Napi horoszkóp 2020. július 9.: Csütörtökön forrósodnak az érzelmek

nlc | 2020. Július 09.
A napi horoszkóp szerint csütörtökön a hőmérséklettel együtt az érzelmek is felfokozódnak. Ne lepődj meg, ha te sokkal érzékenyebben reagálsz bizonyos dolgokra. S ez a pozitív és a negatív érzelmekre egyaránt érvényes...

Kos – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, de sokkal érzékenyebb leszel csütörtökön, mint általában. Az érzéseid felforrósodnak, még az is lehet, úgy érzed, szerelmes vagy. S ezt a felfokozott érzést érezheted a munkád, a gyermeked, a háziállatod iránt éppúgy, mint természetesen a párod felé. Most magába az életbe is beleszerethetsz. Jól hangzik, nem igaz?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Csütörtökön próbáld meg észrevenni, milyen sokan támogatnának téged. Ha megengednéd nekik… Gondolkodj el, vajon kikben bízhatsz meg vakon, kik azok a barátok, rokonok, akikre feltétlenül és bármikor számíthatsz? Meglepődsz, milyen sok ember támogatását élvezed…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Csütörtökön nagyon különleges dolgot tapasztalsz meg. Rájössz, mennyire fontos érték a bizalom. Mindez az önbizalomra legalább annyira érvényes, mint a mások felé irányuló bizalomra. S közben persze az is kiderül, kik a legmegbízhatóbb embere körülötted. Legyél résen, figyelj, gyűjtsd a tapasztalatokat egész nap.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Csodás napod lesz csütörtökön. Nagyszerű a hangulatod, nagyon pozitív a kisugárzásod, s úgy érzed, minden sínre került az életedben. Amikor ennyire pozitívan tekintesz az életedre, minden sokkal gördülékenyebben halad a maga útján. Érdemes valami különleges és új dolgot útjára engedned…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Csütörtökön még nem leszel topon. Inkább ingerült és ideges leszel, mintsem felhőtlenül boldog. Könnyen felkapod a vizet, és olyasmit mondhatsz, amit később megbánsz. A legokosabb döntés a hallgatás. Nem lesz persze könnyű szó nélkül hagyni a többieket, de valahogy próbáld meg.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Meglepődve tapasztalod a környezetedben, hogy néhányan mennyire álmodozóak, romantikusak csütörtökön. Biztosan érthetetlennek tűnik, hogy miért nem képesek két lábbal a földön járni, de ez még nem ok, hogy kritizáld őket. Hagyd, hadd lebegjenek a maguk világában. Te attól még maradhatsz józan.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Forrósodik a hangulat csütörtökön (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Csütörtökön álmodozó és érzelmes hangulatba kerülsz. Most szinte mindent és mindenkit rózsaszínű szemüveg mögül szemlélsz. Lehet, hogy pár nap múlva már sokkal “józanabbul” tekintesz magadra és a környezetedre is. De most nyugodtan éld meg az igazi romantikát. Mégiscsak nyár van, nem igaz?

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Végre hihetetlenül feldobódott leszel. Egész nap fülig ér a szád, aminek a párod és a környezeted is nagyon örül. Jó látni, amikor pozitívan gondolkozol, és optimistán tekintesz a jelen és a jövőbeni lehetőségekre. Csütörtökön nagyon jó ötleteid támadnak, amelyek mind-mind fontosak lehetnek hamarosan.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nem mondhatni, hogy felhőtlenül boldog lennél. De azt te is tudod, hogy az öröm, a boldogság valójában csak rajtad múlik. Színesítsd szó szerint a napodat. Egyél minél több színes gyümölcsöt, zöldséget, mert ezek most nagyon jót tesznek a testednek, a lelkednek. Minél színesebb az étlapod, annál jobb.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Lesz, akivel nagyon könnyen, és lesz akivel egyáltalán nem találod a közös hangot csütörtökön. Utóbbiakat ne akard meggyőzni az igazadról, inkább hagyd rájuk, hadd gondoljanak, amit akarnak, s helyettük csatlakozz az első társasághoz. Velük nagyszerűen alakul a napod, és nagyon jókat beszélgethettek most.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Rád nem jellemző, hogy elöntenének az érzelmek. De csütörtökön még te sem menekülhetsz. Szokatlanul nyíltan mutatod ki az érzéseidet a párodnak, a barátoknak, a kollégáknak, de ha van, az ellenségeidnek is. A legjobban persze akkor járnál, ha ma csak a boldogító érzelmeket engednéd a felszínre.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Ha valakinek oka sem lehet panaszra csütörtökön, az kétségtelenül te vagy. Mindent szuper és örömteli veled és körülötted. Ragyogsz egész nap, s nagyon jó érzés a közeledben lenni. Mindenkire nagyon pozitív hatást teszel. Használd ki ezt a különleges lehetőséget, s ha kedvet tartja, ismerkedj és flörtölgess…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Exit mobile version