Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 8.: Próbatétel elé állít az élet szerdán

A szerda már nem tűnik annyira pozitív napnak, mint az előző, ellenben nagyon sok tanulsággal szolgálhat. A napi horoszkóp szerint próbatételre számíthatsz, de ha megfelelsz a teszten, komoly lépést tehetsz a siker felé...

Kos – napi horoszkóp

A családban állít próbatétel elé az élet szerdán. Az egyik családtag meg akarja mondani neked, hogy mit és hogyan kéne másképp tenned. Legyél visszafogott, s ne vágj vissza élből. Ha kell, vegyél mély levegőt, s tedd el magadban az információt. Lehet, hogy nem esik jól elsőre, de legyél nagyvonalú, és ne sértődj meg.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Szerdán téged is tesztelnek a bolygók. S épp ezért jól tennéd, ha ma bölcsen hallgatnál. Nem lesz könnyű, mert úgy érzed, beszélned és beszélned kell. Csakhogy ilyenkor olyasmit is kimondhatsz, amit nagyon nem kéne. Próbálj felülemelkedni a közléskényszeren. A hallgatás most aranyat ér.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szerdán a pénztárcádat rejtsd el jó mélyre. Olyan mélyre, hogy ne is találd meg. Könnyelműen költekezhetsz, vagy ami még rosszabb, ellophatják a pénzedet. A megfontoltság, a visszafogottság ma nagyon sokat ér. S ezt most valóban pénzben érzékelheted. Nagyon hálás leszel érte magadnak.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Ha dolgozol szerdán, nem vagy könnyű helyzetben. Könnyen konfliktusba keveredhetsz, mert úgy gondolod, neked van most igazad. A gond ott kezdődik, hogy ugyanez a másik fél meggyőződése is, ráadásul ő rangban feletted áll. Ha fontos a munkád, ne ma akard az igazadat bizonyítani.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szerencsésnek érezheted magad, mert téged kivételesen “békén hagynak” a bolygók szerdán. S ennek tudatában is töltsd a napot. Kerülj minden kínos szituációt, feszültséget, nézeteltérést. Az a legjobb, ha magadban teszed a dolgodat, vagy lazítasz, ha épp a szabadságodat töltöd.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A környezetedben meglehetősen paprikás lehet a hangulat szerdán. Tudd, neked nem kell részt venned ebben. Maradj távol mindenfajta vitától, konfliktustól a saját érdekedben. Csak magadra figyelj, a munkádra, vagy mindarra, amivel épp foglalatoskodsz. Ez a szabadságra is érvényes!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szinte mindenkit tesztelnek ma a bolygók

Szinte mindenkit tesztelnek ma a bolygók (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Téged is kihívások elé állít az élet szerdán, ahogyan a párodat is. Nagy lelki nyugalomra lesz szükséged, ha viták nélkül akarod túlélni a napot. De pontosan ez a legtöbb, amit tehetsz. Nem mellesleg te különösen jó vagy benne, hogy kikerüld a konfliktusokat. Ma hasznát veszed ennek a tulajdonságodnak.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Okosan tennéd, ha szerdán csak kérdeznél. De ez neked nagyon könnyen megy, hiszen kíváncsi alkat vagy, aki mindenről és mindenkiről tudni szeretne. Arra figyelj persze, hogy a többiek ne vegyék zaklatásnak a kérdezősködésedet. Mindenképpen érezned kell, hogy hol a határ…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szerdán a közlekedésben legyél megfontolt. Figyelj nagyon, adj elsőbbséget mindenkinek, ahol kell. A türelmedet teszi próbára az élet, s ezen most könnyen elbukhatsz, mert nagyon sok provokáló helyzetbe kerülhetsz. Bizonyítsd magadnak, hogy képes vagy nyugodtan és óvatosan vezetni, közlekedni az utakon…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Családi összezördülésekre kell számítanod szerdán. Nagyon rugalmasnak és engedékenynek kéne lenned, hogy elkerülhess minden vitát, veszekedést. Valójában ez a feszült hangulat, ahogy jön, úgy távozik is, épp ezért sem kéne fölöslegesen csatáznod a többiekkel. Hidd el, nem éri meg.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szuper napod lesz szerdán is, ha kibírod, hogy senkinek sem teszel gúnyos megjegyzéseket. Lehet, hogy viccesnek érzed, de a többiek most sokkal érzékenyebben reagálnak a poénokra, mint máskor. Szóval csak óvatosan az ugratásokkal. A humorod most nem mindenkinek jön be.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Téged “megkímélnek” a bolygók a feszültségtől, a nehézségektől szerdán. S mivel nagyon szerencsésnek érezheted most magad, kezeld ilyen formán ezt a napot. Csak azt tedd, ami jól esik a lelkednek. Készíts valami igazán szépet, de a séta, a friss levegő is nagyon jót tesz most a lelkednek.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top