Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 14.: Mosolygós vasárnap

Az elmúlt napok érzékenységét feledteti a vasárnap vidámsága. A napi horoszkóp szerint végre minden okod meglesz a mosolyra... Aktívan használd a hét utolsó napját.

Kos – napi horoszkóp

Végre visszatér a jó kedved, nagyszerű napra számíthatsz. Mindenképpen mozdulj ki otthonról, főleg akkor, ha az előző napokban nem tetted. Szükséged van az aktivitásra, a mozgásra. Az is szuper ötlet, ha baráti társaságban töltöd a napot. Emlékezetes lesz, meg kitűnően alakul minden.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Vasárnap nemhogy ajánlott, egyenesen kötelező kimozdulnod otthonról. Ha kell, inkább vigyél magaddal esőkabátot, de most nem éreznéd jól magad bezárva. Testednek, lelkednek nagy szüksége van a mozgásra. A vasárnap egyébként is arra való, hogy feltöltődj, nem igaz? Mindenképpen lélektöltő programot válassz magadnak.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Vasárnap nyoma sem lesz annak a feszültségnek és bizonytalanságnak, amit az elmúlt napokban éreztél. Jól tetted, ha megfogadtad a horoszkóp javaslatát, és nem hoztál semmilyen komoly döntést. Mostantól egyre világosabban és tisztábban láthatsz, s dönteni is könnyebb lesz, mint ahogy eddig gondoltad…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Az előző napokban különleges megérzéseid lehettek. Vasárnap már egyre tisztábban látsz, s egyre inkább tudatosodnak azok a gondolatok, amelyeket nem nagyon értettél. Érdemes picit a jövődön gondolkodni vasárnap. Mire vágysz, mit valósítanál meg a szíved szerint? Hamarosan különleges lehetőséget kapsz hozzá…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Amilyen fásult voltál tegnap, olyan erősnek, fittnek és aktívnak érzed magad vasárnap. Végre egy olyan nap, amikor elemedben lehetsz, s felhőtlenül jó a kedved. Remélhetően az időjárás is felhőtlen lesz ma, s így töltheted az egész napot a szabadban. Jó ötlet a kirándulás, a biciklizés, és persze bármilyen aktív elfoglaltság.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A tegnapi találkozás kavaroghat még a fejedben. Vasárnap sem lesz könnyű visszafogni a lelkesedésedet, szíved szerint fejest ugranál az ismeretlenbe. Te sokkal józanabb és megfontoltabb vagy a hirtelen és spontán döntéseknél. Próbálj néhány napot várni a komolyabb döntéssel, nehogy olyasmit tegyél, amit később megbánsz.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vidám és mosolygós ez a vasárnap a horoszkóp szerint.

Vidám és mosolygós ez a vasárnap (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A vasárnap a párodé. Töltsétek a napot kettesben, éljétek meg a szerelmet, a párkapcsolatot. Ha már hosszabb ideje vagytok együtt, éljétek át újra az első randi élményét. Hová mentetek, mit csináltatok az első alkalommal? Fel tudjátok még idézni? Izgalmas és nagyon szórakoztató élmény lesz újra átélni…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Vasárnap picit kapkodóvá válhatsz. Gyorsabban csinálsz mindent, pörögsz, sokkal gyorsabban és többet is eszel. Könnyen elronthatod a gyomrodat, ha össze-vissza eszel mindent. Próbálj tudatos maradni annak ellenére is, hogy ez egy vidám és lelkes vasárnap. Az önfeledt öröm pedig rád is átragad.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Minden jó, ha a vége jó – tartja a mondás. S most ez nagyon igaz, hiszen a hét meglepően sok feladat elé állított téged, de vasárnap felhőtlenül kéknek látod az eget. Visszatér az optimizmusod, a jókedved, s jó is ilyen boldognak látni téged. A párod különösen értékeli a vidámságodat…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Bárki is dobogtatta meg a szívedet az elmúlt napokban, vasárnap picit tisztábban és racionálisabban látsz. Néha az értelem felülkerekedik az érzelmeken, most is valami ilyesmi történik veled. Te magad is belátod, veszélyes vizekre eveztél… Szerencsére időben eszméltél, s így végül minden jól alakul.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Vasárnap menetnéked lesz, vissza sem lehet fogni téged. Jól teszed, ha a barátokkal töltöd az időt, biciklizel, kirándulsz, szabadtéri programot szervezel. Egész nap sziporkázol, nagyon szórakoztató társaság leszel. Nagyon rád is fért már az ilyen jellegű kikapcsolódás. Hosszú volt a bezártság…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kicsit kapkodóbb leszel vasárnap. Hirtelen ötletből sokat költhetsz, amit jobb lenne elkerülni. Amikor átgondolatlanul vásárolsz, olyasmit is megveszel, amire semmi szükséged. Már pedig az a holmi a legdrágább, amit sosem használsz. A legjobb lenne, ha csak a hét közepén indulnál beszerző körútra.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top