Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 22.: Változások, új lehetőségek, új kezdet

Pénteken az Ikrek jelében együtt áll a Nap és a Hold. A májusi újhold új lehetőségeket tár a csillagjegyek elé. S hogy ki és mire számíthat? A napi horoszkópból képet kaphatsz mindenről.

Kos – napi horoszkóp

Új és igazán innovatív információk birtokába juthatsz. A jövőddel kapcsolatosan is fontos hírek jutnak tudomásodra. Bármilyen nagyszerű lehetőségek villannak fel előtted, egyelőre tartsd meg magadnak. Még nincs itt az ideje, hogy bárkinek is elmeséld. Próbálj pár napot még várni a teljes részletekre.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Új bevételi források nyílhatnak meg előtted az újholdnak köszönhetően. Ne siesd el a választ, hagyd, hadd érjen be minden. Úgy tűnik, több lehetőséget is kaphatsz, s valójában többet is elvállalhatsz majd. Azt érdemes alaposan átgondolnod, vajon belefér-e minden az idődben, az energiádba.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Számodra ez az év legfontosabb újholdja. Délelőtt írj össze minél több gondolatot, tervet a jövőt illetően. Bármit kitalálhatsz, nincsenek határok. Aztán este érdemes zöld gyertyát gyújtanod, elsorolni a kívánságokat, a céljaidat. Mire vágysz a legjobban? Higgy benne, adj neki energiát, s bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Kettős érzés lehet benned pénteken. Nem tudod, hogy irányítsd a lehetőségeket, vagy inkább sodródj azokkal. Egyelőre nincs pontos válasz, ezért most még döntened sem kell. Amit kézbe vehetsz, vedd kézbe, de amit engedned kell, azt engedd, hadd történjen, aminek történnie kell.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A pénteki újhold meglepő felismeréseket hoz neked. Nagyon meglepődsz, hogy milyen sokan támogatnak és kedvelnek téged. Valójában most bármit kérhetsz a barátoktól, mindenben segítenek neked. Persze az is kiderül, ki az igazi barát, és ki az, aki inkább csak kihasznál téged. Utóbbiakat könnyedén elengedheted.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Munkádban, a hivatásodban jelez új lehetőséget a pénteki újhold. Szereted, amikor te irányíthatod az eseményeket, te dönthetsz arról, hogyan dolgozol. Ez az új helyzet nem hangzik a legjobban, de ha fontos a munkád, most nem tehetsz mást, mint alkalmazkodsz a változásokhoz…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Új lehetőségeket, változásokat jelez a horoszkóp

Új lehetőségeket, örömteli változásokat jelez a horoszkóp (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Az Ikrek újhold számodra is különleges új lehetőségeket jelez. Nagyon feldobódott leszel ennek örömére pénteken. Írd össze a jövődre vonatkozó legfontosabb célokat, vágyakat, álmokat. Bárminek is adsz energiát, az fejlődésnek, érésnek indul az életedben. Nem kell rohannod, az egész hétvége rendelkezésedre áll.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Figyelj pénteken tudatosan, hogy mire és mennyit költesz. Talán az elmúlt napokban is vásároltál már több mindent. A takarékoskodás alapvető az elkövetkező időszakban is. S ha nem vagy kellően körültekintő, komoly veszteség érhet. Egyre több lehet a kecsegtető ajánlat, de nem mindegy arany, ami fénylik. Ezt ne feledd!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A pénteki újhold számodra új találkozás lehetőségét jelzi. Lehet, ez új szerelem, barátság vagy bármilyen más, a jövődre pozitív jelentőségű találkozás. Ha párban élsz, nem lesz egyszerű ellenállni az újdonságnak. Próbálj megfontolt lenni, körbe járni minden eshetőséget, s lehetőség szerint őszintén beszélni a társaddal.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A legfontosabb javaslat péntekre, hogy próbálj együtt örülni a többiekkel. Amikor ugyanis szívből örülsz mások sikerének, a saját életedbe is bevonzod a jót, a szerencsét. Szóval, mindenképpen tedd félre a kétkedést, s inkább vedd át az optimizmust, a pozitív életszemléletet. Jól jársz vele, meglátod…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szuper lehetőséget jelez a pénteki újhold. Nagyszerű ötleteket, ihletet kapsz. Arra figyelj, hogy ne ragadjon el túlzottan a hév, a lelkesedés. Nem kell semmit sem egyetlen nap alatt megvalósítanod. Ott lesz az egész hétvége, hogy átgondold, mit valósítanál meg a legszívesebben a jövőben.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Új megoldásokra találsz a családi kapcsolatokat illetően. De ha például az otthonodat újítanád fel, most ahhoz is hasznos tanácsokra, javaslatokra bukkansz. Gondold át, miben változtatnál, mit tennél mostantól másként a családi ügyeket illetően. Nagyon jó megoldásokra találhatsz, ha kellően nyitott vagy.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top