Napi horoszkóp 2020. június 5.: Pénteken összecsapnak a fejed fölött a hullámok

nlc | 2020. Június 05.
A péntek kétségtelenül a hét egyik legproblémásabb napja a telihold miatt. S bár a hatását még holnap is érezheted, szerencsére csak egy munkanapot érint. A napi horoszkóp javaslatait most még inkább érdemes megfogadni...

Kos – napi horoszkóp

Legyél minél figyelmesebb és türelmesebb a közlekedésben pénteken. Lehet, hogy sokan irritálnak a vezetésükkel, de legyél a lehető legvisszafogottabb, s ne akard mindenáron “oktatni” a többi közlekedőt. Ha lehetséges, érj haza minél előbb, vagy egyáltalán ki se mozdulj otthonról. Így biztos elkerülöd a baleseteket.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Pénteken az anyagi dolgok foglalják le a gondolataidat. Jól is tennéd, ha nem költenél ma semmit, nehogy veszteség érjen anyagi téren. Arra viszont ideális a mai nap, hogy átgondold az egész hónapot. Viszont, ne tölts vele a szükségesnél hosszabb időt, mert könnyen megfájdulhat a fejed…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A júniusi telihold különösen feszült lehet, s téged is érint, igaz, te jobban jössz ki belőle, mint a környezeted. Az Ikrek Nap és a Nyilas Hold kerül szembe egymással. Hajlamos lehetsz élből kimondani mindent, amivel a másik felet megbánthatod. Szóval, semmi esetre se válaszolj ingerülten, s a hétvégéd is jól alakul.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Meglepődve tapasztalod, hogy a pénteki telihold téged alig érint. A többiek sokkal nyugtalanabbak nálad, s bár most mindenki nagyon örül a segítségednek, mégis csak akkor tedd, ha kifejezetten megkérnek rá téged. Mivel nem vagy érintett a feszültségben, nem is kell részt venned benne…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Sokkal jobb lehet a hangulatod pénteken, mint a többieknek, de a viselkedéseddel most inkább bosszantod őket, mintsem inspirálsz. A legjobb, amit tehetsz, hogy picit hátralépsz, s nem akarsz most a középpontban lenni. Magadnak teszel vele szívességet, ha a többiek helyett magadra figyelsz.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nyugtalan leszel pénteken a telihold hatására. A családdal is könnyen vitába keveredhetsz, de alapból sem találod a helyedet. Ha teheted, zárd magadra az ajtót, kérj időt a többiektől, s csendben, a magad tempójában csinálj meg minden fontos feladatot. A nyugalom, a csend jót tesz neked.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem lesz könnyű a mai nap a telihold miatt… (fotó: Pixabay)

Mérleg – napi horoszkóp

Konfliktushelyzeteket jelez a telihold. Jól tennéd, ha minden mai megbeszélést lemondanál, már amit lehetséges. Nagyon könnyen vitás helyzetekben találhatod magad, amit egyébként sem szeretsz, de most kezelni is jóval problémásabb és nehézkesebb, mint bármikor máskor. A beszélgetéseket tedd át a jövő hétre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Pénteken a telihold komoly anyagi veszteséget mutat. Természetesen ezt könnyedén elkerülheted, ha elhalasztod a vásárlást, és mindenféle pénzzel kapcsolatos ügyletet. Te nagyon tudatos tudsz lenni, ma csak ezt a képességedet használd: legyél tudatos vásárló, aki nem vásárol ma semmit…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Konfliktusokra, meg nem értésekre kell számolnod pénteken. Nagyon higgadtnak kéne maradnod minden helyzetben. Nem lesz ugyan könnyű megőrizni a hidegvéredet, de mégsem tehetsz mást. Hajlamos lehetsz ugyanis a bolhából is elefántot kreálni, amivel pedig csak olajat öntesz a tűzre. Ez az, amit kerülj mindenképpen!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A telihold nem érint téged közvetlenül, viszont a környezetedet annál inkább. Az is biztos, hogy többen lesznek, akik hozzád fordulnak segítségért, támogatásért. Valójában semmi más feladatod nincs, mint türelmesen meghallgatni őket. Egyetlen szót sem kell szólnod, hogy úgy érezzék, segítettél megoldani a problémájukat…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Könnyelmű lehetsz pénteken, ami ugyanakkor nagyon sokba kerülhet. Hidd el, nem éreznéd jobban magad, ha már a hónap elején elköltenéd az egész havi fizetésedet. A legjobb lenne, ha jó mélyre süllyesztenéd a pénztárcádat, a bankkártyádat, mert így talán kétszer is átgondolnád, tényleg annyira fontos-e az a valami, amiről úgy gondolod, meg kell venned.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Pénteken sajnos nyoma sem lesz az előző napok pozitív hangulatának. Sőt, inkább ismét elbizonytalanodhatsz még abban is, amit eddig biztosnak hittél az életedben. Gondolj arra egész nap, hogy az elhatározásodat tesztelik a bolygók. Amiben valóban hiszel, azt el is fogod érni. Próbáld elővenni a tegnapi magabiztosságodat!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Exit mobile version