghatékonyabban a pozitív energiákkal. A közvetlen környezeted is hálás lesz, hogy nyugodtnak, elégedettnek láthatnak téged.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top