Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 26. – Derűs vasárnap

Vasárnapra is pozitív lehetőségeket jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp: ne lepődj meg, ha szerelmes hangulatba kerülsz. De legalábbis keresd tudatosan a szépet, a jót, a pozitívumot az életedben!

Kos – napi horoszkóp

Vasárnap kedvet érezhetsz, hogy valami egészen újat tanulj. Az újdonság mellett inspirációkra vágysz, s kicsit szeretnéd felfrissíteni az unalmat, az egyhangúságot is. Érdemes körbenézned a neten, hiszen gomba módra szaporodnak az online-tanfolyamok. Mit tanulnál a szíved szerint? Érdemes kihasználni, hogy otthonról és nagyon egyszerűen tanulhatsz valami újat.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Valami igazán szépet vásárolnál vasárnap magadnak. Nézz körül alaposan a neten, de csak olyasmit vegyél meg, amiről biztosan tudod, hogy hasznát veszed. Nagyon bosszantó lenne, ha vissza kellene küldeni a csomagot, mert nem az, amire gondoltál, vagy a mérete nem megfelelő. Szóval, nem kell kapkodnod a vásárlással.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szeretettnek és igazán boldognak érezheted magad, főleg, ha oly szerencsés vagy, hogy a pároddal együtt élhetsz. Ha még keresed a társadat, vasárnap késztetést érzel az ismerkedésre, a flörtölésre. Érdemes a neten keresgélned, hiszen most jó eséllyel találhatsz olyasvalakire, aki viszonozza az érdeklődésedet. Azért legyél visszafogott, mert személyesen még nem tudtok találkozni.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Érdemes vasárnapra is kültéri programot választanod. Az is nagyszerű ötlet, ha csak kiülsz a teraszra, erkélyre, a kertbe, s közben pihensz és olvasgatsz. Engedd meg magadnak a lazítást, s most ne töltsd főzéssel, takarítással a napodat. Nagyon sokat dolgoztál az elmúlt hetekben, rád fér, hogy csak lógasd a lábadat. Inkább beszélgess a szeretteiddel!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Legyél vasárnap laza és rugalmas. Ne ragaszkodj semmihez, inkább vedd elő a nagyvonalúságodat, s tedd azt, amit a többiek javasolnak. Töltsd úgy a napot, mintha semmiért sem kellene felelősséget vállalnod. Párod boldogan csatlakozik hozzád, ha felbontasz egy üveg finom bort, kiültök a teraszra, s jóízű beszélgetés közben elkortyolgatjátok.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Vasárnap mindenképp menj ki a szabadba. Jót tenne a mozgás, a séta, de önmagában már a szabad levegő is. Olyan gyönyörű a tavasz, szagolgasd a virágokat, élvezd ezt a csodálatra méltó látványt. Egész hétre feltölt az energia, amit magadba szívhatsz. Megérdemled, hogy kiszakadj kicsit a megszokásokból, s csak magadra figyelj most.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint igazán boldog és vidám lehet ez a vasárnap.

A horoszkóp szerint igazán boldog és vidám lehet ez a vasárnap (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Vasárnap is érdemes kimozdulni otthonról legyen az idő bármilyen. Egyébként is kedvet érzel az utazáshoz. Természetesen most sem arról van szó, hogy szegd meg a korlátokat, csupán biciklizz, sétálj, kirándulj egész nap. Feltölti a csodaszép tavasz, s most valódi harmóniára találhatsz magadban, és a környezetedben is. Töltekezz pozitív energiákkal!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Vasárnap érdemes alkotnod valamit. Ha nincs ötleted, inspirálódhatsz a videómegosztó oldalakon! Valójában teljesen mindegy, hogy csak rajzolgatsz, színezgetsz, vagy a konyhában készítesz egészen finomat. A lényeg, hogy kapcsold ki a gondolataidat, s add át magadat a felhőtlen örömnek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Csodásan érzed magad vasárnap. Ne lepődj meg, ha szerelmes hangulatba kerülsz. Most a párodat is sokkal szebbnek, vonzóbbnak látod. Mondd el neki, hogyan érzel iránta, s töltsétek együtt az egész napot. Valójában mindegy, hogy sétáltok, kirándultok, vagy otthon maradtok, a lényeg, hogy megérzed a békét, a harmóniát kettőtök között.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Vasárnap szívesen töltöd az időt az otthoni feladatokkal. Most nagyon sok mindent pótolhatsz, ami esetleg elmaradt az utóbbi időben, mert nem jutott időd rá. A pihenésre, a családra is szakíts időt, beszélgessetek minél többet. Most a problémákat is könnyedén rendezhetitek, vagy elmondhatjátok egymásnak mindazt, ami nyomja a szíveteket. Természetesen csak szeretettel…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Vasárnap nagyon vágysz a friss levegőre. Jól is teszed, ha az egész napot a szabadban töltöd. Frissek a gondolataid, nagyon jó ötleteid támadnak, amelyeket érdemes feljegyezni. A barátokat, a közeli hozzátartozókat is felhívhatnád telefonon, főként, ha régebb óta nem beszéltetek. Azért, mert nem találkozhattok mostanában, a kapcsolattartás továbbra is ugyanolyan fontos.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Ha tegnap nem beszélgettél volna a családdal, vasárnap is szakíthatsz időt rá. Egyébként is hiányzik már a szeretet érzése, amit a szüleidtől, a családodtól meg is kapsz. Az otthonodat is díszítgetheted, szépítheted. A kedved mindig sokkal jobb lesz, amikor alkothatsz, s valami igazán szépet csinálhatsz. Meglepheted saját készítésű ajándékkal a többieket is.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top