Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 23.: Nagyon ritka nap a mai

S az asztrológiában minél ritkább valamilyen esemény, annál nagyobb a jelentősége. A tíz bolygóból kedden hat retrográd, vagyis hátráló mozgást végez. A napi horoszkóp szerint ez pedig nagyon sok mindent előhoz a múltból...

Kos – napi horoszkóp

Kedden biztosan úgy érzed majd, hogy a múlt kísért, üldöz téged. Szinte egész nap azt tapasztalod, hogy valami szembe jön a múltból. Lehet ez korábbi ismerős, feladat, vagy bármilyen meg nem válaszolt kérdés. Ne húzd fel rajta magad, inkább próbáld átgondolni, milyen célból került eléd mindez újra.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Bármi nyomja a lelkedet, mindenképpen jól tennéd, ha kimondanád, és nem folytatnád magadba. Ha nem teszed, előbb-utóbb vulkánként törnek ki belőled az érzelmek, s akkor olyasmit is kimondanál, amit később nagyon megbánsz, de már ne tudsz semmissé tenni. Ne kövesd el ezt a hibát!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Kedden könnyen a múltban ragadhatsz. Talán azon mélázol egész nap, hogy korábban mennyire más, könnyebb vagy jobb volt minden. Hidd el, ez csak a fejedben létezik, mert amikor a jelenre figyelsz, a valódi örömet is megtapasztalhatod. Nincs okod kesergésre. Tarts ki még egy kicsit, hamarosan tényleg jobb lesz minden.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Nagyon könnyen vitába keveredhetsz ma, ha nem vagy kellően figyelmes. Hajlamos lehetsz ugyanis provokálni a környezetedet, pedig nagyon nem kéne, mert ők vannak többen, s ők az erősebbek. Most biztosan nem jössz ki jól a konfliktusokból, már önmagában ezért is kerüld el azokat jó messzire.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nyomasztó a hangulatod kedden. Nem találod a helyedet, és hajlamos leszel a múlton merengeni. Persze ezt több dolog is előidézheti ma, hiszen régi ismerősökkel kerülhetsz kapcsolatba, vagy kiborulhatnak a szekrényből a régi csontvázak. Rajtad múlik, hogyan kezeled.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A legváratlanabb pillanatban bukkanhat fel valaki a múltból. Talán hosszú évek óta se hírét, se hamvát sem hallottad, s most mégis ott áll előtted, szó szerint, avagy átvitt értelemben. Biztosan jó okkal sodródott ismét az életbe, ezért is okos lenne elgondolkodnod, vajon mit nem zártál le magadban vele kapcsolatosan?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint nagyon ritka az ilyen nap, mint a mai

A horoszkóp szerint nagyon ritka az ilyen nap, mint a mai (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Nem lesz könnyű, de figyelj rá, hogy ne ragadj bele túlzottan a múltba. Nagyon erősek az égi energiák, így a késztetésed is, hogy egész nap régi problémákkal foglalkozz. Amit lehet, próbálj elrendezni, de ne tölts vele a szükségesnél több időt. A múltat nem tudod semmissé tenni, a jelenben viszont még nagyon sokat tehetsz a boldog jövőért.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Régi szerelem járhat az eszedben. Valaki, aki nagyon megdobogtatta egykor a szívedet. Csak akkor vedd fel vele a kapcsolatot, ha rendezni akarod az elvarratlan szálakat. Egyéb esetben inkább figyelj a jelenre, a mostani párodra. Érdemes inkább ide irányítani az energiákat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Önfegyelemre, visszafogottságra még kedden is nagy szükséged lesz. Kifejezetten bosszanthat, hogy mindenki a múlttal foglalkozik most körülötted. Úgy érezheted, hogy teljesen magadra maradtál a jelen feladataiban. Igazság szerint nem is tévedsz, és most meg kell állnod a helyed.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nagyon könnyen felmehet benned a pumpa, de mégis jobban teszed, ha elkerülöd a veszekedéseket, a konfliktusokat. Szükséged lesz a türelmedre, a toleranciádra. Ne add meg a másiknak a “szívességet”, hogy robbanni láthasson téged. Inkább fuss egy jó nagy kört ebédidőben, és engedd ki magadból a gőzt!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Kedden visszakapsz olyan feladatokat, amelyekkel korábban már biztosan foglalkoztál. Ne legyél dühös miatta, inkább fogd fel második esélyként, hogy ezúttal tökéletesen megoldhatod. Ráadásul rohannod sem kell vele, bőven kapsz rá időt. Közben úgy is rájössz, hogy mit rontottál el. Az ilyen felismerésekből lehet a legtöbbet tanulni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Energikus, bátor és határozott leszel kedden. Használd ezt a pluszenergiát arra, hogy minden olyan feladatot megcsinálsz, amit jó ideje halogatsz, vagy félretettél a múltban. Most könnyedén végezhetsz mindennel, aztán meg azt nem érted, mégis miért problémáztál mindezeken korábban annyit…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top