Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 29. – Valami jó is lesz a mai napban

Igaz nem túlzottan sok jót ígérnek mára a bolygók, de azért örömteli pillanatokra is számíthatsz. A napi horoszkóp javaslata szerint legyél minél türelmesebb a körülmények ellenére is. Hamarosan valóban jóra fordul minden.

Kos – napi horoszkóp

Szerdán türelmesen megbeszélheted a problémákat, a legsürgetőbb feladatokat a környezeteddel. Érdemes tisztázni minden félreértést, s most higgadtan egyezségre juthattok abban is, hogy ki milyen feladatot vállal otthon. Ha mindent te akarsz megcsinálni, abból csak újra vita és fölösleges feszültség adódik…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Szerdán nagyon jól haladsz a feladatokkal, viszont hajlamos lehetsz elsiklani a fontos részletek fölött. Ha valamivel pikk-pakk megvagy, az egyúttal azt jelenti, hogy újra át kell nézned a munkádat. Még mindig jobb, ha kicsit lassabban dolgozol, mint ha sokat hibázol. Szóval a gyorsaság ne menjen az alaposság rovására.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szerdán hajlamos lehetsz a költekezésre. Igen, tényleg háromnapos hosszú hétvége következik, de ez nem jelenti, hogy megint be kellene mindent spájzolni. Nem mellesleg csak május elsején tartanak zárva az üzletek, szóval nincs okod pánikra. A legjobb lenne, ha ma elő sem vennéd a pénztárcádat és a bankkártyádat, mert így veszteség sem ér.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A hét fordulónapja a mai. A szerdai események nagymértékben nyomják rá az egész hétre a hangulatodat. Számolnod kell azzal, hogy (szerinted) keményen és túlzottan határozottan léphetnek fel a többiek veled szemben. S lehet, hogy bántó, amit mondanak, de semmi esetre sem kéne a szívedre venned. Sőt, próbáld egyszerűen elengedni a füled mellett…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Jól tennéd, ha szerdán minél több folyadékot innál. Lehetőség szerint szénsavmentes ásványvíz, vagy nyugtató gyógyteák formájában. Nehezen éled meg a mai napot, mert nagyon sok feladat szakad a nyakadba, miközben a hosszú hétvége egyre inkább közelít. A víz nemcsak ellazít, de sokkal rugalmasabbá is teszi a gondolkodásodat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szeretnél hatékony lenni szerdán, de valahogy mégsem tudsz koncentrálni a feladatokra. Valami, valaki mindig elvonja a figyelmedet a munkáról. Ha lehet, zárd magadra az ajtót, kérd meg a többieket, hogy legalább egy-két órára ne zavarjanak téged, mert így tudsz csak elmélyülni a feladatokban.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A pozitívumokra érdemes ma törekedni a horoszkóp szerint

A pozitívumokra érdemes ma törekedni a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Gyorsan le akarod tudni a szerdai feladatokat, de csak kapkodsz ide-oda. Azt veszed észre, hogy semmivel sem haladsz, s csomó energiát elpazarolsz közben. Ma csak akkor haladhatsz és végezhetsz néhány feladattal, ha egyszerre egyetlen dologra koncentrálsz. Nem lesz könnyű, mert koncentrálni a legnehezebb ma.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Valójában nagyon jól érezhetnéd magad, ha szerdán kivonnád magad a nézeteltérésekből. Megteheted, hogy becsukod az ajtót, meg a füledet is, és hagyod, hadd rendezzék a többiek a nézeteltéréseiket. Csak akkor szólj, ha erre kifejezetten kérnek. Egyébként meg élvezd, hogy neked békés a lelked.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szerdán a legjobb, amit tehetsz, hogy a magad csendjében teszed a dolgod. Ha otthonról dolgozol, valójában könnyű helyzetben vagy, mert nem zavar senki és semmi az elmélyülésben. Igaz, te jobban szereted a társaságot az egyedüllétnél, de néha a nyugalomra, a csendre neked is szükséged van.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Próbálj minél kedvesebb lenni a környezeteddel. Annak ellenére, hogy alapvetően béketűrő ember vagy, szerdán könnyen felbosszanthatnak téged a nyafogással, a kifogások keresésével, a panaszkodással. Azzal viszont nem érsz célt, ha jól megmondod a véleményedet. Ellenben szeretettel könnyedén elvághatod a vitákat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szerdán érdemes magasabb fokozatra kapcsolni, ha nem akarod a hosszú hétvégét munkával tölteni. Sok feladattal végezhetsz, ha tudatosan, koncentráltan haladsz feladatról feladatra. Már biztosan egészen jól beleszoktál az otthoni munkába, csak így tovább. Kifejezetten jó irány, hogy napirendet is készítesz magadnak.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerdán fény derülhet valamilyen titokra. Bármire is jössz ma rá, a legjobb lenne, ha magadban tartanád. Legalábbis néhány napig mindenképpen. Ha személyes ügyről van szó, kizárólag az érintettel oszthatod meg. De még erre is érdemes felkészíteni magad. Most nagyon fontos a higgadtságod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top