Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 23.: Csütörtökön jó hírek érkeznek

Csütörtökön örömteli híreket kaphatsz. Persze, leginkább csak akkor, ha az elmúlt időszakban szorgalmasan, fegyelmezetten tetted a dolgodat. Ha így volt, a napi horoszkóp szerint minden okod meglesz az örömre...

Kos – napi horoszkóp

Kifejezetten üdítő nap a csütörtök, ha dolgozol. Ma ugyanis nagyon összeszedetten, de lelkesen és aktívan is dolgozol. Szóval, mindent bele, mert nemcsak nagyon jó eredményeket mutathatsz fel, de a többiekre is erősen hatsz. Csapatmunkában verhetetlen vagy.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Sokkal bizakodóbb leszel csütörtökön, mint amilyen a hét első felében voltál. Lassacskán helyre állnak azok a dolgok is, amelyeket eddig bizonytalannak, kiszámíthatatlannak láttál. Érdemes tervezned, kitalálnod a nyár hátralévő részének legfontosabb teendőit. Most valahogy minden sokkal átláthatóbb lesz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Ha gyakorlatiasságot, józan gondolkodást és elmélyülést igénylő feladatot kell megoldanod, azt mindenképpen csütörtökre időzítsd. Ma ugyanis sokkal könnyebben megy mindaz, amit máskor tehernek, fölösleges időtöltésnek érzékelsz. Rájössz arra is, hogy nem olyan rossz belemélyülni az egyes feladatokba…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Jóval racionálisabban látod magad csütörtökön. S ez a gondolkodás tökéletesen alkalmas arra is, hogy picit félretedd az érzelmeket, és a maguk teljes valójában láss a környezetedre, a munkádra, mindenre, amit most fontosnak tartasz. Meglepően tiszta gondolataid lesznek, s meglepő felismeréseket is tehetsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Minden a legnagyobb rendben az életedben. Végre visszatért a jó kedved, az életörömed, egyszerűen jó rád nézni, olyan kivirult vagy. Pénzkérdésekben nagyon okosan döntesz csütörtökön. Bármilyen kiadásokat tervezel, most egyértelműen tudni fogod, mi az, ami fölöslegesen kidobott pénz lenne…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A hét első fele okozott neked némi fejfájást, talán szó szerint is. Csütörtökön viszont valódi önmagad leszel, s pontosan tudod, merre haladj az életedben. A legjobbat, a legtöbbet hozhatod ki most magadból, amelynek köszönhetően nagyon pozitív véleményt alkotnak rólad a többiek. Kiderül, hogy nélkülözhetetlen vagy.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Jó híreket tartogat a horoszkóp mára

Jó híreket tartogat a horoszkóp mára (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Néha nem árt, ha tudatosan átgondolod a közeli és távolabbi jövőt. Azzal is nagyon sokat segítesz magadnak, ha a július hátralévő napjait tervezed meg előre. Bár spontán is tudsz lenni, biztonságot neked is az ad elsősorban, ha tudod, mi minden vár rád. Amennyiben a szabadságodat töltöd, klassz programokat találsz magadnak.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Te tudod a legjobban, hogy a sikerért tenni kell. Nem hullik az öledbe az elismerés. Csütörtökön nagyon okosan tervezd meg a közeli és távolabbi jövődet. Az egész folyamatot befektetésként kezeld, hiszen befektetés az energia, az idő, a munkád épp úgy, mintha pénzt áldoznál valamire.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Csütörtökön szinte bizonyosan megfordul a fejedben, hogy valami más munka után nézz. Ha nem találsz a mostani munkádban örömet, valóban ideje elgondolkodni a továbblépésen. Semmiképp se dönts elhamarkodottan. Ma meglepően józanul gondolhatod át a következő lépéseket…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Két lábbal állsz a földön. Persze, te alapból is nagyon józanul gondolkozol magadról, a jövődről, ennek ellenére időnként nem árt picit megállni, és átnézni a lehetőségeket. Ha utazni szeretnél, csütörtökön meglepően vonzó ajánlatra találhatsz. Voltál már szabin idén nyáron? Ne feledd, neked is szükséged van a kikapcsolódásra…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Nem igazán érzel sok kedvet csütörtökön a munkához, pedig próbálj valahogy ráhangolódni, mert elveszel a feladatok tengerében. Vannak napok, amikor korlátozva érzed magad, ez a mai pontosan ilyen. Csak annyit tehetsz, hogy nem harcolsz ellene. Ha a szabadságodat töltöd, könnyebb dolgod van, mert azt csinálhatod, amihez valóban kedvet érzel.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Párod okos dolgokat mond neked, még akkor is, ha elsőre kioktatásnak, kritikának érzed. Semmiképp se sértődj meg, inkább legyél minél nyitottabb a mondandójára. Jót akar neked, s valóban nagyon jól is látja azt a problémát, amit már jó ideje megoldhattál volna. Hallgasd meg őt, érdemes!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top