Napi horoszkóp 2020. július 16.: Örömteli csütörtök

nlc | 2020. Július 16.
Csütörtökön is nagyon kedvező fényszögeket jelez a napi horoszkóp. Ez pedig tökéletes lehetőség az örömre, a vidámságra. Ma szó szerint is fellélegezhetnek a csillagjegyek.

Kos – napi horoszkóp

Csütörtökön már jóval optimistább leszel, mint az elmúlt napokban. Végre kezdesz visszatalálni magadhoz. Most sokkal könnyebben megtalálod a közös hangot mindenkivel. Remek ötlet a barátokkal beszélgetni, akik még több pozitív energiát töltenek beléd. Rád is fér…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Csütörtökön a szellemi munka kifejezetten könnyen megy. Mindegy, hogy írásban, szóban fogalmazol, valahogy sokkal egyszerűbben, pontosabban fejezed ki magadat. Arra azért törekedj, hogy az apróbb részletek fölött se sikkadjon el a figyelmed, és egyszerre csak egy témába mélyedj el.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A csütörtök a hét egyik fénypontja. Nagyszerűen alakul a napod, s minden okod meglesz a bizakodásra. S ez még valójában csak a kezdet, a csúcspont pénteken vár rád. Szóval, bármilyen tervet szövögetsz magadban, érdemes energiát adni a megvalósulásnak. Természetesen már ma is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Csütörtökön érdemes figyelni a környezetedben zajló beszélgetésekre. Nagyon okos javaslatokra figyelhetsz fel. Nem mellesleg nagyon sokat tanulhatsz az olyan emberektől, akik szinte bármilyen helyzetben képesek a higgadtságukat, a nyugalmat megőrizni. Ez egy fontos adomány, de te is ellesheted a titkukat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Jó a hangulatod csütörtökön, s kedvet érzel a vidám beszélgetésekhez is. Jól teszed, ha minél több ilyenbe kapcsolódsz. Arra azért figyelj, hogy ne csak te beszélj, hagyd a többieket is érvényesülni. Ha valaki, te pontosan tudod, mennyire jó érzés, amikor figyelmesen hallgatnak a többiek. Add meg nekik te is ugyanezt.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A munkahelyeden ismét változások történnek. Könnyen lehet, erről már csütörtökön fontos információt kapsz. Talán első hallásra dühítőnek érzed, mégsem érdemes rajta bosszankodnod. Később egyébként is kiderülhet, ez a változás nem annyira kedvezőtlen, mint amilyennek most látod és gondolod.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon szép nap lehet a csütörtök a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Csütörtökön végre szó szerint is fellélegezhetsz. Ennek örömére tölts a lehető legtöbb időt a szabadban, szívd tele a tüdődet friss levegővel. Szükséged van a mozgásra éppúgy, mint a szellemi inspirációkra. Egyébként is sokszor tapasztaltad már, hogy a legjobb ötletek séta, kirándulás, biciklizés közben jutnak eszedbe…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A hallgatás aranyat ér csütörtökön. Nem lesz könnyű csendben maradnod, mert mindenki lelkesen beszél körülötted, s te is szívesen hozzászólnál a feldobott témákhoz. Most mégis jobban teszed, ha figyelmesen hallgatsz, s gyűjtöd az információkat. Ha nem kérdezel, a másik ember olyasmit is önkéntelenül kikotyog, amit egyébként nem mondana el.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Egyre jobb a hangulatod, aminek köszönhetően szívesebben beszélgetsz a többiekkel, mint a korábbi napokban bármikor. A legfontosabb persze, hogy kifejezetten a pozitív emberek társaságát keresd. Vidámságuk, a menyerő kisugárzásuk téged is magabiztosabbá tesz.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Ha az előző napokban lógattad az orrodat, csütörtökön végre minden okod meglesz a mosolyra. A mai kifejezetten pozitív nap, s ennek köszönhetően a munkával is gyorsabban haladsz. Főleg a rugalmasságot igénylő feladatokat érdemes beütemezned mára.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Csütörtökön folytatódik a pozitív széria. A bolygók támogatnak téged, de egyébként is minden okod meglesz a pozitív gondolkodásra. S amikor ennyire jól érzed magadat, és a világot is szépnek látod, valahogy minden sokkal jobban alakul körülötted. Próbáld tudatosan megtartani magadban ezt az érzést.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Semmit ne erőltess csütörtökön. Biztosan sokszor tapasztaltad, hogy mennyivel nehezebb a dolgod, amikor mereven ragaszkodsz az elképzelésedhez, és görcsösen akarod elérni a célodat. S vajon azt is tapasztaltad már, hogy játszi könnyedséggel történik meg minden, amit elengedsz vagy rugalmasan kezelsz? Ma az utóbbit tapasztalhatod meg.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Exit mobile version