Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 4.: A szombat az egy nehéz nap lesz…

Ezen a hétvégén mindenkinek nagy szüksége lesz a türelmére. A napi horoszkóp szerint már a szombat is nehéz nap lesz, de ez még csak a kezdet, ami vár a csillagjegyekre...

Kos – napi horoszkóp

Megviselhet ez a mostani hétvége. S már a szombatod sem alakul gördülékenyen. Legyél minél türelmesebb, főleg a családdal, mert nagyon könnyen komoly viták adódhatnak közöttetek. Minél jobban megy fel benned a pumpa, annál fontosabb, hogy lélegezz jó mélyeket, és mozogj is minél többet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A közlekedésben különösen óvatos szombaton. Inkább indulj előbb, minthogy rohannod kelljen, mert úgy nem biztos, hogy célba érsz. Szóval, bárhová is menj, inkább érkezz előbb, és vezess lassan, mintsem a kapkodás figyelmetlenséghez vezessen. Vigyázz magadra ma is!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szombaton nem leszel a helyzet magaslatán. Ha egyedül élsz, kifejezetten élvezed az egyedüllétet. Ellenkező esetben kérd meg a párodat, a családot, hadd tölthesd a saját magányodban az időt. Mondd el nekik azt is, hogy nem velük van problémád, egyszerűen gondolkodnod kell egy kicsit.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Problémás napot jelez a horoszkóp mára. Úgy érzed, mindenki téged támad, mindenki veled ellenséges. Inkább csak kicsit irigykednek rád, hiszen ezekben a hetekben minden rólad szól. Ne menj bele fölöslegesen semmilyen vitába, próbáld megőrizni a nyugalmadat, a belső békédet szombaton.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nagyon okosan tennéd, ha szombaton megengednéd magadnak a pihenést. Főleg, ha nagyon meleg van ma. Könnyen napszúrást kaphatsz, ezért is okosabb a hűvös lakásban olvasgatnod, lazítanod. Lehetőség szerint minél több folyadékot igyál, és sok gyümölcsöt is egyél ma.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nem érted, mitől annyira feszültek a többiek. Persze a feszültségük rád is hat, de próbáld mindez ellenére megőrizni a higgadtságodat. Nem kell senkivel sem vitatkoznod, még a kamaszok megjegyzését is elengedheted a füled mellett. Téged nem érint közvetlenül az a frusztráció, ami a többieket. Akkor meg minek mennél bele?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Már a szombat sem lesz könnyű nap a horoszkóp szerint

Már a szombat sem lesz könnyű nap a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A család erősen rád telepszik szombaton. S mivel a konfliktus vasárnapra csak továbberősödhet, ezért a legjobb, ha a mély levegőt veszel, és mindenkit türelmesen végighallgatsz. Lehet, hogy idegesítőek, bosszantóak lesznek, lehet, apróságokon megy most a perpatvar, de te békét hozhatsz a diplomatikusságoddal.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szombaton nagyon könnyen kimondhatsz olyasmit, amit nem kellett volna. Te is, a környezeted is türelmetlenebb, s talán olyan megjegyzést teszel, amire a többiek sértődéssel reagálnak. Utólag aztán rájössz, hogy túllőttél a célon, s kérheted az elnézéseket. Ezt megelőzendő, legyél minél tudatosabb, és húzz cipzárt a szádra…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton minden vitából kimaradsz, ha azt csinálod, amit a legjobban szeretsz: utazol, kirándulsz, megmozgatod a testedet. Ha feszültnek érzed magad, ölelj fákat. Ha korábban sosem tetted, épp ideje, hogy kipróbáld, milyen érzés. Csak figyeld magad, figyeld a fákból áradó különleges energiát…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Már szombaton sem találod a helyed, s igazság szerint a nyugtalanságod csak egyre fokozódik. Ez a hétvége sajnos nem a terveid szerint alakul, s épp ezért valójában két dolgot tehetsz. Az egyik, hogy időt kérsz a párodtól, a családtól, s elvonultan, csendben töltöd a napot. A másik picit nehezebb: mosolyogsz, és mindenkivel a lehető legkedvesebb leszel.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Nagyon sok minden történt ezen a héten. S épp ezért jól teszed, ha pihenéssel és teljes nyugalommal töltöd a szombatot. Nagyon rád fér a csend, a béke, s hogy minden munkával kapcsolatos gondolatot száműzz a fejedből. Nagyon sok időd lesz még átgondolni a jövődet…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A környezeted feszültségét te is érzed. S mivel nagyon érzékeny vagy a különféle energiákra, nem igazán tudod magadat kihúzni belőle. Ne is lepődj meg rajta, ha átveszed a környezeted hangulatát. A legjobb megoldás persze az lenne, ha csupa optimista ismerőssel találkoznál szombaton.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top