Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 16. – Együtt minden sokkal könnyebb

Csütörtökön akkor leszel a leghatékonyabb, ha az együttműködésre törekszel. A kapcsolatokban az együttérzés, a feladatmegoldásban a csapatmunka a legfontosabb. A napi horoszkóp szerint együtt minden sokkal könnyebb és egyszerűbb ma.

Kos

Csütörtökön kérdezz minél többet. Ha valamit nem értesz, kérdezz vissza. Ha valamiről más a véleményed, egyeztesd a többiekkel. S ha bármilyen információ megakad, fuss egy kört újra. Magadnak teszel szívességet vele, s persze egy csomó fölösleges energiát is megspórolsz vele magadnak. Te hiszel a csapatmunkádban, ezért se tegyél egyeztetés nélkül semmit…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem biztos, hogy mindennel egyetértesz, amit a főnököd mondd, kér tőled csütörtökön. Inkább kérdezz vissza akár többször is, mondd el a saját érveidet, de semmi esetre se akarj árral szemben úszni. Együttműködés a mai nap jelszava. S ha erre törekszel, végül minden a lehető legjobban is alakul.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Te igazi csapatjátékos vagy, s ezért is örömteli a mai nap. Irányíthatod a beszélgetések fonalát, kezdeményezhetsz, s jobbnál jobb ötleteket dobsz a közösbe. Mindenki hálás neked, mert összetartod a csapatot. Csütörtökön nagyon fontosnak érezheted magad, s nagy szükség is lesz a motiváltságodra.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Csütörtökön is sok energiát kell fordítanod arra, hogy képben legyél. Akár tanulsz, akár otthonról dolgozol, minden esetben egyeztess a többiekkel. Ne akarj semmit sem egyedül megoldani. Figyelmesen hallgasd meg inkább a társaidat, nagyon hasznos javaslatokkal állnak elő, mellyel neked is sokat segítenek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kifejezetten pesszimista lehet a hangulatod csütörtökön, ha egyedül élsz. A párkapcsolat hiánya foglalkoztathat nagyon erősen. Az, hogy most épp nincs kapcsolatod, még nem jelenti, hogy a jövőben sem lesz. Próbáld visszaszerezni az optimista hozzáállásodat. Kesergéssel biztosan nem jutsz előre… A munkádban sem.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Mindig csak a legfontosabb feladatodra figyelj. Ne akarj előrerohanni semmivel sem, mert abból csak kapkodás lesz. Próbáld visszaszerezni a higgadtságodat, hiszen így lehetsz a leghatékonyabb. Ez most egy ilyen időszak: több oldalról kaphatod a nyomást. De nem jelenti, hogy ne tudnál vele boldogulni.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Együtt minden sokkal könnyebb csütörtökön (fotó: Getty)

Együtt minden sokkal könnyebb csütörtökön (fotó: Getty)

Mérleg

Ha valaki önti magából a pozitív energiákat csütörtökön, az kétségtelenül te vagy. Nagyon lelkes és motivált leszel egész nap, amivel a többiek hangulatára is nagyon pozitívan hatsz. Jól is jön most mindenkinek az optimista szemlélet. Hálásak lesznek neked, hiszen nélküled mindenki egy kicsit maga alá kerülne…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A mostani problémásabb időszakban egyáltalán nem mindegy, kivel és miről beszélgetsz. Te nagyon erősen belelátsz a többiek lelkébe, szavak nélkül is tudod, hogy érzik magukat. Próbáld jobb kedvre deríteni a környezetedet. Vedd elő a híres szenvedélyes hozzáállásodat, s vidítsd fel őket… Jól jön most a támogatásod mindenkinek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Lelkesen kommunikálsz csütörtökön. Te lehetsz ma az összekötő kapocs, aki közvetít a többiek között. Ha kedvet tartja, vállald magadra ezt a szerepet, hiszen remekül egyeztetsz, s könnyedén megoldod a kommunikációs gubancokat is. Most nagyon kell mindenkinek az optimizmusod.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csütörtökön nagyon meglepő híreket kaphatsz a pénzügyeiddel, a munkáddal kapcsolatosan. Talán rég lemondtál már valamiről, ami most váratlanul megoldódik. Elönt a hála érzése, mert ismét visszatér a bizalom a lelkedbe. Ez most a lehető legjobbkor jön, mert kicsit kezdtél szétcsúszni, nem igaz?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Csütörtökön olyan energikus leszel, hogy azt érzed, ma hegyeket tudnál megmozgatni. Motiváltságod a környezetedet sem hagyja hidegen, mindenkinek sokkal jobb lesz a kedve, s rájössz, együtt tényleg mennyivel egyszerűbb minden. Nos, vedd észre azt is, hogy ez vagy te: lelkes, motivált, igazi csapatjátékos.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Csütörtökön fontos összefüggésre jössz rá. Nem tudod, honnan érkezik az inspiráció, de szinte úgy érezheted magad, mintha megvilágosultál volna. Valami ilyesmi is történik veled. Viszont bármivel kapcsolatosan kerültél is képbe, ma még senkinek sem kéne elárulnod. Várj vele néhány napot, akkor sokkal többet érhetsz el az információval.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top