Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 27.: Szombaton azt add, amire a legjobban vágysz

Szombaton mindenkinek azt add, amit kapni szeretnél. Legyél figyelmes és kedves, ha figyelemre, törődésre vágysz. S legyél higgadt, megértő, ha azt szeretnéd, hogy téged is megértsenek. A napi horoszkóp szerint, ha türelmetlen vagy, mindenki más is az lesz veled...

Kos – napi horoszkóp

Fásultnak, enerváltnak érezheted magadat szombaton. A legjobb lenne, ha ma egész nap csak lazítanál, pihennél, töltődnél. Tegyél csupa olyasmit, ami igazán boldoggá teszi a lelkedet. Holnaptól óriási fordulat következik be az életedben. Érdemes felkészültnek lenned…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nagyon békés és harmonikus lesz a szombatod, de csak akkor, ha nem keveredsz bele fölösleges vitákba, nézeteltérésekbe. Nyugodtan hátradőlhetsz, mert ami épp körülötted folyik, rád egyáltalán nem tartozik. Hagyd, hadd rendezzék a konfliktusaikat a többiek úgy, ahogy jónak látják.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Könnyen lehet, nézeteltérések lesznek szombaton a családon belül. Neked viszont ebbe most fölösleges beleavatkoznod. A legjobban akkor döntenél, ha meg sem hallanád a körülötted zajló vitákat. Te csak mosolyogj és legyél kedves mindenkivel. Meglátod, ugyanezt kapod vissza.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A barátokkal érdemes töltened a szombatot. Ha lehet, csak azok társaságát keresd, akik pozitívan gondolkodnak. Ellenkező esetben ugyanis nagyon nyomasztóan hat rád a panaszkodásuk, a negatív hangulatuk. Erre pedig most tényleg semmi szükséged. A pozitív barátoktól pozitív energiákat kapsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szombaton a pénz miatt érhet téged támadás. Semmi esetre se akarj visszavágni, inkább picit gondolkodj el a költekezési szokásaidon. Könnyen lehet ugyanis, hogy a kritika, amit ellened felhoznak a többiek, tartalmaz némi igazságot. Megsértődés helyett húzd ki a vita méregfogát azzal, hogy megköszönöd az észrevételeket.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szombaton könnyen vitákba sodorhatod magad, ha nem vagy kellően óvatos. Ügyesen, megfontoltan megelőzheted a civakodást. Ehhez türelmesnek, tudatosnak, józannak kell lenned. Szerencsére ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezel, szóval, minden valójában csak rajtad múlik ma…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Azt add szombaton, amire a legjobban vágysz

Azt add szombaton, amire a legjobban vágysz (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Le kéne lassítanod szombaton. Engedd meg magadnak, hogy semmit sem csinálsz. Pontosabban azt csinálod, ami igazán pihentet testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt. Rázós napok elé nézel, ezért is teszed nagyon jól, ha ma sehova sem rohansz, hanem egyszerűen csak magadra figyelsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szombaton olyan barátokkal érdemes találkoznod, akik tele van lelkesedéssel, örömmel, sikerrel. Egyrészt inspirálódhatsz tőlük, másrészt mivel nekik most kifejezetten jól megy a szekér, örömmel segítenek. Oszd meg velük a gondjaidat, s meglátod támogató kezet nyújtanak neked.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A szombat ideális nap a kirándulásra. Épp ezért ma nemhogy javasolt, egyenesen kötelező a természetben töltened az időt. Nagyon feltölt a növények, a fák, a zöld szín látványa, a nyugalom, a csend, ami körbevesz. Rájössz, mennyire hiányzott már mindez neked. Tényleg meg is érdemled!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A szombat nagyszerűen alakulhat. Nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érzed magad. Ne engedd, hogy bárki, vagy bármi kibillentsen ebből a zen-állapotból. Sőt, legyél te az, aki ma mindent szeretettel, nyugalommal, békével tölt fel. Nagyon inspiráló leszel, bárhol jársz, és bárkivel találkozol.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szombaton jól tennéd, ha a pihenést választanád. Lehet ez aktív és passzív, amihez a legjobban van kedved. Az viszont nagyon fontos, hogy maradj ki mindenféle konfliktusból. Egyszerűen csak élvezd a csendet, a nyugalmat, a magányt, amiből elég régen vehetted ki már a részed.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Lehet, hogy a többiek másként vélekednek bizonyos dolgokról, mint te. De ez teljesen normális és érthető. Te vagy, aki a saját igazadat szajkózod, s nem akarod észrevenni, hogy bizonyos szinten mindenkinek igaza van. Pedig, ha nem fogadod el a többiek érveit, komoly konfliktust robbanthatsz ki. Ezt meg biztosan nem akarhatod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top