Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 22.: Szerdán minden sokkal könnyebb

A napi horoszkóp szerint szerdán mindenki vidámabb, kedvesebb lesz. Önmagában emiatt is jóval könnyebb napra számíthatsz, mint tegnap. Végre!

Kos – napi horoszkóp

Szerdán a Nap az Oroszlánba lép, ami rád különösen pozitívan hat. Mostantól komoly változások indulnak az életedben. Nemcsak a hangulatod lesz egyre optimistább, de végre sínre kerülhet minden, ami eddig botladozott. Joggal bízhatsz magadban, és a jövőbeni siker lehetőségében is.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Szerdán múlóban vannak a családi feszültségek. Amit tegnap képtelen voltál a többiek értésére adni, ma már nyitott fülekre találhat. Persze, jobban teszed, ha a nagyobb kihívást jelentő kérdésekben még nem ma döntesz. Hamarosan jóval kedvezőbb lehetőséget jeleznek ehhez a bolygók.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szerdán már sokkal jobb hangulatba kerülsz, mint amilyen az elmúlt napokban voltál. Hamarosan teljesen eltűnik a nyomasztó érzés, s újra energikus és igazán felszabadult leszel. Legyél már ma is bizakodó és vidám. Higgy benne, hogy túl vagy a nehezén…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A többiekkel ellentétben te kicsit lehangolt leszel ma. Szerdán még fájlalod, hogy véget ért a te időszakod. Nincs okod elkeseredni, mert hamarosan nagyon pozitív változásokat tapasztalhatsz meg. Azok a célok, amiket elindítottál június közepén, vagy az elmúlt napokban, előbb valósulnak meg, mint sejted…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Örömteli nap a szerda. Uralkodó bolygód, a Nap a jegyedbe lépett, s ezzel megkezdődik az Oroszlán hava, a te időszakod. Mostantól semmi és senki sem korlátoz téged, hogy elérd, amire a szíved mélyén vágyakozol. Nem mellesleg boldog születésnapot, ha ma ünnepled!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szerdán jóval energikusabbnak érezheted magad, mint az elmúlt napokban, lelkesebb, optimistább is leszel. Ha a hét elején nem haladtál olyan tempóban a munkával, mint tervezted, már ma utolérheted magadat. Mutasd meg, milyen értékes munkaerő vagy. Ha a szabadságot töltöd, aktív programot válassz.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán a Nap az Oroszlán jelébe lép

Szerdán a Nap az Oroszlán jelébe lép (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Legyél nyitott, érdeklődő szerdán. A közvetlen környezetedben sokan támogatnak téged. Érdemes lenne találkoznod ma velük, ha az elmúlt hetekben nem jutott időd rájuk. Ha dolgozol, munka után kávézzatok együtt, ha pedig máris a szabadságodat töltöd, magadhoz is meghívhatod őket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Azokat a terveket, amelyeket június közepén, vagy a hét elején elgondoltál, és “elültettél” magadban, szépen lassan elindíthatod a megvalósítás útján. Legyél minél figyelmesebb, hiszen mostantól szembe jönnek veled a lehetőségek. Rajtad múlik, hogyan élsz a kínálkozó alkalommal. Rohannod ugyanakkor nem kell.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Az Oroszlán jelébe lépett Nap egészen felvillanyoz téged. Szerdától teljesen más színben látod a világot, visszanyered a jó kedvedet, az optimizmusodat. Valóban nagyon kreatív és termékeny hónap elé nézel. Szóval mostantól mindent bele, mert a határ a csillagos ég…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Karriered építgetésére alkalmas a szerda a leginkább. Mit tervezel a jövőben? Milyen terveket fogalmaztál meg magadnak erre az évre? Érdemes ezen elgondolkodnod, és persze keresni is a lehetőségeket. Energiád, motivációd is lesz hozzá. Valójában most minden csak az elszántságodon múlik…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szerdán az Oroszlán jelébe lép a Nap, ami számodra új kapcsolatokat hozhat. Akár már ma is olyan emberrel találkozhatsz, ismerkedhetsz össze, aki nagy hatással lesz rád, lenyűgöz téged. Nem biztos, hogy szerelmi kapcsolat szövődik köztetek, de az bizonyos, hogy mély nyomokat hagy benned.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Vigyázz az egészségedre szerdán. Mivel meleg nyári nap várható, mindenképpen viselj kalapot, sapkát, mert most könnyebben kaphatsz napszúrást. A legjobb, ha az árnyékot keresed. Ha dolgozol, figyelj a légkondira, nehogy túl hideget fújjon miközben belemerülsz a feladatokba.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top