Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 5. – A józanság a legfontosabb

Pontosabban a józan gondolkodás. Vasárnap kikristályosodik előtted minden, amit eddig érthetetlennek vagy zavarosnak találtál. A napi horoszkóp szerint józanul, az észérvekre hallgatva érdemes a történéseket követned.

Kos

Feltűnően józanul és higgadtan érvelsz vasárnap. Nagyon okos javaslatokat adhatsz a környezetednek is. A többiek hallgatnak rád, követik a tanácsaidat. Szóval, példaként szolgálsz számukra. A józan gondolkodás pontosan ezért is olyan fontos ma. Csöppet sem mindegy, milyen álláspontot képviselsz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Lehet, furán hangzik, de jót tenne neked egy kis takarítás, rendezgetés vasárnap. Hétfővel indul a húsvéti nagyhét, s a mainál keresve sem találhatnál megfelelőbb napot az előkészületekre. Nem kell húsvéti nagytakarításba fognod, inkább kezdj el gondolkodni a díszeken, vagy szedd elő a tavalyiakat, s nézd meg, melyiket tudod idén is használni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vasárnapra szép napos időt jelez a meteorológia. S neked nagyon jót tenne ma a tiszta levegőn való séta. Döntsd el, hogy egyedül mennél, vagy magaddal vinnéd a párodat is. Persze, most csendesebbnek tűnsz, mint máskor, de a csend is nagyon hatásos lehet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Vasárnap nagyon erőteljes hatással lehet rád valaki. Nem a szívedet érinti meg – persze ez sem zárható ki –, inkább az észérvek hatnak erősen. Úgy érzed, olyan példát mutat, amit érdemes követned. Bármit is mond, ír, a szavainak tényleg súlya van. Szóval, jól érzed, hogy ezt az embert most az égiek küldték az utadba…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Talán kicsit még mindig aggasztanak a munkahelyeden bevezetett változások. Nem érdemes ezen agyalnod egész nap, mert egyrészt nem tehetsz semmit sem ellene, másrészt csak felzaklatod a lelki világodat. Amit most még kényszerűnek és fájdalmasnak érzel, idővel nagyon is a jó irányba fordul. Nincs okod aggódni továbbra sem, inkább élvezd ezt a gyönyörű napot.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Vasárnap valódi nyugalomra számíthatsz. Józanul, két lábbal állsz a földön, s most pontosan tudod, mit és hogyan akarsz. Nincs semmi és senki, aki megingathatna az elhatározásodban. Végre az önbizalmad is a helyére került. Raktározd el mélyen magadban ezeket az érzéseket, mert a jövőben is nagy szükséged lesz rájuk.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vasárnap a józan gondolkodás mindennél fontosabb.. (fotó: Getty)

Vasárnap a józan gondolkodás mindennél fontosabb.. (fotó: Getty)

Mérleg

A családnak nagy szüksége lesz a józanságodra, a bölcs meglátásaidra vasárnap. Kicsit eluralkodik rajtuk a pánik, a türelmetlenség, amit te tudsz megállítani. Ne engedd, hogy befolyásoljon a viselkedésük téged, te csak maradj az a józan és megfontolt ember, aki egész héten voltál. Ez ma mindennél fontosabb!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon határozottan érvelsz vasárnap. Ez mindaddig rendben is van, amíg a többiek elfogadják a javaslataidat. Nagyon fontos, hogy vedd észre, hol húzódik az a határ, amit már nem kellene átlépned. Hajlamos lehetsz ugyanis túlzottan is a többiekre erőltetni az akaratodat. Fogadd el, ha nem értenek egyet veled. Ez még nem jelenti azt, hogy nincs igazad…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Önuralmat kell gyakorolnod vasárnap. Nem lesz könnyű, mert te nagyon nyitott és szertelen típus vagy, s mindezt korlátozásként élheted meg. Az a helyzet, hogy most egyébként is ezekkel a korlátokkal találod magad szembe. Szóval, inkább csak annyi történik, hogy ma érted meg pontosan az elmúlt hetek történéseit.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ha valaki, te biztosan fegyelmezetten betartod az előírásokat. Jól teszed, hiszen a környezeted bízik benned, s amit te jónak gondolsz, az ők is követik. A határozottságod, a következetességed példaértékű. Maradj továbbra is ilyen, hiszen te vagy most a nyugalom és a megbízhatóság szobra.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon józan a gondolkodásod. Alapvetően is mellőzöd az érzelmeket a legfontosabb döntésekben, de ma olyan higgadt és kimért vagy, amivel talán még saját magadat is megleped egy kicsit. Arra azért figyelj, hogy a párodat ne ijeszd meg. Ő az érzelmesebb oldaladra is kíváncsi. Ha túlzottan kimérten beszélsz, azt gondolhatja, hogy problémád van vele.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Vasárnap olyan támogatókra találsz, akik visszahozzák a józan gondolkodásodat. Talán picit elkeserítenek az elmúlt hetek eseményei, a korlátokat sem viseled jól. A barátaid ugyanakkor jól kezelik a mostani helyzetet, s könnyedén meggyőznek róla, hogy nincs okod félni. Támaszkodj rájuk – legalább képzeletben…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top