Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 17. – Sűrűsödnek pénteken a feladatok

A napi horoszkóp szerint a négynapos munkahét „hátránya”, hogy péntekre összecsaphatnak fejed fölött a hullámok. Kevés az esélye annak, hogy négy nap alatt ötnapi feladattal végezz. Fejezz be annyit, amennyit lehetséges, a többi meg várhat hétfőig...

Kos

Több feladatot is kaphatsz pénteken, de szerencsére nagyon sok energiád is lesz hozzá, hogy megoldhasd. Amivel meg nem készülsz el, az várhat hétfőig. Persze, okosan teszed, ha a legfontosabbakkal vagy a legkomplikáltabbakkal kezded a sort ma.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Hidd el, nem bosszantod a főnöködet, ha ugyanarról a feladatról újra és újra megkérdezed. Ha valami nem világos, még mindig jobb, ha ismét rákérdezel a legfontosabb részletekre, mintsem hogy rosszul csináld meg, aztán kezdhesd elölről az egészet. A kérdezés jóval kevesebb energiádba kerül, nem igaz?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Pénteken is nagyon szép napra ébredhetsz. Végre elismerik az erőfeszítéseidet, s komoly dicséretet is besöpörhetsz. S ha ez egyelőre pénzben még nem érvényesül, nagyon jót tesz a lelkednek. Végre érzed, fontos és hasznos a munkád. Nincs okod panaszra, a pluszpénz is jön hamarosan…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Az egész hét elég döcögősen alakult. S nincs ez másképp pénteken sem. Viszont jó hír, hogy mindjárt itt a hétvége, amely sokkal, de sokkal jobban alakul, s végre kipihenheted magadat. Ma még elengedhetetlen az egyeztetés, hogy elkerüld a félreértéseket. Magadnak segítesz a folyamatos ellenőrzéssel és együttműködéssel.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Pénteken kicsit jobb a hangulatod, s bizakodóbbnak is tűnsz. S bár nem sok kedvet érzel az elmélyedést igénylő munkához, mégis érdemes erre törekedned. Te is tudod, ezen a héten csöppet sem voltál hatékony, legalább pénteken tűnjön úgy, mintha sokat haladtál volna előre…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Meglepően gyorsan péntek lett ismét. S meglepően hatékonyan dolgoztál egész héten. Látod, amikor a munkára figyelsz, s következetesen és okosan haladsz lépésről lépésre, minden belefér az idődbe. Nem is érezted, hogy ez csak négynapos munkahét volt, igaz? Jót tesz mostantól a pihenés, megérdemled!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pénteken elönthetnek a feladatok (fotó: Getty)

Pénteken elönthetnek a feladatok (fotó: Getty)

Mérleg

Párodat érheti némi támadás, kellemetlenség pénteken. Nem tehetsz mást, mint próbálod a pozitív energiákat tölteni belé. Nem lesz könnyű, mert meglehetősen pesszimista a hangulata, s igazából nehezére esik most a jót keresni az életében. Ne add fel! Próbálkozz újra és újra. Az is nagyon jó ötlet, ha csak átöleled, s érzi a szeretetedet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Amennyiben családi kupaktanácsot kell összehívni, érdemes ezt az egyeztetést mára szervezned. Pénteken ugyanis mindenki sokkal nyitottabb és engedékenyebb, te pedig játszi könnyedséggel érvényesítheted az elgondolásodat. Tegyél próbát! S amilyen jól végződik a munkahét, olyan jól indul a hétvége is…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Pénteken délután érdemes lenne baráti csevegést szervezned. Teheted ezt videós formában is, így legalább látjátok is egymást. Mindenkinek nagy szüksége van már a közös eszmecserékre. Az is természetes, hogy egyre inkább hiányoztok egymásnak. Legyél te a szervező, a többiek nagyon hálásak lesznek érte.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ne akarj minden feladatot péntekre sűríteni. S ne várd el a munkatársaidtól sem, hogy túlórázzanak, vagy késő estig dolgozzanak. Hidd el, ami a négynapos munkahétbe nem fért bele, az már várhat hétfőig. Nyugtasd meg a lelkedet, hogy nem dől össze a világ, ha pár dolgot áttolsz a jövő hétre… Mindenki hálás lesz neked.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hatékonyan dolgoztál az elmúlt napokban, s ennek köszönhetően örömmel tapasztalod, hogy mindennel előbb végzel, mint tervezted. Ezt pedig érdemes megünnepelni! Kora este még bőven szakíthatsz időt akár a baráti beszélgetésekre, akár a pároddal közös időtöltésre. Kapcsolj ki és lazíts! Megérdemled!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem bánod, hogy péntek van. Kicsit nehezen rázódtál vissza a munkába az ünnepeket követően. Már ha egyáltalán sikerült visszarázódnod… Szóval, hamarosan itt a hétvége, amikor visszanyered önmagadat, s azt teheted, amit a szíved diktál neked. Addig meg próbálj a mostra figyelni…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top