Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 31.: Boldog vasárnap

A tegnapi feszültségnek vasárnapra szerencsére nyoma sem lesz. A napi horoszkóp szerint igazán boldog és nagyon harmonikus napra számíthat mindenki.

Kos – napi horoszkóp

Bármit is hoz a vasárnap, gondolkodj gyakorlatiasan. Igazából nem esik ez most nehezedre, sőt, talán még magadat is megleped, hogy milyen praktikus megoldások jutnak eszedbe. Persze, ez mégiscsak egy ünnepi vasárnap, így az időd nagyobb részét a szeretteidre szánd. Boldog és örömteli pillanatokra számíthatsz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Vasárnap minden átlátható és nagyon egyértelmű számodra. Jól érzed magad, végre megnyugodhatsz, mindent a lehető legjobban elrendeztél. Bárhol is töltsd a pünkösdvasárnapot, egészen biztosan nem lesz okod panaszra. Jól érzed magad egész nap a családod, a szeretteid körében. Harmóniára, békére találsz ma.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Csak azt tedd, amihez szívből kedvet érzel. Ha a pároddal töltenéd az időt, legyetek minél többet kettesben. Ha pedig szívesen meglátogatnád a szüleidet, boldogok lesznek ők is, hogy láthatnak téged. De ha egyszerűen csak lazítanál egész vasárnap, most ezt is megteheted. Elvégre ünnep van, nem igaz?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A vasárnap ideális a kiránduláshoz, a rövidebb utazásokhoz. Ma végre találkozhatsz a barátokkal, akikkel a korlátozások miatt talán hónapok óta nem láttátok egymást. Nagyon örömteli és boldog lesz a közös együttlét. Nemcsak nagyon finomakat ehettek, de a beszélgetés is most nagyon más lesz, mint korábban bármikor.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Vasárnapra teljesen kisimulnak az idegeid. Biztosan nem is bánod, hogy az elmúlt napok feszültsége megszűnt, s nyugodtan, a kedved szerint teheted a dolgodat. Pihenj minél többet, és semmi esetre se gondolj a munkára. Ez egy ünnepi vasárnap, ami inkább a befelé figyelésről szól. Engedd meg magadnak!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Legyél minél figyelmesebb és gyengédebb a pároddal vasárnap. Ha erre törekszel, csodaszép napra számíthatsz. Mindketten megnyugszotok, s a harmónia is visszatér a kapcsolatotokba. Erre meg már mindkettőtöknek nagy szüksége van. Szóval, semmi kritika, semmi megjegyzés, csak önzetlen szeretet…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon boldog és meghitt lehet a pünkösdvasárnap

Nagyon boldog és meghitt lehet a pünkösdvasárnap (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Vasárnap jól tennéd, ha pihennél, lazítanál egész nap. Rád fér már nagyon a pihenés. S mivel nem is lesz még olyan igazi nyári idő, talán nem is bánod, ha kicsit bezárkózol. Hidd el, a nagy társaság, a zsúfoltság most csöppet sem tenne jót neked. Holnapra kipihent és sokkal nyitottabb leszel…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Bármit is találtál ki vasárnapra, biztosan nagyon jól alakul az egész napod. Töltsd az időt a barátokkal, vagy a szeretteiddel, a lényeg, hogy semmiképp se dönts az egyedüllét mellett. Akkor se veszítsd el a pozitív hangulatodat, ha ma nem a legjobban alakul az időjárás. Mindig van B-terved, ami most is beválik.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szíved szerint az egész vasárnapot a közeli és a távolabbi jövőd tervezgetésére szánnád. Főleg, mert az idő sem igazán kedvez a kültéri programoknak. Nem baj, ha átgondolod a terveidet, de próbálj egészséges egyensúlyt találni a saját és a többiek igényei között. Szóval, szánj időt a szeretteidre is. Nem bánod meg.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Békét, boldogságot érzel a lelkedben. S az egész vasárnap is ebben a hangulatban telik, ha csak a pozitív dolgokra figyelsz. Lehet, hogy az időjárás nem a terveid szerint alakul, lehet, hogy a környezeted mást szeretne, mint te, de ettől neked nem kell változtatnod a hozzáállásodon. Mindenkire nagyon jó hatással leszel a pozitív kisugárzásoddal.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Vasárnap csak azt add a többieknek, amit te is kapni szeretnél. Ha szeretetre vágysz, mutasd meg a szeretetedet, ha figyelmet szeretnél, te is figyelj a többiekre. Ma nagyszerűen működik az adok-kapok egyensúlya. Nem mellesleg különleges tapasztalatot is nyerhetsz, hogy milyen ereje van a gondolataidnak…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Érzékeny és érzéki leszel egész vasárnap. Töltsd az időt a pároddal, hiszen most szavak nélkül is megértitek egymás gondolatát. Nagyon szerelmes és érzelmes lehet a mai nap, ha megengeded magadnak. Ha még keresed a párodat, érdemes picit körülnézned a külvilágban…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top