Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 30. – Nem könnyű a hónap utolsó napja

Finoman szólva sem állítható, hogy április legszebb napja lenne a mai. Sőt, a bolygók állása és a napi horoszkóp szerint ritka nehézségeket tartogat. Pánikra ugyanakkor sem ok! Hiszen végül úgyis minden megoldódik.

Kos – napi horoszkóp

Könnyedén kimaradhatsz a csütörtöki feszültségekből. Dőlj hátra, figyelj befelé, s törődj most tényleg a magad dolgával. A jó értelembe véve természetesen. Ha lehetséges, halaszd el a vásárlást is. Csak egyetlen napig lesznek a boltok zárva, így megúszhatod a sorban állást, a tömeget, a felvásárlási lázat.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Csütörtökön minden azon múlik, mennyire tudsz rugalmas lenni. Meglehetősen sok kommunikációs félreértés közepébe csöppenhetsz. S csak tetézed a bajt, ha tíz körömmel ragaszkodsz az álláspontodhoz. Ez a nap az engedékenységről szól. Nem lesz könnyű, mert senki sem akar engedni az igazából. Tudod mit? Okos enged, szamár szenved…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Csütörtökön türelmetlenebb lehetsz, mint általában. S ilyenkor olyasmi is kicsúszhat a szádon, amit később nagyon megbánsz. Nem könnyű, de mielőtt bármit is mondanál, vegyél néhány mély lélegzetet, s gondold át a mondandódat. Levélírás esetén pedig legalább kétszer nézd át a szöveget, mielőtt elküldöd.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Jól tennéd, ha csütörtökön előbb körbenéznél otthon, s csak akkor mennél vásárolni, ha mindenképpen muszáj. Hajlamos lehetsz sokkal többet költeni, mint amennyi szükséges lenne. Okosan tennéd, ha felvásárlás helyett listát írnál, s nagyon következetesen tartanád magad a papírhoz. Csak azt vedd meg, amit felírtál!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nagyon szeretnéd érvényesíteni csütörtökön az akaratodat, de azzal szembesülsz, hogy többen is ugyanígy ragaszkodnak a saját elveikhez. Valakinek engednie kell, különben patthelyzet alakulhat ki. S az meg kinek jó, ha mindenki csak egymásnak feszül? Te olyan nagyvonalú tudsz lenni! Nem veszítesz a büszkeségedből, ha engedsz. Sőt…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Csütörtökön szorítsd össze a fogad, s csak a saját feladataidra koncentrálj Nem lesz könnyű, mert körülötted igencsak mereven állhatnak egymáshoz a többiek. S mivel tökéletesen látod a megoldást, szívesen segítenél is. Most mégse tedd, hagynod kell, hadd küzdjenek meg egymással, s találjanak ők megoldást a problémákra.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Megerőltető a mai nap a horoszkóp szerint

Megerőltető a hónap utolsó napja a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Csütörtökön folyamatosan figyelmeztesd magad, hogy a többiek problémája nem tartozik rád. Nagyon pontosan és jól látod, miben akadályozzák egymást, s ki is tudnád őket békéltetni. Mégsem érdemes belefolyni a konfliktusaikba. Kivételesen hagyd rájuk, előbb-utóbb úgyis rájönnek, mennyire meddő vita az egész…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon jól látod, hogyan küszködnek egymással a többiek. Szeretnél segíteni, de csütörtökön mégis szó nélkül kellene hagynod az egészet. Ha kell, inkább csukd magadra az ajtót, hadd oldják meg a problémáikat egymással. Nem kell belefolynod, mert mindez szerencsére egyáltalán nem tartozik rád.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Tökéletesen látod, hogy a problémák gyökerét a többiek rugalmatlansága okozza. De most hiába is adnál nekik építő és okos javaslatokat, meg sem hallanak téged. Mutass nekik példát rugalmasságból, optimista hozzáállásból, hiszen te ezekben igazán jó vagy, aztán talán összeáll bennük is a kép.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Oké, hogy holnaptól hosszú hétvége, s még az is oké, ha vásárolni akarsz néhány dolgot. De az már nagyon nem oké, ha olyasmit is megveszel, ami a szemetesben végzi. Te nagyon átgondolt típus vagy, nem mellesleg gyűlölöd a pazarlást, használd ezt a képességedet. Nézd meg, mi minden van még otthon, mert lehet, hogy ma semmit sem kell vásárolnod…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Csütörtökön nagyon erősen kötöd az ebet a karóhoz. Valahol a lelked mélyén te is pontosan tudod, semmire sem mész, ha csak a magad igazát szajkózod. Nem verseny zajlik köztetek, s az sem igaz, hogy aki tovább húzza, az lesz a győztes. Ez inkább állóháború, melyből semmi jó nem sülhet ki. Ellenben a közös egyeztetéssel nagyon sokra vihetnétek…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Ne szólj szám, nem fáj fejem – tartja a mondás. S ez a mai napi jelmondatod is. Te olyan jól tudsz hallgatni, ezért csütörtökön tedd azt, amiben igazán jó vagy. A csend ma aranyat ér, ha meg beszélsz, olyasmit mondhatsz, amit később biztosan megbánnál. Minek hoznád magad kínos helyzetbe, nem igaz?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top