Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 14. – Ez egy meglepően gördülékeny kedd

A hosszú hétvégét követően újabb négynapos hét kezdődik ma. Talán épp emiatt is jóval nagyobb lelkesedéssel fogsz a munkába. Ha otthon dolgozol, ha bejársz a munkahelyedre, a napi horoszkóp szerint kedden valahogy minden sokkal gördülékenyebben halad...

Kos

Valójában már vártad is az újabb feladatokat. S a hangulatod is sokkal jobb, örömmel csinálod a munkádat. Lehet, mindez a keddnek köszönhető, meg persze annak is, hogy tökéletesen kipihented magad. Újult erővel és energikusan indulsz a hétnek. Nagyon hatékony leszel ma, érdemes a problémásabb feladatokkal kezdened.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Egyre inkább azt érzed, hogy kézben tudod tartani a megváltozott helyzetet. Ugye, nem is annyira nehéz rugalmasnak lenni? S pontosan ez a felismerés okoz ma igazi örömet. Az élet éppen erre sarkall téged, hogy változz, fogadd tiszta szívvel, ami jön, s ne ragaszkodj az idejétmúlt dolgokhoz…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Picit még kedden is azt fájlalod, hogy a húsvét nem úgy alakult, ahogyan szeretted volna. Próbáld elengedni ezt a gyászos hangulatot, hiszen egyrészt nem tudsz változtatni rajta, másrészt csak még kiábrándultabb leszel a negatív gondolatoktól. Átalakulóban van a világ, s te szereted a változásokat, az újdonságokat is. Inkább erre törekedj mostantól!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Könnyen lehet, kicsit távolságtartóbb a párod kedden, mint általában szokott. De ez nem jelenti azt, hogy veled lenne problémája. A legtöbb, amit tehetsz, hogy nem faggatod őt egész nap. Ha akarja, úgy is elmondja, mi bántja épp. Nem érdemes kiprovokálnod a vitákat, mert ez tényleg nem is ér ennyit.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Ha a hosszú hétvégén nem sokat mozogtál, jól tennéd, ha kedden kimozdulnál a lakásból, és legalább sétálnál egy jó nagyot. A tested, a lelked meghálálja a törődést. Az sem baj, ha pici izomlázat érzel. Sőt, ez csak azt igazolja vissza, hogy szükséged volt a testmozgásra. Tegyél fogadalmat, hogy mától mindennap mozogsz egy keveset. Persze, tartsd is magad ehhez.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon fegyelmezetten végzed a dolgodat kedden. Persze, rád ez a hozzáállás alapból is érvényes, de most úgy érzed, hogy minden tőled telhetőt bele kell adnod a munkába. Nagyon sokat haladhatsz ma, akár előre is dolgozhatsz. S mivel ez egy rövidebb munkahét lesz, magadnak teszel vele szívességet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint nagyon jól indul az újabb négynapos munkahét (fotó: Getty)

A horoszkóp szerint nagyon jól indul az újabb négynapos munkahét (fotó: Getty)

Mérleg

Kedden nagy kedvvel fogsz a munkába. Ha átmenetileg elveszítetted volna a munkádat, otthon találsz magadnak fontos elfoglaltságokat. Ha kerted van, érdemes azt ma rendbe tenni. Nagyon hatékonyan és eredményesen csinálsz ma mindent, amibe energiát fektetsz. Érdemes kihasználnod a lehetőséget.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Egészen beleszoktál az otthoni melózásba, nem igaz? Már csöppet sem zavar, hogy otthonról végzed a munkádat. Arra figyelj csak kedden, hogy visszafogottan, kimérten fogalmazz. Te is tudod, hogy az írást mindenki a maga szempontjai szerint olvassa, s könnyen félreérthetnek téged a többiek. Kerüld ki a magyarázkodást, hogy finoman fogalmazol!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kedden hajlamos lehetsz egész nap a pénzedet számolgatni. Pedig ettől nem lesz több. Észszerű, meggondolt költekezéssel viszont mindenre jut, sőt marad is. Jól teszed, ha tartalékot képezel, mert még mindig nem tudni, meddig tart a mostani megkötés. Gondolkodj hosszú távban, s akkor biztosan nem lesz baj!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Magad sem tudod, miért, de egyre optimistábban és pozitívabban tekintesz a jövődre. Nagy kedvvel dolgozol kedden, hiszen hiányzott is már a munkád. Amikor jó a kedved, a feladatokkal is sokkal gyorsabban és eredményesebben haladsz. Használd ki a mai napot, mert most nagyon sok mindent kipipálhatsz!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A hosszú hétvégét követően picit álmosan indul a négynapos munkaheted. Valahogy próbáld felvenni a fonalat, vagy ha megteheted, kérj mára szabadnapot. Holnaptól sokkal lendületesebben és hasznosabban dolgozol. Valójában otthoni feladataid is vannak bőven, érdemes lenne ma ezeket letudnod.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kedden minél több feladattal szeretnél végezni, s lehetőség szerint minél előbb. Minden lehetőséget megkapsz hozzá, hogy hatékonyan dolgozhass ma. Bármilyen feladat vár is rád, összeszedetten és eredményesen teljesítheted. Délután érdemes kicsit kimozdulnod, és legalább sétálni egyet. Ha kedved tartja, ölelj meg egy nagy fát…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top